Rokje combineren

Hai,

I am desperate for your help. Ik heb namelijk een rokje van de H&M gekocht een tijdje geleden, maar het stond niet echt, maar ik ben het vergeten terug te sturen. Het gaat om deze:

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/environment/2011/A55_1022_112R_0.jpg]&set=key[rotate],value[-0.35]&set=key[width],value[3559]&set=key[height],value[4162]&set=key[x],value[68]&set=key[y],value[852]&call=url[file:/product/large]

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2011/A55%2083790%2076001%2096%207306%202.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&call=url[file:/product/large]

In het echt zijn de kleuren een stuk minder sprekend -.- En de kleuren maken mij flets, ik heb namelijk felle kleuren nodig. Nu aan jullie de vraag, hoe zouden jullie het combineren? Met een wit shirt zoals op de eerste foto valt het eigenlijk best tegen, dus dat valt al af.

Misschien een koraal shirtje? Weet niet of je zoiets zou dragen. Hmm… Een zwart shirtje? geen idee eigenlijk…

Ok ik dacht koraal omdat je n beetje die kleur ziet op de 2e foto maar op de 1e dus totaal niet :’). Misschien zo’n kleur die je ziet op de 1e foto in 't rokje, soort beige achtig?

Goed idee, alleen zulke kleuren (koraal, beige, lichtbruin, zacht blauw) etc maken mijn bleek, dus die zijn geen optie. Maar misschien is het wel helemaal niet mogelijk om dit op mij te combineren :stuck_out_tongue:
Toch bedankt :slightly_smiling_face:

misschien een donker blauw topje en dan een vest of blazer in een ander kleur erbij? Of je kunt er zwart bij doen en erg basic houden, zodat het rokje wel echt naar voren komt.

haha succes!!

Dat kan misschien wel :slightly_smiling_face: Ik ga zo eens kijken. Dankjewel!

kan je is een foto maken hoe die bij jou staat in het “echt” zegmaar, want ik overweegde ook echt om dat rokje te kopen, maar ben nu wel benieuwd hoe die staat, omdat je zei dat die zo minder is dan op de foto ;p

Knalblauw wat ook in het rokje zit?

@xSomeone

http://cl.ly/0r2H29420l103T282J10/Foto_11.jpg

Zo zijn de kleuren ook in het echt.

Ik weet het niet. Dit is dus de combi van FallingDown. Op zich beter dan een wit shirt, maar ik vind het nog niet echt mooi. Met accesoires erbij is het ook geen succes. Misschien moet ik hem maar gewoon wegdoen/verkopen ofzo.

Hmm… ik vind het eerlijk gezegd niet zo leuk, maar het rokje is ook 'n beetje wijd staand, als 'n driehoek ofzo toch? Op de foto van 't model zie je dat niet. Ik heb geen idee wat je er nog mee zou kunnen doen.

Misschien moet je zoals het model, een leuke brede riem eropdoen?

Een zwart tshirt met 3/4e mouwen in de rok stoppen, en dan een strakke, brede, zwarte riem erop.