[RPG/Speeltopic] Human Survival

[center][b]

VOOR ALLE VRAGEN NOTE JE GALFRED! VRAAG HET NIET HIER WANT WSS WORDT JE GENEGEERD.

Dit is een RPG die iets anders te werk gaat dan alle andere RPG’s op het forum. De regels staan straks uitgebreid beschreven, dus lees ze even door. Let op: we willen dat iedereen zich aan de regels houdt. Vind je het niets? Dan verzoeken we je een andere RPG te betreden. Het is heus geen lijst van hier tot Tokio, maar er zijn gewoon een aantal regels. Niemand is de baas hier, maar de regels zijn opgesteld door heel veel GS’ers, dus de meeste stemmen gelden.

[size=12pt]‘Chasing the good l Surviving the bad.’

Het is 2300. Naar de ruimte gaan is niet meer zo moeilijk als vroeger en veel mensen kiezen er voor om te verhuizen naar een ander planeet. Er waren meer planeten dan de mensheid voorheen dacht. Ook zijn de meeste planeet bewoont door andere schepsels. Een ruimtevaartmaatschappij biedt een enkelvoudige trip aan naar de planeet ‘Sari’. Het is een koopje en daarom zijn de tickets binnen no time uitverkocht. De reizigers stappen in en reizen naar de planeet. Op de planeet is een stad waar de mensen en de bewoners genaamd ‘gelben’ in vrede samen wonen. Het ruimteschip crashed alleen per ongeluk en de reizigers landen op de verkeerde plaats. Ze zitten in een reuze oerwoud. Ze moeten dus naar de stad zien te komen, maar ze weten niet wat ze kunnen verwachten van het oerwoud. Al snel komen ze een andere groep mensen tegen. Zij vertellen ze dat zij een maand geleden gscrashed zijn en dat het oerwoud niet veilig is. De dieren zijn een stuk groter en gevaarlijker. Ze moeten samen overleven. Wat ze niet weten is dat een groep gelben ooit verbannen zijn uit de stad, omdat ze tegen de mensheid waren. Zij leven nu dus in het oerwoud en houden alle mensen die de stad binnen willen tegen, door ze te vermoorden. Ze zijn niet allemaal slecht, aangezien de aangeboren kinderen geen keus hadden, maar het is een kwestie van vertrouwen. Je kunt gelben herkennen aan hun gele ogen die ’s nachts tevoorschijn komen. Verder zijn gelben een stuk sterker en gezonder dan mensen en overleven ze veel meer. De reizigers moeten naar de stad komen … maar eerst moeten ze zien te ontsnappen uit de handen van de kwade gelben.

Feiten over het planeet en dergelijke:
- De dieren zijn een stuk groter dan op de aarde en ook een stuk sterker.

 • Er is genoeg fruit en er zijn genoeg meertjes om van te drinken.
 • Als je goed zoekt kun je rotsen of holle bomen vinden om in te verblijven.
 • We landen met vrij weinig spullen. Geen coole gadgets o.i.d. We hebben wel messen/zaklampen en een klein hoeveelheid voedsel, maar daar blijft het bij.
 • De gelben spreken dezelfde taal als ons.
 • Niemand weet nog van de kwade gelben.
 • Niet alle verbannen gelben zijn slecht. Sommige zijn naderhand geboren en hebben er zelf niet voor gekozen om ‘slecht’ te zijn. Sommige zijn dus ook te vertrouwen, maar let op, je weet nooit wie goed is en wie niet.
 • De ogen van de gelben worden geel wanneer het middernacht is.
 • Het oerwoud is groot. GROOT. Dus het duurt weken voor je überhaupt naar de stad kunt lopen.

[size=12pt]REGELS

 • Schrijf geen lappen tekst. Schrijf gewoon korte teksten. We hebben het niet over twee zinnen, maar lappen tekst is niet nodig.
 • Praat of reageer niet op alleen een persoon en ga ook niet te lang door met alleen op een persoon reageren, tenzij jullie samen ergens beland zijn en er niemand anders meer is.
 • HOU HET REALISTISCH. Je kunt niet in een dag verliefd zijn en je kunt ook niet een tijger afmaken met een klein mesje.
 • Loop niet te hard van stapel. Het oerwoud is zo groot als fuck, je komt de bewoners of dieren echt niet meteen tegen.
 • Probeer elkaar goed te leren kennen, je kent niemand en je vertrouwt niemand … hou dat in je achterhoofd.
 • Hou je aan je karaktereigenschappen.
 • Dit is geen porno RPG, ga dus niet te hard van stapel met seks scènes…
 • Schrijf fatsoenlijk Nederlands. We schrijven in VT en duidelijk. Maak gebruik van aanhalingstekens etc.
 • Schrijf niet te overenthousiast. Hou het netjes.
 • Blijf bij de verhaallijn, ga niet als we pas iets meegemaakt hebben gelijk iets anders verzinnen. Hou het realistisch … again.
 • Overleg over bepaalde gebeurtenissen.
 • Quote geen berichten, reageer gewoon. Mensen zien wel naar wie je reageert tijdens het schrijven.
 • Ja, dit is dus een beetje anders dan de andere RPG’s, waar veel tekst mag en je elkaar wel mag quoten, als je dat fijner vind kun je je daaraan sluiten.
 • DIT IS GEEN SLOW! Je mag heus wel af en toe afhaken door een of ander gebeurtenissen, maar het is niet zo dat als je binnenkomt je even verteld hoe je dag gegaan is.

