[RPG] A life at Hogwarts

Heeeyyy !

Ik ben een grote fan van Harry Potter , dus ik dacht , ik maak een role-play topic aan !
Het verhaal kent iedereen wel denk ik ?
Regels :

  • De leraren die er in de films zijn , zijn er nu ook (Sneep , Anderling , Perkamentus etc.)
  • Je moet creatief zijn met je personages , je mag ook een leraar of een al bestaand karakter uit de films zijn .
  • We praten Nederlands .

Jullie moeten personages omschrijven en een foto neerzetten , dan zet ik jullie omschreven personages in de begin post .

Ik begin ;
Naam ; Kelly Hetfield
Afdeling ; Grifoendor
Leeftijd ; 14
Uiterlijk ; Groene ogen , stoer , haarkleur verandert vaak .
Karakter ; Ondanks haar stoere looks is ze vaak bezig met school , ook kan je haar vaak vinden op het terein , dit is ook de plek waar ze het liefst studeert , naast de drie bezemstelen natuurlijk . Ze houd van muziek , het liefst hard .
Foto ;
http://i42.tinypic.com/2e6790n.jpg

Je mag geen RPG starten zonder toestemming van een mod en er zit een limiet qua RPG’s, die al bereikt is, dus dit topic mag niet (in iedergeval nog niet) I’m sorry!

Er zijn nog genoeg RPG’s waar je kunt joinen, maar dit topic is niet (nog niet) toegestaan hier. :slightly_smiling_face:

Nou, eerst door te overleggen met de andere RPG’s in het ‘echte’ RPG forum hier boven zeg maar. Maar er is al een limiet aan RPG’s, en enkel als er een gesloten wordt, mag er weer een nieuwe komen. Alleen er wordt er momenteel geen gesloten dus er mag ook nog geen nieuwe komen!

Zou wel heel erg leuk zijn als er hier een RPG van zou komen.

Maar het zou alsnog niet mogen, ook al is het een leuk idee :grinning:

Jaa, echt jammer

Ik zal even een mod noten om hier een slotje op te zetten.

Inderdaad, dus ik sluit je topic. In dit board vind je ook een stikcy-topic ‘RPG’s en speeltopics: overzicht en oproepen’ (ofzo), daar kun je overleggen of er animo is voor zo’n RPG en dan, zodra er een andere RPG gesloten mag worden, kun je een moderator benaderen om te vragen of je hem mag openen. Maar zie dus die topics voor details (: