Rode huid

Hallo meiden!
Ik heb een huid met bestwel veel rode vlekjes rond m’n neus en wangen en grote poriën. Daarnaast is mijn huid heel glimmend/vet maar rond m’n kin en tussen m’n wenkbrauwen een beetje droog. Weten jullie goede reinigingsproducten of bb creams of make-up en dergelijke om dit tegen te gaan?

ik denk dat je ook eens een cc-cream zou kunnen proberen, (Color Correcting Cream) Die heeft dus bijna dezelfde eigenschappen als die van een BB-cream maar probeert ook je huidskleur (bijv. grauw of rood) een beetje aan te passen. Persoonlijk vind ik die van Max Factor enorm fijn, in zo’n zwarte tube, iets goedkoper dan 15euro.

Misschien kun je ook opzoek gaan naar maskertjes voor de gemengde huid, of 2 verschillende soorten maskertjes kopen (1 voor de vette, en 1 voor de droge) en die plaatselijk waar je ze nodig hebt aanbrengen?

Een groene concealer aanschaffen voor rode plekjes?

Neusreinigingsstrips kopen (veel vinden die van de action goed!) zodat je poriën goed schoongemaakt worden!

En anders inderdaad eens een bezoekje brengen aan een schoonheidsspecialist, die zijn meestal bekend met dit soort problemen, maar mis. ligt het wel gewoon aan de pubertijd. (ik had er laats ook enorme last van, nu valt het gelukkig weer mee :slightly_smiling_face: