Rood - bruin - blond?

Mijn haar is in totaal 3 keer geverfd in een tijd van 2 jaar. 2 keer zwart, en nu een keer bruin met een rode gloed. Toen ik mijn haar zwart heb geverfd is de verf er na 2 jaar uitgegroeid, uitgewassen en helemaal vervaagd naar een soort blond/bruine kleur.

Nu heb ik een paar weken geleden mijn haren donker laten verven bij de kapper. Het lijkt op deze kleur:

Het is alleen iets minder rood. Ik heb ook groene ogen en een beetje sproetjes dus het misstaat niet… Maar ik ben er toch niet blij mee omdat het een hele harde kleur is… Mijn eigen kleur is blond.

Ik wil heel graag weer terug naar blond, ongeveer mijn eigen kleur. Ik ben al in de weer met Antiroos shampoo en de kleur is al wat vervaagd.

Een vriendin stelde voor om er eerst een lichte kleur bruin in te doen, een paar haarmaskers nemen en daarna blond verven… Bij in één keer blond verven ben ik bang dat het oranje uitvalt, en dat vind ik niet heel erg ofzo want ik geef er niet veel om om een week ofzo met een knaloranje hoofd rond te lopen, zolang mijn eindresultaat maar blond wordt…

Ik wil niet aan de gang met ontkleuren of blonderen want mijn haar kan een verfje wel hebben, maar met blonderen denk ik dat ik niks overhou… Uitgroeien wil ik liever niet omdat ik gewoon zwaar ongelukkig ben met deze kleur haha :stuck_out_tongue:

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn hele verhaal, iemand tips…?

Er bestaat niet zoiets als blond verven. Je kunt het alleen blonderen als je het blond wil hebben.

Je hebt het zwart geverfd en dat was niet te hard ofzo? Nu, ik vind het echt een mooie kleur hoor… Ik zou er mee wachten om meteen er iets nieuw over te gooien.

Ik ben er gewoon niet blij mee, en zwart was inderdaad te hard, maar toen had ik nog een zwarte stijl dus toen dacht ik daar anders over…

Mensen die lichtbruin haar hebben kunnen toch ook naar blond? Ik kan toch steeds lichter kleuren tot ik de mogelijkheid heb om naar blond te gaan? Het hoeft voor mij niet in 2 weken blond te zijn hoor…

Toen ik bruin haar had kon ik volgens mijn kapper mijn haren gewoon blond verven…

Ik zal het bij de kapper na vragen, die weten dat beter!

Ja is misschien ook wel slim ja… Ik zal morgen eventjes langsgaan na mijn stage…

Verder nog iemand tips?

Mijn tip 8D Er is een kleurremover. Weet niet precies hoe het heet. Moet je even na vragen in aparte haarkleuren topic. Daarmee haal je al je lagen verf uit je haar en krijg je oorspronkelijke haarkleur (ongeveer) terug. Dan moet je het misschien nog een keer blond verven (Blond verven kan wel! Blonderen hoef alleen als je veel tinten lichter wil. Blond verven is om de goede kleur blond te krijgen en voor 1 misschien 2 tintjes lichter).

Oh echt heel erg bedankt! :grinning:

Hier zijn algemene topics voor! Slotje.