RPG] Your wish is my command

Ik wil allereerst even mededelen dat dit ons eerste topic is op girlscene. We zitten bovendien alles behalve lang op deze site. We hebben wel wat rondgekeken maar weten nog niet hoe alles precies werkt. Dus tips zijn welkom. Heel erg welkom. Dit is trouwens een RPG met slechts twee rollen. Waarvan ik de een doe, en Yasmine (aka Queen Bee.) de ander.

Verhaal
Deze RPG gaat aan aantal jaren terug in de tijd, tussen de middeleeuwen en de nieuwe tijd in om precies te zijn.

Ontmoet Sir William Tomlinson, de jongste graaf van Yorkshire ooit. Een jongeheer van adel en een vazal van King Richard. Deze jonge graaf erfde de titel na het overlijden van zijn machtige vader, die het leven liet door de wrede pest. Al rond zijn zestiende levensjaar - wat hem toen zeventien maakte - werd hij als vervanger gezien. Nog niet zo simpel als je je realiseert dat jongeren van die leeftijd liever fijnere dingen doen dan dat, zelfs toen alreeds. Ook als drieëntwintigjarige val het allesbehalve mee.

Wanneer William’s hofhouding om uitbreiding vraagt, worden er in de stad kinderen en jongvolwassen geronseld. Een van deze jongens en meisjes, is Harold. Ze komen in groep naar het graafschap toe en worden na enkele beproevingen gekozen. Wie de perfecte kwaliteiten had, zou hun graaf mogen dienen. De zeventienjarige Harold blinkt uit als de beste vanuit alle kandidaten en mag na een korte meeloopperiode blijven. Hij komt terecht in een wereldje waar niets is waar het lijkt en niemand is wie die zegt te zijn. Want Sir William draagt een geheim met zich mee, waarin hij de jonge Harold helemaal meesleurt. Want die heeft echter niet hoofdzakelijk goede bedoelingen, merkt hij na een tijdje…

  • Can contain violence and sex
    Homosexual/Heterosexual relationship

Naam/korte beschrijving: Harold Edward. Zoon van Destian, wiens ambacht bakker is. Hij is er echter niet in geslaagd deze ambacht op te volgen. Hoewel Harold handig is voor het schoonmaken en andere soortgelijke klusjes, heeft hij zijn kansen als bakker verpest toen hij meerdere malen het brood voor de ochtend aan heeft laten branden. Zijn familie heeft het geld echter keihard nodig. Met twee zusjes en een oudere zus, waar zijn vader in zijn eentje voor moet zorgen, aangezien zijn moeder al weken ziek op bed ligt, is het geld hard nodig. Dit is waarom zijn vader hem naar huize Tomlinson stuurt, in de hoop dat hij daar aangenomen kan worden.

Leeftijd: 17 jaar.

Karakter: Harold is een enigszins stille, maar ergens toch speelse jongen. Hij is in de bloei van zijn leven en geniet daarvan, waarin hij de problemen om zich heen probeert te vergeten. Echter is hij toch erg bezig met het helpen van zijn familie. Hij houd van hen met hart en ziel, en zal dat ook voor hen geven. Al sinds zijn vierde is Harold gek op zingen. Hij doet het tijdens zijn werk, als hij van dorp naar dorp reist, van stad naar stad om dingen te regelen voor zijn familie, en zelfs als hij niet kan slapen. Hij is een liefhebbende en liefgevende jonge man, wiens hart van goud is, maar hij heeft een mondje van zilver. Hij zegt soms dingen… Die hij niet moet zeggen.

Uiterlijk: Harold heeft bruine krullen en groene ogen. Een strakke kaaklijn en is 1.83m. Hij heeft een gemiddelde lichaamsbouw maar door het harde werken, heeft hij een fit lichaam overgehouden. Zelfs het vele broodjes pikken uit de keukens, heeft zich daar niet van weerhouden.

Bijzonderheden: Onder de meisjes van het dorp, was Harold altijd een beetje een… stille en saaie jongen met wie je niet spelen kon. Hij was niet speciaal, niet opvallend genoeg. Eén meisje, daarentegen, liet hem weten dat hij alles behalve was. Een lief, klein meisje met blonde haren genaamd Clementine, sinds zijn zesde al zijn beste vriendin. Ze liet hem inzien dat het leven zo slecht nog niet is. Dat je altijd moet blijven hopen en dromen, en dat je op een dag krijgt wat je altijd al zo graag had willen hebben. Ondanks het feit dat hij weet dat het hoort om meisjes te beoordelen, en niet jongens, stribbelt er diep van binnen iets tegen. Maar daar geeft hij niet aan toe.

Extra: Door zijn goede hartje heeft Harold een aantal zwaktepunten. Hij kan zo bijvoorbeeld niet tegen koosnaampjes. Hij is enorm snel verkocht en trapt snel in trucjes of grapjes. Hij kan een kort lontje hebben, of juist een enorm lange. Dat verschilt van de situatie. Maar echt boos worden… dan moet je hem wel heel ver hebben.

http://pbs.twimg.com/media/A_4R6WGCAAAt-TG.png:large

http://www.runnerspace.com/members/photos/26709/harry-styles_full.jpg

Je mag niet zomaar een RPG topic openen, er zijn ook maar een maximum aantal RPG’s toegestaan. Zie het RPG topic.

+ dat maximum is al bereikt.

Echt niet? O… Nouja. Dan weet ik dat ook weer.

Jup, helaas is dat zo de regel hier. (:
http://forum.girlscene.nl/forum/schrijfsels/rpgspeeltopics-forum-overzicht-en-oproepen-204957.0.html

Als dit een RPG is met alleen twee rollen, dan is het toch geen RPG maar een evrhaal dat je dchrijft met Queen Bee :’)

Inderdaad, nu je het zegt.

Een RPG is alleen een RPG als je het met meerdere mensen doet.

Als hier maar 2 mensen aan gaan schrijven, kun je het beste in de titel en beginpost ‘RPG’ weglaten, dan kun je dit topic gewoon prima gebruiken en een verhaal plaatsen.

Dat heet dan toch een orpg

Of niet? Haha, ik heb er niet heel veel verstand van

Jouw ava, mihihihi.

Ik vind een RPG met zijn tweën geen RPG meer…

Dat is het ook niet, het is een orpg of gewoon een verhaal.

:grinning_face_with_smiling_eyes: