Ruiltopic

Hey,

Omdat er heel veel mensen hier zijn die kleding, accessoires en of andere spulletjes willen ruilen, maar er geen totaaloverzicht is van iedereen die wilt ruilen vond ik het tijd worden voor een ruiltopic! Iedereen die dingen wilt ruilen kan haar naam dus in dit topic vermelden :relieved: !

Het lijkt mij het best als de mensen die dingen willen ruilen de link van hun verkooptopic plaatsen en daaronder vermelden welke nummers/dingen ze willen ruilen. Want met foto’s wordt dit topic denk ik heel erg snel (te) vol! Maar als jullie denken dat het op een andere manier beter kan werken, hoor ik dat graag! Uiteraard ben ik zelf ook bereid dingen te ruilen :stuck_out_tongue: .

Als je al iets in gedachten hebt wat je graag terug zou willen voor de spullen die je wilt ruilen, zet dat dan even onderaan je berichtje!

Verder zou ik jullie willen vragen helpen dit topic hoog te houden, zodat ik dat niet in m’n eentje hoef te doen :stuck_out_tongue: .

Dit zijn de topics waarin ik dingen heb staan die ik wil ruilen:

http://forum.girlscene.nl…opic/list_messages/178545

http://forum.girlscene.nl…ONLY/list_messages/178828

Ik ben bereid alles uit mijn topics te ruilen behalve de bruine tas van Jolly Bag! Ik heb er het liefste weer kleding voor terug en op dit moment vind ik kleding met kant/of kanten details, roze, beige, lichtbruine en (andere) pastelkleurtjes erg leuk! Ook vind ik kleding met broderie of broderie details leuk. En verder vind ik kleding van de ZARA en Bershka ook vaak leuk, maar andere dingen vind ook leuk :relieved: . Wil je iets met me ruilen, stuur me dan gerust een note!

Ik heb vanavond even een van de moderators genote of dit topic sticky gemaakt kan worden en als dit topic vaak gebruikt wordt gaan ze er over denken om 'm sticky te maken :relieved: !

@fairy85, ik heb 2 kanten shirtjes! als je dit bedoelt tenminste… ;p (35&36) 32 is wss al verkocht http://forum.girlscene.nl…le_3/list_messages/189608

Thanks voor je reactie, maar ik vind ze niet zo leuk! Succes nog met je verkoop :four_leaf_clover:

Ik ruil in principe ook, maar ik ben wel… kritisch :’)

http://forum.girlscene.nl…vere/list_messages/188714

Ik ruil ook ^^
Topic staat hieronder.

ik ruil in principe ook, maar net zoals Vivere, ik ben kritisch (:

Up!

Ik ruil ook alles!
Topic hieronder

Up!

ik ruil ook (:

http://forum.girlscene.nl…ages/190931/last#m7720620

Je hebt de verkeerde link gegeven, want ik kwam toen ik op je link drukte op de tweede pagina van je topic :relieved: !

oh dankjewel voor t zeggen, heb het aangepast!

ik ruil ook (:
topic staat in mijn signature :grin:
ik ruil op zich alles behalve nummer 20 (: !

Thanks!

Up!

Up!!

Ik ben altijd in staat om te ruilen!
Hieronder staat link:

Mijn link staat onder mn bericht :grinning: