rode neus!

haaiii

tja nou ik had een vraag, ik heb namelijk ALTIJD een rode neus, en ik vroeg me af hoe ik dit minder kan laten worden.
mijn neus wordt meteen erger als ik er een paar keer flink over wrijf bijvoorbeeld, maar om nou nooit aan mijn neus te gaan zitten is niet erg makkelijk. ik heb verder geen rode huid, helemaal niet zelfs, ik ben een behoorlijke bleekscheet zonder blosjes.
dusja iemand misschien tips? (:

Couperose misschien? Ik heb hier ook last van, maar alleen op mijn wangen. Het wordt erger door spanningen, wrijving, verschil in temperatuur, maar kan ook door voeding (scherp eten bijv) of drank komen.
Helemaal die dingen vermijden kan niet, maar erop letten kan wel. Ook is het belangrijk dat als je een dagcreme gebruikt, dat het een goede is die je bescherm tegen de zon.
Weggaan kan helaas niet. Als je echt bloedvaatjes ziet kan je langs een schoonheidsspecialiste, maar die kunnen alleen die bloedvaatjes dichtschroeien.

Ik heb ook een soort van rode neus, aardbeineus noemen ze het ook wel en ik ga altijd onder de zonnebank waar het een beetje minder van wordt.

Sorry, ik ben een beelddenker en zag iemand voor me die de hele dag aan dr neus zat te friemelen. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Groene concealer vermindert roodheid.