De karakter mag tussen de 18 en 22 jaar oud zijn. We willen een goede verhouding tussen de jongens en meisjes en tussen groep geland en nieuw geland.

Karakterlijst:
FC GIF: (nummero 1)
Naam:
Leeftijd:
Karaktereigenschappen: (noem hier een eigenschap en leg kort uit, hou je hier ook echt aan en probeer je karakter niet een te perfecte persoon te maken, hou het origineel en laat het niet teveel op elkaar lijken)
Kenmerken: (is je karakter verslaafd aan iets? bepaalde aparte dingen die je karakter kan?)
Korte beschrijving van levensloop: (schrijf geen hele verhaal, hou het kort)
Nieuwe of oude ‘lander’ op het planeet: (welke groep ben jij, die al geland is of die pas land?)
FC GIF: (nummero 2)

Schrijf niet een te lange intro voor je karakter.

Later in het verhaal komen er nog vier karakters. Dit zijn vier van de gelben die in het oerwoud leven. Zij hebben nooit de keus gehad om een kant te kiezen, aangezien hun grootouders ervoor kozen ‘slecht’ te zijn. Je weet dus niet of ze goed of slecht zijn. Deze karakters worden gespeeld door vier van ons. Alle plaatsen zitten nu vol. Niemand weet of ze goed of slecht zijn, dat gaan we elkaar niet vertellen. Je bepaalt dat dus zelf. Ze kunnen allemaal goed zijn, maar ook allemaal slecht. Het is dus je eigen keus om iemand te vertrouwen of niet. Let wel: je weet nooit zo goed of het mensen zijn of niet. Pas als je hun ogen in de nacht ziet kun je dit weten, dus ze kunnen je ook van alles wijsmaken en aangezien we het realistisch houden moet je daar rekening mee houden. WE WETEN NIET DAT ZE SLECHT ZIJN! Hou hier rekening mee. Als je de rol van een bewoners hebt vul dit dan in inc. FC. Ik ga nog kijken of het mogelijk is een GIF gele ogen te geven, dat zou vet zijn.

FC GIF: (nummero 1)
Naam:
Leeftijd:
Karaktereigenschappen:
Kenmerken:
Korte beschrijving van levensloop:
FC GIF: (nummero 2)

Beginpost wordt nog bewerkt etc.

Geef aan of je een meisje of jongen wilt spelen, want stel een van de twee zit vol, dan kunnen we het aangeven. Op dit moment vinden we een totaal van tien personen goed. Meld je gewoon aan. Sowieso eerst vijf voor team nieuwe landers en vijf voor team oude landers en dan in totaal vijf meisjes en vijf jongens.

Meisjes:
Fearless_Confidence als Elaina Danea Moran; nieuwe lander
California als Katherine Alyssa Serenity Fonseca; nieuwe lander
Cauliflower als Louise Skively; oude lander
Devastation als Aimée Emilia Robertson; oude lander
Thinkpositive als Eureka Moore; oude lander
Danoooooontje als Seina Mystic Rose Goodwin; oude lander
Arabelle als Evelyn Blanchett; oude lander
We’reAllMadHere als Elsa Collins; nieuwe lander
Nontimebomala als Kaitlyn Haley Willow; nieuwe lander
Silalaska; nieuwe lander
OriginofSass als Lucy McDowall; nieuwe lander
Secrets als Isabelle Sophia-Claire Quill; nieuwe lander

Jongens:

 1. GoldenKiller als Finn Harrison; nieuwe lander
 2. SpaceDementia als Luke Heron; oude lander
 3. Enchanted als Casper Sam ‘Cas’ Turner; nieuwe lander
 4. Gallifrey als Oliver James Laurenson; nieuwe lander
 5. PurpleBerry als Delano Vázquez Cembrero; nieuwe lander
 6. Eternity als Dean Winchester; oude lander
 7. aLullaby als Aiden Dominic Thirlwall; oude lander
 8. ikwileendonut als Finley Nathan Smiths; nieuwe lander
 9. Turqouised als Ashley “Ash” Tyler; oude lander
 10. Magnifico als Nathan ‘Elijah’ Matthews; oude lander

Gelben VOL:

