rug beugel

Hoi, ik heb sinds 2 jaar een rugbeugel (boston brace).
En ik heb er soms er veel moeite mee, dus nu is mijn vraag, is er nog iemand die een boston brace draagt/ gedragen heeft? Want ik zou graag in contact komen met mensen die hetzelfde hebben xxx

?

ik heb dit gehad

Ik niet. Het lijkt me echt heel erg vervelend :S Dus up voor jou ^^

heb je de brace vanwege scolliose? want daar is een groot topic over… misschien vind je daar wat mensen die het ook hebben!

@Soraa thanx. het is inderdaad vervelend :stuck_out_tongue:

moderator, echt?

@koekjesdeeg wanneer mocht je hem af dan?

http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/scoliose-boston-brace-170782.msg6405912.html#msg6405912
misschien heb je hier wat aan? ^

upje voor jou!

http://forum.girlscene.nl…e/list_messages/109470/12
Scoliose topic :slightly_smiling_face:

Vriendin heeft het.

vorig jaar
ik doe aan topsport met turnen, heb heel veel blesures aan me rug gehad en ook een paar keer een werfeltje gebroken gehad daarom moest ik dat ding vaak dragen

Ik heb ook 3,5 jaar een brace gedragen. Waar heb je precies last van? Jeukt het misschien? Je kan van die speciale hemden/t-shirts kopen van zo’n stof die je onder je brace kan dragen om het wat meer comfortabel te laten zitten.

lijkt me rot, veel sterkte ermee!

Ik heb het een half jaar gehad, omdat mijn rug scheef groeide. Door oefeningen te doen en dat ding dragen is het heel erg verbeterd dus ik hoefde hem al snel niet meer te dragen. Mijn houding is er wel veel beter door geworden, omdat je gewoon niet anders kan dan netjes recht staan.

Is inderdaad vervelend, ik kon sommige kleding ook niet aan enzo met dat ding om. En ik vond het jeuken idd, zoals yellowfish zegt. dus ik droeg zo’n soort van hemdje eronder.