Rpg' Guess who's back?

2 meisjes hebben met 2 jongens, maar op een dag maken de jongens het uit omdat de meiden zijn vreemdgegaan. De meiden hebben spijt, maar de jongens nemen ze niet terug.
Nu 1 jaar later, wonen de jongens op een kostschool en hebben ze alle 2 een nieuwe vriendin. Maar dan komen onverwachts de 2 ex vriendinnen daar ook te wonen. Ze doen er alles aan om de jongens terug te winnen. Gaan de jongens terug naar hun ex, of blijven ze bij hun huidige vriendinnen?

2 exxen [2/2]
http://i53.tinypic.com/15zmkgi.jpg

Rue is een meisje van 16 jaar met een vriendelijke uitstraling. Op haar gezicht is altijd een glimlach te zien. Haar donkerbruine ogen zijn de spiegel van haar ziel, ze vertellen altijd precies wat ze denkt. Met het zeggen van haar mening heeft ze trouwens ook niet echt problemen. Als ze je mag zal ze een vriendin uit duizenden zijn, dan staat ze altijd voor je klaar en vertelt ze je alles. Als ze je niet mag is het niet zo dat ze meteen een bïtch is, maar ze kan af en toe best een scherpe tong hebben. Rue is ook redelijk snel verliefd, maar is ze ook snel weer over jongens heen. Ze is een zogenoemde fladder. Maar toch kan ze ook écht verliefd worden, en dan is het ook flink raak. Ze weet je altijd te verrassen.
Rue is een beetje aan de kleine kant, een goed excuus om hakken te dragen vindt ze zelf. Ze heeft lange bruine haren en redelijk lange benen.

Naam: Katy
Leeftijd: 16.
Innerlijk: Lief, maar vind veel jongens leuk.
Uiterlijk:

Katy is een lief, klein meisje. Ze kan af en toe net als haar vriendin Rue een grote bek op zetten maar is ook heel zorgzaam als het nodig is. Ze wisselt vaak van vriendje omdat er ook zoveel leuke boys op de wereld leven. Ze staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Haar ouders zijn rijk maar zijn haast nooit thuis omdat ze de ene keer op zakenreis zijn en de andere keer bij vrienden.
Ze is vaak op straat te vinden aangezien ze het thuis vet saai vind.
Nieuwe vriendinnen [2/2]
Naam: Isabella Maria Florentina
Roepnaam: Isabel
Leeftijd: 17 jaar
Innerlijk: Isabel is een levendig meisje. Ze houdt van het leven en de liefde en is altijd in voor een geintje. Ze doet aan tennis en is eigenlijk wel bevriend met iedereen. Ze doet graag dingen met haar vrienden en vriendje en kan soms scherp uit de hoek komen. Al met al laat ze niet over zich heen lopen.
Uiterlijk: Isabel draagt afwisselend spijkerbroeken en rokjes. In de zomer doet ze aan fleurige jurkjes. Ze heeft een mooi lichaam. Haar lange bruine haar zit meestal in een schuine vlecht en ze heeft een klein spleetje tussen haar voortanden. Ze heeft, vooral in de zomer, sproeten en smaragdgroene ogen.

Naam: Leanna Michelle Bianchi.
Roepnaam: Leanna.
Leeftijd: 18 jaar
Innerlijk: Leanna is een optimistisch, altijd lachend meisje. Ze gaat graag uit met haar vriendinnen, hoewel ze het ook heerlijk vind om gewoon thuis op de bank een film te kijken, met een bak popcorn. Leanna is shopverslaafd, en besteed superveel tijd aan haar uiterlijk. Vroeger is ze altijd heel verlegen geweest, maar nu is ze niet meer zo, en wil ze gewoon wat maken van haar tienerjaren.
Uiterlijk: Leanna heeft donkerblond haar van zichzelf, hoewel ze het soms ook donkerbruin verft. Ze heeft een prachtig slank figuur, en toch nog wel vrouwelijke vormen. Ze heeft bruin/groene ogen, en vooral in de zomer zijn haar neus en wangen bedekt met sproetjes. Ze heeft een mooie glimlach. Leanna draagt eigenlijk van alles, van jurkjes, tot spijkerbroeken met een bandshirt erop. Je kan 't zo gek niet bedenken, of 't hangt in haar kledingkast.

Jongens [2/2]
Naam: Alexander (Alex)
leeftijd: 17 jaar

bruin haar - donker grijze ogen - 1.85 lang
innerlijk: een leuke maar ook vooral erg aardige jongen. Hij is erg sportief en druk, maar hij maakt altijd tijd voor zijn vriendin.
huidige vriendin: ?
ex: ?

Naam: Elton Huwed
Leeftijd: 18 jaar
Innerlijk: Vol van zichzelf, vind zich overal de beste in, grappenmaker, houdt van feesten, maar kan ook heel vaak lui zijn, houd niet zo van leren, weet wanneer hij serieus moet zijn, is meestal aardig, hij doet aan alles en nog wat wat te maken heeft met sport.
Uiterlijk: Is 1,85, heeft bruin/blond haar, draagt ever een pet, heeft 1 oorbel, draagt vaak sportief met casual, is best gepierd.

Beste vriend: Alexander
Huidige vriendin: Issabella
Ex: Rue

a

oke, en welke ben je ? :blush:

a

a

Kan ik een van de 2 jongens zijn ? =)

Naam: Alexander (Alex)
leeftijd: 17 jaar

http://data.whicdn.com/images/6621971/tumblr_lf3ayh85j91qe4nyno1_500_large.png?1296075653

bruin haar - donker grijze ogen - 1.85 lang
innerlijk: een leuke maar ook vooral erg aardige jongen. Hij is erg sportief en druk, maar hij maakt altijd tijd voor zijn vriendin.
huidige vriendin: Leanna
ex: Katy

Dat meisje met bruin haar is mooi

En die blonde lijkt op Scarlett Johansson

Wie wilt de ex van Alex zijn?

a

a

a

ik wil wel een vriendin zijn, kan dat? (:

@Mooslove nee nog geen speeltopic !
@Soullesbird ja dat kan . mag je kiezen van de nog onbestaande jongen of Alex.

a

haha, oké. eh, mag ik ook wachten tot de nog onbestaande jongen bestaat? :’)
en rpg’en jullie zo:

Alex

Blabla

of zo:

Alex
@Katie: ‘haha, ja.’
*loopt weg*

exen:
TeamOX - Rue
Mooslove -Katy
huidige vriendinnen
SoullessBird - Isabel
MYDECEMBER - Leanna
jongens:
Sleepingbeautyx - Alex
-

a

@ Soullesbird zoiets alleen meestal ietsje langer ! ga je zo je personage maken (:?