 1. GoldenKiller als Kitai Cypher ‘Rean’ Raige; jongen
 2. Gallifrey als Gaeya Io Kaen; meisje
 3. SpaceDementia als Arda Noctaurea Igaeni; meisje
 4. Enchanted als Keanu Sparrow Caeli; jongen

Het ruimteschip
Hoewel de techniek zich snel ontwikkelt duurt het reizen nog erg lang. De reis van de aarde naar Sari duurde zo’n drie maanden. De passagiers zijn het grootste deel van de tijd onderweg in een kunstmatige slaap waarin ze ook medicijnen toegediend krijgen waardoor het lichaam zich aanpast aan de omstandigheden op de vreemde planeet. De laatste dag zijn ze echter wel wakker.
Het schip is langwerpig en erg gestroomlijnd en heeft een glanzende zwarte coating.
Er is geen bemanning, alles werkt automatisch. Het is niet bekend waardoor dit schip, of het vorige van een soortgelijk model, neerstortte.

De planeet

Sari heeft één zon, die wat groter is dan die van ons. Er zijn twee manen, maar deze zijn niet altijd goed te zien.

Atmosfeer:
De lucht op Sari is anders dan op aarde. Er is minder zuurstof, maar genoeg om vrij te kunnen ademen.

Dag/nacht:
De dagen op Sari zijn langer dan die op aarde, ze duren ongeveer 26 uur. Tien uur daarvan is het donker. De zon lijkt erg plotseling op te komen en onder te gaan.

Klimaat:
Op Sari is het warmer dan op de aarde. Een groot deel van de planeet bestaat dan ook uit woestijn. In het oerwoud is het vaak net zo warm, maar dan in combinatie met veel en plotselinge regenval.

Omdat er in het oerwoud zoveel regen is zijn er meren te vinden. Ook blijft het water in de bladeren van bepaalde planten staan.

Planten:
De planten zijn over het algemeen groter dan hier en zijn in allerlei variaties te vinden in het oerwoud. Bepaalde bloemsoorten hebben luminiscente bloembladeren. Dit wil zeggen dat deze ietsjes oplichten in het donker. Op deze manier kunnen ze ook 's nachts insecten aantrekken. In het oerwoud zijn enkele reusachtige bomen te vinden. Er zijn veel bomen en struiken met vruchten en de meeste hiervan zijn eetbaar.

Nuttige planten:
De bladeren van een bepaalde soort lichtgevende klimop werken als een soort pijnstiller. Je moet ze dan wel 's nachts plukken wanneer ze licht geven, dan werken ze het beste. Je kan de bladeren een paar dagen bewaren. Als je er teveel van eet kun je verlamd raken.

Duizendblad is een plant met een bijzonder sap in de stengels. In dit sap zit een stof die de wondgenezing wat bevordert.

Vruchten:
Er groeien grote rode vruchten die smaken als een soort kruising tussen aardbei en appel.

Vanille kokosnoot: een soort kokosnootachtige plant die wat naar vanille ruikt en smaakt. Net als een echte kokosnoot zit de -onrijpe, dit is wanneer ze het best eetbaar zijn- verborgen in een groene schil. Als je deze kraakt komt de harige bruine vrucht tevoorschijn. Als je deze openmaakt zie je het gelige vruchtvlees en sap.

Zwartbessen: grote zwarte bessen, die zoet smaken maar giftig zijn. Als je er één eet zul je ziek worden maar niet doodgaan, maar vanaf drie bessen kan het dodelijk zijn. Je sterft dan waarschijnlijk binnen zo’n twaalf uur.

Dieren:
In het oerwoud zijn vooral veel insecten te vinden in allerlei soorten en maten. De meeste daarvan zijn onschadelijk voor mensen, maar er zitten ook giftige soorten bij. De dieren zijn vergelijkbaar met die op aarde, maar zijn vaak veel groter. Hierdoor zijn ze sterker en ook gevaarlijker. Zoogdieren die 's nachts actief zijn hebben gele ogen die op lijken te lichten in het donker.
Hoewel de roofdieren erg gevaarlijk zijn voor mensen zijn ze maar heel af en toe te zien, ze jagen voornamelijk op vaste prooien.

Gelben:
Gelben zijn mensachtigen die op de planeet Sari wonen. Ze hadden oorspronkelijk hun eigen cultuur maar die is verdrongen door de mensen die van aarde kwamen. Nu spreken ze dezelfde taal als de mensen op aarde.
Omdat de Gelben altijd al op Sari geleefd hebben zijn ze veel beter aangepast aan de omstandigheden. Ze zijn sterker en op hun eigen planeet ook een stuk gezonder.
Net als bij andere zoogdieren zijn hun ogen 's nachts soms geel.
Hier hebben ze zelf, beperkt, controle over. Alleen om middernacht kunnen ze het niet tegenhouden. Hun ogen worden geel door een bepaalde soort cellen die in hun irissen zitten. Deze cellen reageren op de aanwezigheid van een stof die bepaalde bloemen 's nachts uitscheidden. Wanneer deze cellen zijn geactiveerd door die stof stimuleren ze een groep andere cellen in de ogen. Hierdoor kunnen ze dan beter zien in het donker.

De Gelben zijn in de stad gaan wonen na de komst van de mensen omdat ze niet meer wilden leven zonder de technologie en kennis die de mensen met zich mee namen. Sommige Gelben hadden echter een hekel aan mensen of zelfs aan iedereen, en zijn daarom uit de stad verbannen. Ondertussen woont er behalve de bannelingen ook een generatie Gelben in het oerwoud die kinderen zijn van de verbannen Gelben. Zij zijn dus niet per se kwaadaardig.

Het kamp:
Het kamp van de oude landers is gebouwd op een kleine open plek. Het is erg primitief en bestaat uit geïmproviseerde hangmatten en dakjes van bladeren. Spullen worden op de grond bewaard, onder een stuk metaal van het ruimteschip waarmee ze gecrasht zijn, dat weer bedekt is met bladeren en takken. In de buurt van het kamp zijn geen bloemen die de stof afgeven waardoor de zoogdieren op Gelben hun “nachtogen” kunnen krijgen. Wel is het, met een afstand, omringd door luminescente bladeren. Bij de open plek zelf en de bomen er vlak om heen zijn deze weggehaald, zodat het kamp zo goed als niet te zien is in het donker.

Naam: Elsa Collins
Leeftijd: 21
Faceclaim:Amanda Seyfried
Karaktereigenschappen:
Aardig(tegen bepaalde mensen): Ze wil de belangrijke mensen te vriend houden. Als een , in haar ogen, niet belangrijk persoon in haar weg staat is ze tot alles in staat te doen om die persoon zwart te maken. Ze lijkt aardig maar diep van binnen wil ze maar één ding en dat is in de nieuwe stad veel aanzien krijgen.
Liegt: Ze heeft een groot geheim waar niemand van af weet. Ze liegt om zich zelf beter te laten voor doen dan ze eigenlijk is.
Gevoelig: Ze kan veel om andere mensen geven ook al liegt ze veel. Als ze iemand aardig vind zou ze door het vuur gaan voor die persoon.
Belangstellend: Ze is heel snel gefascineerd van nieuwe dingen zo vindt ze de nieuwe planeet heel interessant en wil er alles van weten. Ook de dieren daar vind ze geweldig en ze kan soms meer om de dieren geven dan om de mensen.
Sportief: Ze is erg sportief hardlopen deed ze thuis dagelijks en gaat nu ook regelmatig een eindje lopen.

Kenmerken: Ze heeft een zware tijd gehad en daardoor dronk ze soms te veel alcohol nu ze dat niet meer heeft is ze vaak gespannen en ze kan soms stressen om de kleinste dingen.

Korte beschrijving van levensloop:Elsa is enigs kind. Haar vader was een belangrijke zakenman en haar moeder was kok. Haar ouders hadden veel aanzien en waren zeer geliefd. Ze woonden in een groot huis en kreeg alles wat haar hartje begeerde. Wat mensen niet weten is dat haar vader helemaal niet zo’n lieve man is. Hij had naast Elsa’s moeder tig andere vrouwen waarmee hij naar bed ging ook had hij daar kinderen bij.
Op een avond kwam Elsa thuis. Ze hoorde haar vader en moeder vechten toen ze naar boven rende zag ze nog net hoe haar vader een groot mes in haar moeder haar hart stak. Haar vader zag Elsa en hij rende achter haar aan. Er kwam een gevecht en ze vermoorde haar vader. Elsa werd opgepakt en werd beschuldigd van het vermoorden van beide haar ouders. Ze wist uit de gevangenis te breken en is op de vlucht voor de politie. Toen ze de advertentie van de vlucht naar Sari zag heeft ze haar kans gepakt meteen een kaartje gekocht.
Nieuwe of oude ‘lander’ op het planeet: Elsa is nieuw

Yaw, mag ik ook een jongen? Ik claim dan ook meteen even Ben Barnes als FC.

Mag ik ook meedoen? Ik claim Lyndsy Fonseca (meisje), als dat oké is.

Here she is!

Naam: Katherine Alyssa Serenity Fonseca

Leeftijd: Achttien jaar oud
Katherine is geboren op veertien Augustus, in het zonnige en kleurrijke Miami.

