S.O.S. vindt hij me leuk? wat moet ik doen?

Okee, misschien is dit echt stom, maar ik wil het gewoon zeker weten.

Vorig jaar was ik verliefd op een jongen. Na een tijdje sms’te ik hem dat ik hem wel zag zitten, helaas pindakaas antwoorde hij dat hij niet hetzelfde voelde… 1 maand later had hij een vriendin.

Nu inmiddels is hij (al een half jaar) single.
En heb ik het idee dat hij de hele tijd naar me aan het kijken is en aan het flirten is met me, alleen weet ik dit dus niet zeker. Ik weet niet zeker wat hij bedoelt en wat ik hiermee moet.

Want, om eerlijk te zijn, vind ik hem nog steeds leuk. Alleen ik weet echt niet wat ik met zijn flirtgedrag (?) aanmoet en of hij niet gewoon flirt voor plezier…
Ik ben echt wanhopig en weet niet wat ik moet doen…

S.O.S. Help me.

Vraag het hem.

wat is er?

dat durf ik écht niet… stel dat ik me vergis, dan is het nogal genant

Alweer een topic hierover, terwijl de zoekfunctie zo makkelijk te gebruiken is. En als je die niet gebruikt, dan kan je zo zien dat er een algemeen topic is.

ik gebruik het forum nog niet zo lang (laat ik maar niet zeggen 2 dagen ofzo), dus ik heb geen idee hoe het allemaal werkt ;s

Als je een nieuw topic hebt geopend, heb je ook het algemene topic gezien.

Je kan toch wel iets vragen in de trant van ‘wat vindt je eigenlijk van mij’? Of vraag of hij een keer zin heeft om af te spreken. Als het een nee is, weet je dat hij niets wil en het niets is. Als het een ja is, kan het inderdaad wat zijn.

thank youu

thanks, ik ga het proberen

Als het voor jou nog niet duidelijk is of hij je leuk vindt, vraag het hem, of knoop ‘gewoon’ een gesprekje met hem aan Dat is moeilijk, ik weet het, maar niet geschoten is altijd mis. En uit jouw verhaal maak ik op dat hij je wel ziet zitten. Succes.

Dit mag in het algemene “Vind ie me leuk” topic. Gebruik ook de zoekfunctie.