Riemen leuk ophangen!

Hi allemaal!

Ik weet niet of hier al een topic over was, geloof van niet en kon het ook niet vinden via de zoek, maar ik had dus een vraagje!
Hoe bergen jullie je riemen eigenlijk op?
Ik hing ze eerst over een stok aan de wand, maar dat is niet handig meer voor mij omdat, wanneer ik een riem om wil doen, er dan zo’n ‘deuk’ in de riem zit doordat die zo lang in die houding gehangen heeft. En het leer van de riem ‘kreukt’. Dat vind ik erg zonde. Nou d8 ik al aan een soort ‘kapstok’ waar ik de riemen via de gespjes aan kon hangen, maar dat heb ik niet en dat past niet in me kamer denk ik… ;p Dus weet iemand een andere simpele manier hoe je je riemen kunt opbergen, en dat ze mooi in staat blijven? Of hoe doen jullie dat?

Alvst bedankt en hopelijk begrijpen jullie dit bericht xD
x

ik heb zelf gewoon spijkers in me muur geslagen en daar me riemen op kleur en soort opgehangen had er zoveel en kon ze niet kwijt vind het wel handig…

ik heb zo een grote staande oude kapstok in mijn kamer staan, daar hang ik mijn jassen, riemen en sjaals aan.

het is zoiets maar dan mooier:

http://www.designencadeaublog.nl/wp-content/uploads/2009/05/kapstokhouten-kapstok-donkerbruin.jpg

Ik wist het eerst ook niet toen ging ik Google en toen zag ik dat je het ook kan ophangen met die stokken die bv in de keuken hangen voor lepels enzo of die in de douche hangen voor handdoeken zo met ik het dus

http://www.girlscene.nl/l…007/maart/Riemen_opbergen
Hier vond ik het

Misschien is dit een ideetje?
http://www.youtube.com/wa…ature=channel_video_title

ik heb er niet zo eel en die heb iik aan een kleerhanger gehangen;
wel met zon stand der onder he. voor broeken.

bij de blokker kan je een kleerhanger voor riemen kopen voor 1 euro.

Ik heb een stoffen koker met plateautjes van stof en gaten in de buitenkant. Die hangt aan een zolderbalk en daarin rol ik mijn riemen op. Ook omdat ik riemen heb zonder gesp, die zou ik niet aan een spijker kunnen hangen. En naast dat zitten er ook heel veel andere dingen in.
Het is van de ikea, ik weet niet hoe ik het beter kan uitleggen. Het is eigenlijk voor kinderkamers geloof ik, maar ik vind ze zelf ook leuk, haha.