Karaktereigenschappen: Liefdevol, beschermend, onzeker, nieuwsgierig en wantrouwend
Katherine is een meisje met een hart van goud. Haar hart is gevuld met liefde en ze wilt de liefde naar iedereen uitspreiden. Ook heeft ze het gevoel dat ze iedereen gelukkig moet maken, wat zowel in haar tegendeel als in haar voordeel kan werken. Vaak zijn vele mensen gelukkig, maar dan is zijzelf niet gelukkig. Je zult haar niet vaak mensen zien kwetsen, behalve als iemand aan bijzonder persoon in haar leven komt. Dan kan ze geheel veranderen en dan doet ze werkelijk alles om die persoon te beschermen. Katherine is dus een zeer beschermend meisje naar andere toe. Ze voelt de plicht om andere mensen te beschermen. Ze zal zelfs de mensen die ze niet aardig vind in bescherming nemen als het moet. Met het gevoel dat iemand iets overkomt doordat zij niet beschermd genoeg is geweest, wil ze niet nogmaals mee maken.
Door het verleden van Katherine is ze onzeker geworden. Niet alleen over dingen die ze doet maar ook over haar uiterlijk. Desondanks ze mooi uiterlijk heeft, blijft ze er onzeker over. Hoewel ze onzeker is, is ze niet heel snel bang. Onzeker op jongens gebied is ze diep van binnen wel maar ook dit laat ze echter niet zien aan de buitenwereld. Ze wil niet meer afwijken dan ze al doet.
Buiten de onzekerheid om, is ze nieuwsgierig. Ze wilt altijd nieuwe dingen vinden. Nieuwe plaatsten, nieuwe mensen, nieuwe geuren of nieuwe smaken. Ze wilt van alles wel eens proeven. Nieuwsgierigheid geldt hier ook dat ze vaak dingen wilt weten van mensen maar zelf verteld ze niet heel veel aan mensen over zichzelf. Haar verleden heeft haar aangetast op zo’n manier dat ze er niet over wilt praten en dus dat soort dingen geheim houdt.
Katherine vertrouwd niet veel mensen en geheimen over zichzelf vertrouwd ze dan enkel toe aan mensen die ze echt goed kent. Ze houdt de schijn op dat ze eerlijk is en dat ze je vertrouwd maar in werkelijkheid vertrouwd ze amper mensen of ze moeten al een jaren lange vriendschap hebben, maar je zult haar nooit haar diepste geheim zien vertellen aan mensen die ze amper kent.

Kenmerken: Katherine is onwijs muzikaal aangelegd en heeft een zuivere stem. Muziek hoort ze al vanaf haar eerste jaren en ze is er mee opgeroeid. Ze bespeelt echter niet veel instrumenten, alleen de piano en gitaar en natuurlijk heeft ze haar stem. Buiten dat ze zingt en muziek speelt, schrijft ze soms ook liedjes – dit is voor haar de manier om alles, wat haar dwars zit of op haar schouders hangt, van haar af te schrijven. Soms tekent Katherine dingen, meestal dingen uit haar dromen, maar dit blijft echter verborgen voor de rest van de wereld.

Korte beschrijving van levensloop: Katherine is geboren in het drukke centrum van Miami en werd al vanaf het begin niet vrolijk opgevangen door haar ouders. Ze kwam terecht in een gezin met vijf oudere broers en zussen. Ze was altijd de kleinste en ze kreeg amper aandacht. Met de tijd mee begon Katherine te veranderen. Ze begon van zich af te bijten en zich anders te gedragen. In haar puberjaren kleedde ze zich uitdagend en ging nachten lang feesten in de grote discotheken. Ze kreeg de aandacht die ze al die jaren niet had gehad alleen ze had niet door dat dit verkeerde aandacht was. Ze ging zo door, totdat ze er achter kwam dat ze in verwachting was geraakt van een one-night-stand. Katherine was hier zo onwijs van geschrokken dat ze het in een vlaag van verstandsverbijstering weg heeft laten halen. Het gevoel dat ze een kindje heeft ‘gedood’ omdat ze zelf niet nadacht achtervolgt haar nog steeds. Dit was echter wel het keerpunt in haar leven en ze zag in dat het niet zo langer kon. Met de tijd mee is ze veranderd tot een rustig meisje, het flirtte met jongens bleef er in zitten maar onzeker en wantrouwig is ze altijd gebleven.

Nieuwe of oude ‘lander’ op het planeet: Katherine hoort bij de groep die is gestrand op het eiland, een nieuw lander dus.

Katherine heeft een ticket naar een andere planeet vooral aangenomen om even los te komen van al het aardse gebeuren en ze wilde rust hebben. Als ze zou vertrekken naar een andere planeet zouden al haar problemen achterblijven en dat was precies wat ze wilde, maar diep van binnen weet ze dat de problemen altijd met haar mee zullen vliegen, waar ze ook heen gaat.

Laat ik eerst maar even afwachten, ik wil geen snelle keuze’s maken aangezien ik in alle rpg’s op dit moment speel. Maar áls mee zou doen, zou ik Nina Dobrev claimen.

Naam:
Louise Skively

Faceclaim:
Arden Cho Arden Cho

Leeftijd:
18 jaar

Karaktereigenschappen:
Rustig: Louise staat eigenlijk nooit in het middelpunt van de belangstelling. Ze schreeuwt niet om aandacht maar wilt ook niet compleet buitengehouden worden.
Fel: Ondanks dat ze rustig is, laat ze niet over zich heen lopen. Als er beslissingen worden genomen waar zij het niet mee eens is laat ze dat hoe dan ook blijken, als het moet met wat stemverheffingen.
Lief:Iedereen die Louise kent zal haar omschrijven als ‘lief, aardig en onschuldig’ Ze doet geen vlieg kwaad! zeggen ze, maar als de nood hoog is kan zelfs zij omslaan.
Weldenkend:Louise is slim, en zal eerst nadenken over hoe iets het beste opgelost kan worden voor ze zich op iets stort.
Flap uit: Louise denkt niet echt na voordat ze iets zegt, wat soms best wel raar over kan komen. Ze probeert het dan met zwakke smoesjes wat weg te werken maar meestal faalt ze daarin.

Kenmerken:
Louise heeft lang, licht krullend en heel donkerbruin haar. Ze is erg klein, 1.55 meter, en kijk zowat tegen iedereen op. Ze is lekker normaal, heeft wel een Indonesische afkomst maar voelt zich echt Amerikaans, dus met Westerse waarden en normen.

Korte beschrijving van levensloop:
Louise had eigenlijk een heel normaal leven. Ze heeft veel vriendinnen, gaat normaal naar school, heeft liefhebbende ouders. Toen ze 5 maanden oud was heeft een Amerikaans koppel haar geadopteerd en ze weet eigenlijk niets meer van haar afkomst. Haar ouders zijn bijna nooit boos op haar, altijd doen ze aardig en ze mag veel, zonder verwend te zijn.
Nadat ze haar diploma gymnasium heeft gehaald wilde ze een vervolgstudie doen over de plantengroei en organisme op Sari. Dit is een praktische opleiding waarbij ze echt de natuur in gaat om te onderzoeken, ze heeft hier op aarde al veel voor moeten leren. Wonder boven wonder stemmen haar ouders ermee in dat ze gaat, ondanks dat ze toch wel bezorgd zijn.
Thuis heeft ze een vriendje maar ze weet niet precies wat haar gevoelens voor hem zijn. Het is een opvliegende en agressieve jongen die vaak met andere meiden in bed ligt. Het was de bedoeling dat ze na haar drie jaar durende studie weer terug zou keren naar de aarde, maar nu ze is gestrand begint ze heel anders over de wereld en de mensen na te denken.

You’ve dusted the non believers and challenged the laws of chance.

Oliver James Laurenson, 19 jaar
Nieuwe lander

Karakter:
Betweterig - Ongeduldig - Sociaal - Avontuurlijk - Eerlijk - Angstig

Oliver is een intelligente jongen en dit wilt hij ook graag laten merken. Hierdoor vertelt hij alles wat hij weet en verbetert anderen als ze in de fout zitten. Dit kan soms wel tot irritatie leiden maar hier heeft hij geen grote problemen mee.
Hij kan het niet opbrengen om lang op dingen te wachten. Hij heeft het idee dat er veel te weinig uren in een dag zitten en daarom doet hij alles zo snel mogelijk. Als hij dan op iemand moet wachten en zelf niets kan doen dan raakt hij geïrriteerd omdat het zo lang duurt.
Oliver is een makkelijke prater en kan goed met mensen opschieten, hij heeft er geen moeite mee om te praten met mensen die hij nog amper kent. Echter, deze gesprekken blijken vaak wel oppervlakkig en hij probeert om zo min mogelijk over zijn gevoelens te praten. Want hij is bang dat mensen hem beoordelen.
Als klein kind was Oliver al verslaafd aan televisieseries op Outer Space Discovery Channel, Geographic World en dergelijke. Elke dag zat hij uren voor de televisie om te kijken naar deze zenders. Hij hield ook een notitieboekje bij waar hij alle overlevingstips die hij heeft geleerd in had gezet. Stiekem vind hij best wel leuk dat ze gecrasht zijn en dus écht moet overleven.
Oliver vindt wat hij vindt en steekt dit niet onder stoelen of banken. Hierdoor kan hij soms bot over komen, hij is ook rechtdoorzee en wikkelt zijn mening in doekjes. Maar als mensen hem iets over zijn gevoelens of zijn leven vragen dan negeert hij het en gaat er verder niet op in.
Ook al lijkt hij zo goed voorbereid en lijkt het alsof hij geen problemen heeft met leven in het oerwoud. Stiekem is hij nog best wel bang, want in het echte leven is het toch iets anders dan al die series op televisie.

