[RPG] Forgotten Friendships 2.0

Dit is het vervangende topic van Forgetten Friendships 1, dus we gaan er van uit dat dat geen probleem is. Mag het andere topic aub nog wel even open blijven om de meetings daar af te ronden? Danku!

Linkje:
http://forum.girlscene.nl/forum/schrijfsels/rpg-forgotten-friendships-251186.0.html

Forgetten Friendships 2.0
[i]In een klein dorpje aan de Randstad van Nederland leefde een hechte vriendengroep samen. Zij zaten samen op de middelbare school en wisten alles van elkaar. Ze waren elkaars beste vrienden en brachten de meeste tijd van de dag door met elkaar. Zelfs toen ze in 2010 afstudeerde – en ieder een eigen kant op ging wat de vervolgopleidingen betreft – bleven zij met elkaar in contact.

Nu naar vier jaar zijn ze nog dezelfde hechte vriendengroep als vroeger. Een goede-doelen organisatie heeft besloten de vrienden uit te nodigen voor een nieuw project. Het project heeft de naam FF, dat staat voor Forgetten Friendships. De organisatie ging er namelijk van uit dat de vriendengroep niet meer zo hecht als vroeger zou zijn. Dit bleek echter het totaal tegenovergestelde te zijn. De vrienden waren hechter dan ooit. Daarom besloot de organisatie om de vrienden op te sluiten in een gesloten huis. Hier zitten zij vast voor een onbepaalde tijd. De vraag is nu natuurlijk, blijft de groep nog steeds zo hecht nu ze heel de dag boven op elkaars lip zitten? En zijn ze wel echt zo moedig met zijn allen dan het lijkt? Er gaan namelijk geruchten rond in de stad dat het spookt in het huis. Voornamelijk op de zolder.

Hier zitten zij opgesloten met de beperking tot een aantal locaties. Zo is er de mogelijkheid om naar de Shopping Mall te gaan. Ook is er een kleine mogelijkheid om uit te gaan. Dit mag ook maar in één club waar zij voortdurend in de gaten worden gehouden, zowel gezien als ongezien. Voor de rest is de enige buiten lucht die ze kunnen krijgen die van de grote tuin. De bewoners slapen in slaapzalen. Er is twee badkamers, die ze met heel het huis moeten delen en verschillende toiletten in het huis. Verder is er een spookzolder, keuken en woonkamer. De bewoners kunnen eventueel ook vrijstelling krijgen op aanvraag, dit betekend dat ze dan een tijdje uit de villa weg gaan. Dit kan door verschillende redenen. Meestal worden alle redenen geaccepteerd. [/i]

De regels:

  • Probeer realistisch te blijven. Vooral met de gebeurtenissen die plaats vinden.
  • Probeer niet in one lines te schrijven. Het hoeven geen enorme stukken te worden, maar minstens twee of drie regels is wel fijn.
  • Bepaal alleen de daden van je eigen personage en dus niet die van andere.
  • Wil je toch een plan uitvoeren, vraag dan wie zich aanbied en bespreek dat via de Notes of in dit topic.
  • Probeer actief te spelen als je je aan meld. Het is natuurlijk niet erg als je een tijdje weg bent, maar stop niet al na een week, of twee.
  • Iedereen mag mee doen, en er word niet gepest of buitengesloten. Ruzie maken word ook maar gedaan via de note, maar niet in het topic. Probeer het dus gezellig te houden.
  • Probeer met een juiste grammatica te schrijven, in ABN.
  • De geslachten graag gelijk houden. Één of twee geslachts-verschil kan, maar meer dan dat kan niet worden toegestaan. Tenzij mensen om wat voor reden toch stoppen, dan kan het natuurlijk niet tegen worden gehouden.
  • Geen dubbele voornamen. Achternamen of doopnamen kan wel, maar in het geval van de achternaam moet het eerst besproken worden met degene die die naam als eerst had.

