Rpg Lost in the forest.

Okey,
Intro;
4 tieners die neit echt met elkaar op kunnen schieten moeten samen een werkstuk maken over bomen, en krijgen de opdracht om in het bos naar bladeren van verschillende boom soorten te zoeken. Ze raken de weg kwijt en komen in een onbekend gedeelte van het bos. Ze zijn allemaal geïriteerd, en het begint al donker te worden. Het enige wat in de buurt is is een oud vervallen huisje waar zwakjes een licht schijnt. Wat de tieners niet weten is dat er een kwade spook vast zit.

invul lijst:

Volledige naam; [dus voornaam, eventuele 2e of 3e naam en achternaam]
leeftijd; [tussen de 15 en de 18]
innerlijk; [beschrijf het karakter van je personage goed]
uiterlijk; je mag daarbij gebruik maken van een plaatje van internet zoals ik heb maar er moet ook een beschrijving bij]
Extra; [hier kunnen bepaalde dingen over het verleden van de persoon staan, of wat diegene altijd bij zich heeft. dat soort dingen]
door; [hier moet je profielnaam staan zodat ik weet wie wie speelt]

meisje; 1/2

Volledige naam; Lily Sydney Blue
leeftijd; 16 bijna 17
innerlijk; Lily is een erg positief en vrolijk meisje. Ze is wel snel boos maar niet snel verdrietig, en ze huilt ook niet snel. Ze heeft bepaalde momenten dat ze voor een lange tijd niks meer zegt maar dan moet je haar gewoon met rust laten. Ze kan erg irritant doen en is vaak erg koppig en eigenwijs. Ook is ze erg onhandig en kan ze vaak dom overkomen, hoewel ze dat absoluut niet is. Ze heeft vaak rare acties en zegt soms dingen net op het verkeerde moment. Verder is ze een aardig,lichtelijk druk meisje. Ze vertrouwt mensen snel en wordt daardoor als naïf bestempelt, maar als iemand niet te vertrouwen is heeft ze dat meteen door. de meeste mensen die zij ontmoet zijn nu eenmaal te vertrouwen. Ze is niet snel verliefd en dat vind ze wel fijn. wel denkt ze dagelijk minstens 10 keer aan leuke jongens, maar dat houd ze vaak voor zich.
uiterlijk;
http://i.ehow.com/images/a05/5r/t5/emo-haircuts-teen-girls-120X120.jpg

Ze heeft rood/bruin haar van nature en ogen die precies de zelfde kleur zijn. in de zomer wordt dat lichter en haar ogen ook en in de winter is het bijna donkerbruin met een rode tint. Alleen verft ze het heel vaak dus is het nu bruin met blond en een beetje rood/paars. verder heeft ze een best wel witte huid, maar dan niet bleek. op zo’n manier dat je kunt zien dat iemand nooit buitenkomt, want ze komt juist wel veel buiten. Ze heeft kersenrode lippen waardoor haar tanden witter lijken, hoewel ze vanzichzelf ook al behoorlijk wit zijn. Ze draagt niet veel kleurige kleding omdat dat vaak vloekt met haar haar. meestal draagt ze rode, bruine, witte, zwarte of grijse kleren, maar die kleuren staan haar wel heel goed. ze draagt bijna geen sieraden behalve de ring van haar ouders. Die heeft ze gekregen omdat haar moer hem niet meer paste en ze is er heel zuinig op.
Extra; Lily heeft een leuk gezin, dat naar haar smaak een beetje te groot is. Ze heeft 1 grote broer en 3 kleine zusjes. daarom is ze vaak niet thuis. Verder heeft ze een muisje dat Krispy heet en die heeft zze altijd bij zich.
door; Dieuwertjex3

jongens; 0/2

als je het niet snapt mail me dan maar.