Samsung galaxy ace of Iphone 3gs?

Hee dames,

zoals mijn titel al zegt; zal ik voor de ace gaan of de iphone 3gs ?
Ik kom er zelf echt niet uit :stuck_out_tongue:

Xx

Wat vind je belangrijk in een telefoon?

Galaxy ace. iPhone is wel leuk, maar als je een ouder model neemt loop je achter de ‘trend’ aan, dat heb je met een galaxy ace niet.

En het gaat er natuurlijk om hoe mensen over je denken, dus je mag de trend natuurlijk niet achterna lopen!!11!!!

Ik zou de iPhone nemen.

sowieso iPhone!

Galaxy Ace. Ik heb een Iphone 3G (geen gs, maar redelijk vergelijkbaar toch?) Het is geweldig voor muziek, maar omdat ie al aardig oud is en ik hem de hele tijd gebruik, is ie sloom en de batterij snel leeg. Als ie valt, is ie sneller kapot dan een bb (dat ook nog). Dus kortom: I <3 Iphone, maar dan moet je wel telkens een nieuwe kopen, anders dan wordt ie echt te sloom (ik w8 nu dus op de iphone 5). Dus ik zou zeggen: Galaxy Ace (galaxy is over het algemeen al heel goed)

Niet mee eens; je moet je niets aantrekken van trends, die slaan nergens op. JIJ zet de trend met de dingen waar jij je prettig bij voelt

ik ben er helemaal mee eens!

Precies, je moet gewoon de telefoon kopen die je het leukst vindt! Trends moet je je niks van aantrekken, al helemaal niet bij telefoons, anders kan je elke twee weken wel een nieuwe mobiel kopen!

Zelf zou ik voor de Iphone 4s gaan :smiling_face_with_three_hearts:
[url=http://www.iphoneabonnementvergelijken.nl/]

http://www.iphoneabonnementvergelijken.nl/_layout/phonevergelijken/images/iphone4s.png
[/url]

Iphone, vind ik net iets mooier.

En iedereen zegt : ‘Je moet gewoon doen wat je zelf het leukst vind en niet met de trend meegaan’. Maar ze weet dus niet wat ze zelf het leukst vind.

Ace, ik heb hem ook. Super ding!

iPhone!