Meisjes:
- Ruby Blaithin (India Eisley) - Cosette
- Ivy Geddes McKinsley (Mila Kunis) - Miserable
- Caroline (Carly) Martins (Megan Fox) - Turquoised :heart:
- Erin Russo (Erin Heatherton) - Esperanza
- Taylor Evans (Taylor Momsen) - thedolcevita
- Jackie Morgan (Candice Swanepoel) - Bombshell
- Hailey Fell (Crystal Reed) - Miserable
- Sienna Leigh (Lindsay Ellingson) - Wonderland
- Lara Crokaert (Emily Browning) - FLUORINEERT
- Jessica North (Phoebe Tonkin) - LoQueSoy
- Christina Archfold (Nina Dobrev) - Miserable
- Mayble Flordam (Candice Accola) - Fashitail

Jongens:
-[url=http://forum.girlscene.nl/forum/topicseen./schrijfsels/rpg-forgotten-friendships-2.0-258455.msg271493143.html#msg271493143] Blake Livingstone /url - Esperanza
- Andrew (Drew) Whiterun (Tom Sturridge) - DayXdream
- Nick Domville (Evan Peters) - DayXdream
- Dean Geddes (Munro Chambers) - Departure
- Charles James (Diego Boneta) - Euforie
- Valentin Vinal Wright (Max Irons) - Silhouette
- Shane Brighton (Marlon Teixeira) - thedolcevita
- Benjamin Calder (Logan Lerman) - aLullaby
- Mike ? (x) - Saar
- Steven Vande-See (Paul Wesley) - Fashitail
- Luke Meade (Simon Nessman) - Cosette
- Darrin Rayfield (Erik Knudsen) - Departure

Invullijstje Karakter:
Volledige naam (tussen [] hoe je de naam uitspreekt en graag Cursief mogelijk de bijnaam erachter):
FC:
Leeftijd (Zestien t/m 20):
Innerlijk:
Uiterlijk (beschrijving):
Extra:
Uiterlijk (foto):

De villa & locatie

Het hek.

Pianokamer.

De trap bij de voordeur.

Het trappenhuis.

Slaapzalen.

De tuin.

Het oude topic:
http://forum.girlscene.nl/forum/schrijfsels/rpg-forgotten-friendships-251186.0.html

Oké, ik ben echt een dumpass. De eerste en beste moderator die dit leest: Wil diegene aub de titel veranderen in: ‘[RPG] Forgetten Friendships 2.0’

alvast bedankt. :")

Nicenice!

HAHAHAHA fail, Mies.
Nee grapje, ik zou zelfs zo dom zijn om die laatste s te vergeten ofzo #truestory.

Je kunt zelf de titel veranderen, he…

Daarom heb ik die andere titel gekopieerd en geplakt. Maar ik drukte weer té enthousiast op enter. :’)

aight

Hahahahhaa, heel herkenbaar.
goed, ben dus weg. ciao!

Ciao bella c:


http://img004.lazygirls.info/people/india_eisley/india_eisley_tumblr_m7utr2fb6b1qdo0rvo1_500_KVvflkU.sized.png

Volledige naam: Ruby Blaithin
Leeftijd: achttien
Innerlijk: Ruby is opgegroeid in een vooraanstaand gezin waar ze dan ook de etiquette heeft geleerd. Van haar werd verwacht dat ze een voorbeeldige dochter was en Ruby probeerde in te schikken, ze deed aan ballet, paardrijden en pianoles daarnaast werkte ze behoorlijk hard voor school en nam ze de juiste mensen mee naar huis. Ze was altijd een tikkeltje verlegen en gereserveerd en als het even kon dan hield ze zich afzijdig. Oorspronkelijk is ze een Ierse maar toen ze in Nederland naar school ging werd ze al gauw bij Alice in het groepje opgenomen, Ruby was verheugd over het feit dat ze vriendinnen had gevonden maar was evengoed bang om ze weer kwijt te raken. Haar verlegen karakter bleef aan de oppervlakte sudderen en ze praatte veel mensen een beetje naar de mond, vreemd genoeg leek niemand dit door te hebben en Ruby was dan ook iemand waarmee iedereen het eigenlijk wel kon vinden. Kort na de dood van Alice verhuisde het gezin weer terug naar Ierland waar Ruby naar school ging. Op haar nieuwe school kon ze geen aansluiting meer vinden en begon ze langzaam in te zien dat ze werkelijk nooit ware vrienden zou krijgen als ze zichzelf niet liet zien. Vanaf toen begon er voor haar een periode van uitproberen waar haar ouders het absoluut niet mee eens waren. Ruby heeft zichzelf inmiddels helemaal gevonden en daarnaast ook een aantal goede vrienden gemaakt. Tegenwoordig is ze enorm assertief, iemand die niet over zich heen laat lopen en recht door zee is. Ze durft haar mening te uiten en te zijn wie ze is en bovendien zal ze nimmer meer doen alsof ze iemand aardig vindt terwijl dat niet zo is. Hoewel Ruby vaak geen moeite doet om ergens om heen te draaien en haar mening onomwonden verkondigt, blijft ze wel altijd rustig. Ze zal zich niet snel door emoties laten leiden en denkt na voordat ze handelt. Emotioneel is Ruby moeilijk te strikken, ze heeft ontzettend goed door wie haar vrienden zijn en wie niet en kan een hoop verdragen. Ruby heeft concrete opvattingen over hoe dingen in elkaar horen te zitten. Ze leeft nog steeds bepaalde ideeën van haar ouders na en is ze best wel conservatief ingesteld.
Uiterlijk: Ruby heeft een porselein witte huid en contrasterende, ravenzwarte haren. Ze is klein van stuk, zo’n 1,69 m , en doet ook wat fragiel aan mede te danken aan haar smalle gezicht. Ze heeft een strak afgewerkte kaaklijn en een scherp klein neusje. Haar gezicht is haast een toonbeeld van symmetrie en onschuld hoewel dit beiden slechts bedrog is. Haar matgroene ogen laten voor spiegels van de ziel maar weinig zien van wat er in haar hoofd omgaat. Verder heeft ze kersenrode lippen en een slank postuur.

Groepje: Ruby heeft zich nooit echt tot een groepje beperkt maar behoorde uiteindelijk tot de meisje-meisjes
Extra: Aangezien Ruby een groot deel van haar leven in Ierland heeft doorgebracht drukt ze zich vaak uit in het Engels, ook is ze erg trots op haar nationaliteit. Ze heeft een hechte familie maar op het moment is de relatie tussen haar en haar ouders nogal oppervlakkig omdat Ruby nu vooral haar eigen weg probeert te vinden en haar ouders dit niet kunnen waarderen. Ruby is verder nooit in aanraking gekomen met drugs en drinkt enkel met mate in dat opzicht weet ze prima maat te houden. Ruby heeft een auto-ongeluk gehad, ze heeft de dood van een man deels op haar geweten staan doordat ze samen met Ivy, haar beste vriendin toentertijd, dronken in een auto is gekropen, ze was niet degene die reed. Door de hoeveelheid alcohol zijn ze van de brug afgereden, Ivy heeft Ruby, die bewusteloos was uit het water gehaald en daarmee haar leven gered maar de man die achterin de auto lag is gestorven. Ivy wilde de politie bellen maar Ruby heeft haar tegengehouden om haar achternaam veilig te stellen van schande.
Verleden in de villa: Ruby heeft vanaf het begin dat ze in de villa heeft een vete met Dean, ze kon hem zonder voor hem duidelijke reden niet luchten of zien en heeft dat op haar geniepige manier ook laten merken. Zij is ook degene die heeft gezorgd voor scheurtjes in de perfecte relatie tussen Ivy en Dean door te vertellen over het auto-ongeluk. Ruby kon het maar met weinig mensen goed vinden, Nate en Rox waren toentertijd de enige waarmee ze een normaal gesprek kon voeren. Ivy en Ruby zullen elkaar geen goed doen, sinds Ruby, Dean alles heeft verteld en daarna is vertrokken mag ze een heftige ruzie verwachten bij haar terugkomst en hun verhouding was al beneden het nulpunt gedaald. In de villa heeft Ruby een ingewikkeld akkefietje met Emmet gehad waarna ze hem gekust heef, hij daarmee de eerste jongen was maar hem vervolgens nooit meer gezien heeft. Dat ze het leuk vond om andermans angsten te bespelen heeft ze afgereageerd op Blake wiens meest erge angsten ze naar boven heeft gehaald namelijk zijn vrees voor het donker door in de kleine kelder het licht uit te knippen en vervolgens de deur te sluiten en hem achter te laten. Ze heeft daar echter enorm veel spijt van omdat ze hoewel ze Blake altijd erg verachte toch met hem te doen had.

Naam
Caroline (Carly) Martins.

Leeftijd
Drieëntwintig jaar.

FC
Megan Fox

Innerlijk
Carly is een meisje dat alles doet wat ze wilt en zegt wat ze denkt. Lef heeft ze zeker. Ook is ze erg spontaan en kan ze gezellig of juist heel humeurig zijn. Ze kent weinig schaamte en heeft vrij weinig medelijden. Het bijzondere aan Carly is, is dat ze heel onvoorspelbaar is. Alles wat ze doet is een soort “spel”. Ze kan soms best mysterieus doen en meestal zit er een reden achter de dingen die ze doet. Veel dierbare heeft ze niet, toch heeft ze veel voor ze over. Carly heeft een gemiddeld IQ en is vrij gemakkelijk. Zo nu en dan is ze best wantrouwig. Ze is heel erg avontuurlijk waardoor ze best vaak in de problemen komt en af en toe een beetje flirterig. Ondanks dat ze er graag goed uitziet, is ze geen meisje-meisje. Ze gaat best veel met jongens om, maar kan het ook met meiden goed vinden.