Kenmerken:
Na de dood van zijn vader heeft hij de hele erfenis uitgegeven aan drank en sigaretten, om zijn verdriet te verdrijven en te vergeten. Dankzij dit excessieve gebruik van alcohol en tabak is hij verslaafd geweest, maar toen hij realiseerde dat hij bijna al zijn geld uitgegeven had aan deze twee dingen besloot hij om af te kicken. Oliver heeft een litteken op zijn linkerknie, deze is ontstaan toen hij als kind in een boomhut wilde klimmen, uitgleed en zijn knie open haalde aan een uitstekende spijker. Ook al heeft Oliver een redelijk stevige bouw, hij is niet de meest sportieve en heeft een conditie van niets. Krachtinspanningen gaan dan nog wel, maar achter een konijn aan rennen om het later op te eten, is iets waar zijn conditie niet goed genoeg voor is.

Korte beschrijving Levensloop:
Oliver is geboren in het stadje Portsmouth in Zuid-Engeland. Hij heeft zijn moeder nooit gekend, aangezien zij weg is gelopen toen hij twee weken oud was en hem achterliet bij zijn vader. De vader van Oliver, de gerenommeerde wetenschapper Markus Laurenson. Zijn vader heeft de kleine Oliver zowat opgevoed op de werkvloer van het wetenschappelijke centrum, zoveel heeft hij hem bijgebracht over raketten en over de nog onbekende planeten. De vader van Oliver heeft na het vertrek van zijn moeder geen vriendin meer gehad en Oliver is dus ook opgevoed zonder een moederfiguur. Toen Oliver dertien jaar was werd zijn vader gediagnosticeerd met kanker. Drie jaar lang heeft hij gevochten tegen de ziekte, maar het mocht niet baten, want de dag voor Oliver’s zestiende verjaardag overleed zijn vader.
Dankzij zijn vader heeft Oliver een grote obsessie gekregen met de planeten buiten het zonnestelsel en met astronomie. Toen Oliver een klein kind was had hij het plafond van zijn kamer zwart geschilderd en hem vol geplakt met Glow in the Dark sterren en planeten. Deze obsessie met het buitenaardse is niet geslonken na het overlijden van zijn vader. Deze is eerder zelfs groter geworden en daarom heeft hij jaren gespaard voor de reis naar de onbekende planeet Shari.

Gelb
The future’s in our hands and we will never be the same again.

[b]Gaeya Io Kaen, zeventien jaar

Karakter:[/b]
Nieuwsgierig –Bedachtzaam – Einzelgänger – Loyaal – Manipulatief – Rebels

Gaeya is haar hele leven al gedreven door nieuwsgierigheid, ze wilt het liefst zoveel mogelijk weten van zoveel mogelijk dingen. Ze gaat vaak zelf op onderzoek uit en probeert zo dit mogelijk bij de stad te zijn om te kijken hoe het daar aan toe gaat. Ook is ze heel erg benieuwd naar de rare wezens die een maand geleden neergestort zijn op de planeet en waar ze via roddels binnen de dorp van heeft gehoord. Ook al hebben haar dorpsgenoten haar verteld dat die rare wezens waarschijnlijk toch niets goeds willen, Gaeya is zo nieuwsgierig dat ze het niet kan laten om informatie over ze te winnen en ze eventueel te leren kennen. Gaeya heeft er moeite mee om mensen te vertrouwen en ze gelooft hierdoor ook niet snel in verhalen. Aangezien ze als kind vaak voorgelogen is en met veel onbetrouwbare personen te maken heeft gehad vind ze het lastig om mensen nog te vertrouwen. Ze is kritisch tegenover andermans verhalen en probeert via de dingen die ze al weet te achterhalen of het verhaal te geloven is of niet.
Het liefst spendeert Gaeya haar dagen door in haar eentje door het oerwoud te struinen, bessen te verzamelen en het contact met andere Gelben het liefst zoveel mogelijk te voorkomen. Aangezien ze het idee heeft dat ze niet echt thuis hoort tussen de criminele familie van haar ouders en het wereldje van haar leefomgeving.
Ook al voelt ze zich niet thuis bij haar familie, ze is wel heel erg trouw aan ze. Als ze in de problemen komen zou ze er alles aan doen om ze te helpen. Achter haar lieve uiterlijk schuilt een manipulatieve bitch, zonder enige moeite kan ze de mening van andere Gelben ombuigen naar een die haar zelf bevalt. Misschien kan ze dan loyaal zijn aan haar familie, ze is wel een rebel en probeert de grenzen van het dorpsbestuur zoveel mogelijk te bespelen. Alles op een slimme manier waardoor ze niet in de problemen komt.

Kenmerken
Gaeya is heel erg nieuwsgierig en loopt dus bijna altijd door het bos op zoek naar dingen waar ze nog niet zoveel van af weet. Als klein kind heeft ze ooit een een notitieblok gevonden inclusief een pen. Hier schrijft ze al haar bevindingen op zodat ze uiteindelijk een soort handboek geeft gemaakt om te overleven in het oerwoud en welke dieren er ongeveer leven.
Toen Gaeya een elf jarig meisje was is ze een keer gestruikeld en in het vuur gevallen, hierdoor heeft ze allemaal littekens van brandwonden op haar benen. Hier schaamt ze zich voor en probeert het dus zoveel mogelijk te voorkomen dat mensen deze brandwonden zien.

Korte beschrijving levensloop
Gaeya is de dochter van Fiora Kiri en Maik Jaki Kean, haar ouders maakten toen ze nog jong waren deel uit van een crimineel netwerk. Het netwerk maakte gebruik van spionage en omkopingen zodat ze informatie konden inwinnen over de leiders van de stad met het doel om ze later te vermoorden zonder verdacht te worden. Dit is hun echter niet gelukt en iedereen uit het netwerk is uit de stad gezet en heeft een dorp opgericht waar al die criminelen wonen. Hier is Gaeya ook geboren en hier heeft ze haar hele leven al gewoond. Alleen voelde Gaeya zich rond haar zestiende veel minder betrokken bij haar familie en heeft ze verder geen affiniteit met haar dorpsgenoten. Daarom heeft ze besloten om het dorp achter zich te laten, alleen heeft ze nog steeds niet de moet bijeen geraapt om ook daadwerkelijk te vertrekken en zelf een nieuw leven op te bouwen.

Ik wil ook meedoen, waarschijnlijk claim ik jennifer lawrence c:

Even een random vraagje maar is het mogelijk om later een tweede personage erbij te nemen?

Kan ik joinen met fc Nina Dobrev?

Ik ben er nog niet uit of ik meedoe, maar als ik me doe neem ik Ash waarschijnlijk. Of Carly (Megan Fox) maar die ga ik in elk geval niet claimen.

Amy, als ik meedoe heb ik nina geclaimd zoals ik hierboven postte

“The girl is like one of those Russian dolls: you open one version of her, only to find there’s another hidden inside her.”

Naam:
Elaina Danea Moran
Betekenis van haar namen: Elaina betekent licht, Danea betekent zij die oordeelt.

Leeftijd:
Eigenlijke leeftijd 17 jaar, ze heeft gelogen om weg te kunnen van planeet Aarde.

Karaktereigenschappen:
Gesloten: Elaina is erg beschermend naar zichzelf toe. Ze geeft zich niet snel bloot aan andere mensen. Ze heeft een soort van muur rond zichzelf gebouwd, bang om te emotioneel te worden. Haar echte gevoelens houdt ze voor zichzelf, naar buitenwereld toe heeft ze bijna altijd een masker op.
Trots: Elaina is vreselijk trots. Ze was de dochter van een rijke oliemultinational, waardoor haar trotsgevoel alleen maar is aangewakkerd. Wie haar trots verwond, heeft een vijand voor het leven gecreëerd
Hard: Elaina is een harde noot om te kraken. Ze kan veel verdragen, heeft veel meegemaakt (zie ook levensloop) en geeft niet gemakkelijk op.
Onstabiel: Het ene moment is Elaina een ijsprinses, het andere moment kan ze hevig en vurig uit de hoek komen. Je weet nooit hoe ze zal reageren of wat je precies aan haar hebt.

Kenmerken:
Elaina is getraind in gevechtstechnieken en kan met de meeste soorten wapens omgaan. Ondanks haar jeugdige en fragiele uiterlijk, kan ze een volwassen man in een mum van tijd neerleggen.
Ze is niet bang om haar lichaam en haar knappe uiterlijk in te zetten om zo haar zin te krijgen of haar doel te bereiken. Mannen weet ze snel om haar vinger te draaien, manipulatief als ze is.

Korte beschrijving levensloop:
Elaina was de dochter van de rijke oliemultinational Alexander Moran. Ze is opgegroeid in een wereld van rijkdom en macht en werd opgeleid om het bedrijf van haar vader over te nemen. Toen ze elf was, zijn haar ouders omgekomen in een brand. Een aangestoken brand. Elaina werd gevangengenomen en verkocht aan een man die handelde in seksslavinnen. Op haar zestiende wist ze te ontsnappen en werd ze opgevangen door een geheime dienst van de overheid die haar trainde. Het eigenlijke doel van de overheid was om Elaina stevig aan hen te binden zodat ze hun handen konden leggen op het bedrijf van haar vader, dat miljoenen dollars waard is. Toen Elaina daar achter kwam, is ze opnieuw gevlucht. Dit keer heeft ze zowel de maffia als de overheid achter zich aan. Het besluit om naar de planeet Sari te vertrekken, was snel genomen.

Nieuwe of oude ‘lander’ op de planeet:
Elaina is een nieuwe lander.

Under construction (kan lichtjes worden aangepast/uitgebreid)

Owh, las ik net. Kan ik dan met Taylor Lautnerjoinen?

Ik laat het wel zo snel mogelijk weten

Ja ik doe sowieso mee met nina, wel een oude bewoner wss. Ga even met Kels iets verzinnen

Mag mijn char ( met fc Lucy ) een nieuw lander zijn?