Uiterlijk
Carly heeft lange, donkere haren met een slag erin. Soms stijlt of krult ze het. Ze heeft volle lippen en grote, felblauwe ogen. Carly heeft een perfecte “figure 8” (volle borsten, een platte buik en ronde billen) en hele mooie benen. Ze heeft heel hard gewerkt aan haar lichaam en dat zal ze ook blijven doen. Ze is 1,76 meter lang en heeft een brede kledingstijl. Vaak is het wel een beetje aan de stoere kant. Meestal heeft ze kleding aan waarin haar figuur mooi uitkomt. Het zal niet vaak voorkomen dat je haar onverzorgd aantreft, want ze probeert in er in elke situatie op haar best uit te zijn.

Extra
Ze is opgegroeid als enig kind met alleen haar vader. Haar moeder is overleden in het kraambed. Haar vader werkte veel en als hij thuis was, dan was hij meestal niet in de opperbeste stemming. Af en toe sloeg haar vader Carly. Hier praat ze met niemand over. Ze was dus vaak alleen thuis. Daar maakte ze erg veel gebruik van. Carly’s jeugd is vrij wild geweest. Nog steeds drinkt, blowt en rookt ze regelmatig, maar harddrugs gaan haar te ver. Als ze dronken of stoned is, dan gaat ze helemaal los. Haar maagdenvlies heeft ze verloren aan haar buurman toen ze veertien was. Ze had een feest georganiseerd en dat was nogal uit de hand gelopen. Haar vader heeft toen besloten dat ze een oppas zou krijgen en dat werd de buurman. Er zijn vrij weinig mensen die dit weten, maar dat is niet omdat ze het geheim wilt houden. Ze brengt het zelf alleen niet ter sprake. Verder let ze heel erg op haar gezondheid en sport veel. Verliefd is ze nooit echt geweest, maar toch is ze redelijk ervaren. Ze heeft vermoedens dat ze biseksueel is, maar is nog niet uit de kast gekomen.

Foto’s

http://data.whicdn.com/images/42666938/tumblr_m3ufd8T0wI1qjn8y4o2_250_large.gif

http://data.whicdn.com/images/13559057/tumblr_lq58p7wL261qhx7ljo1_500_large.png

Moet de leeftijd niet omhoog als ze in 2008 afgestudeerd zijn?

Ik verander Ruby’s leeftijd even vind het niet zo realistisch dat ze negentien is c:

Kan, maar hoeft niet persé. hehehe.

Naam: Ivy Delilah Nevaeh Geddes (McKinsley)
Leeftijd: 17 jaar
Innerlijk: Ivy heeft een warm innerlijk. Ze is erg lief voor iedereen en heeft dan ook een hart van goud. Ze geeft heel erg om haar werk en om haar familie. Ze begon op jonge leeftijd aan modellenwerk. Alice en Ivy waren best wel close. Toen Alice dan overleed is haar familie naar Australie verhuist. Ze besloot te stoppen met school en heeft haar hart en ziel in het modellenwerk gestopt. Ze heeft al veel landen bezocht voor haar werk en heeft veel verschillende campagne’s gehad. De reden dat ze gescout werd is omdat ze een mooi gezicht heeft en een goed figuur. Ze heeft een hele leuke tijd op de middelbare school gehad en had dan ook best wel veel vrienden. Ze is nooit echt heel erg gepest, dus had ze niks te klagen. Ze heeft wel is ruzie gehad of wel is gekleineerd, maar daar bleef het bij. Ze houd een dagboek bij, die ze nog steeds leest en waar ze nog steeds in schrijft. Het zijn er nu een stuk of vijf en ze heeft ze altijd bij zich. In haar handtas zit een standaard dummy, hier tekent ze of schrijft ze in als ze ergens is en inspiratie krijgt. Haar moeder was een tienermoeder, hier door is het leeftijd verschil niet echt heel erg groot. Haar moeder was twintig toen ze Ivy kreeg en zestien toen haar broer geboren werd. Haar broer was alles voor haar, maar hij verliet haar gezin toen hij zestien was. Zijn vriendin werd zwanger en hij ging met haar samenwonen in het noorden van het land. Ivy’s ouders zijn gescheiden.
Uiterlijk: Ivy heeft in principe bruin haar en een redelijk bleke huid. Ze heeft alleen twee gaatjes in haar oren, maar heeft verder geen tatoeage’s of piercings. Dit mag ook niet voor haar werk. Ze gebruikt niet veel make-up, omdat dat je huid verziekt. Alleen als ze een shoot heeft waar het bij hoort, word haar gezicht geplamuurd, al heeft ze ook shoot waar ze puur natuur op staat. Ze is van zichzelf namelijk al heel mooi.
Extra: Ivy komt oorspronkelijk Nederlands, maar is deels opgegroeid in Amerika en Nederland. Ze woonde in Californië met haar adoptie ouders. Ivy is namelijk na de geboorte meteen afgestaan. Alleen haar voornaam en bijnamen hield ze. De achternaam kreeg ze van haar adoptie ouders. Op twee jarige leeftijd werd Ivy ernstig ziek. Ze kreeg ME (Myalgische Encefalomyelitis), oftewel een Chronisch vermoeidheidssyndroom. Deze ziekte was het gevolg van een heftige pfeiffer. Ivy heeft op het randje van de dood gelegen, maar weet zelf niks meer van haar verleden af. Wel leerde ze de dingen die ze moest leren voor het dagelijks leven, zoals praten en lopen. Naar school, ging ze niet, maar ze kreeg het toch prima voor elkaar om de lagere school in Amerika af te ronden. Toen het weer beter met Ivy ging en ze normaal naar school kon gaan, zijn haar adoptie ouders verhuisd naar Nederland. Ze slikte elke dag medicijnen en daarom heeft ze er nu alleen nog een Chronische Hyperventilatie aan over gehouden. Toen haar ouders een half jaar in Nederland woonden, zijn ze uit elkaar gegaan. Ivy kon inmiddels redelijk Nederlands spreken door de cursussen die ze toen volgde en beide ouders bleven in Nederland. Er was alleen een kleine adder onder het gras. Haar vader kon af en toe al wat agressief uit de hoek komen, maar dit werd met vele male verergerd toen Ivy om de week bij haar vader logeerde. In het begin ging het goed, maar toen Ivy’s vader haar begon te mishandelen en haar moeder er niks van geloofde, ging ze stiekem bij Andrew logeren in plaats van bij haar vader. In het begin sliep ze netjes op een aparte kamer, maar al snel sloop ze midden in de nacht naar Andrew’s kamer om in zijn bed te kruipen. Hij sliep dan op de bank omdat hij niet wilde dat zij op de bank sliep. Na een tijdje ging ook dit over en sliepen ze samen in Andrew’s bed. Het contact tussen haar en Andrew verwaterde toen hij verhuisde naar Engeland. Ivy bleef achter met Nate en Dean, twee goede maatjes. Na de middelbare school verhuisde Ivy met haar moeder naar Australië, waar ze een relatie met Nate kreeg - Die toevallig ook in Australië verbleef.- Toen ze weer terug ging naar Nederland zijn ze uit elkaar gegaan. Inmiddels heeft ze een relatie met Dean en is ze zelfs verloofd met hem. De vonken sprongen meteen weer over toen ze elkaar weer zagen in de villa waar de groep verbleef. Ook zag ze Benjamin weer, een goede vriend die ze ook heeft leren kennen op de middelbare school. Ze draagt een zilver kruisje om haar nek. Een kettinkje met een hangertje die van Andrew heeft gehad, bij de laatste keer dat ze elkaar weer zagen - in de villa dus.- Ze draagt het altijd en doet hem bij geen enkele gelegenheid af. In de tijd dat ze in het huis van Alice’ ouders zaten is er heel veel gebeurd. Oude vriendschappen werden herenigd, maar ook kapot gemaakt. Zo heeft ze weer bonje gehad met Ruby over het verleden, en heeft ze ook een aantal keer grondig ruzie gemaakt met Andrew. Zelfs met dit alles erbij, bleef de groep nog steeds hecht.

ik verander het jaartal wel even in de beginpost naar 2010

Ik heb nu twee personages binnen tien minuten ingeleverd, maar goed. Hahaha, gebeurt niet vaak.

Goed bezig haha, ik ga Ivy nu aanpassen. c:

Ik ga een vriendin zoeken voor Ruby :slightly_smiling_face: en haar even bijwerken

Ik reserveer hierbij James Gaisford voor m’n jongetje dan lekker mainstream maar ik hou van hem en ben nog steeds kwaad dat hij geen Finnick wordt. <3

Ik denk dat ik de rol voor hem in deze post ga zetten als 'ie af is dan blijven de rollen een beetje bij elkaar op de eerste pagina’s