Return Healthy 'n Summer-worthy! :D

Heya dames!

Het leek mij een goed plan om een nieuw topic te starten voor o.a. healthspo’ers, fitspo’ers en iedereen die er dan ook behoefte aan heeft! Het is mij opgevallen dat er alleen een afvaltopic is, en het andere ‘‘healthy’’ topic heel veel foute lijstjes bevat. NO GO! Dus waarom maar niet een keer nóg een poging wagen, in de hoop dat het eindelijk een keer lukt? (:

De bedoeling is om voor de zomer en uiteraard daarna voort te zetten met een gezonde levensstijl. Leuke quotes, plaatjes, work-outs en alles om maar in shape te blijven! Gezonde recepten, noem maar op. Maar niks pro-ana, geen lijstjes, niks met afvallen dus! Want sporten is echt genoeg om een mooi figuur te krijgen.

Regels:
Géén lijstjes!
Géén pro-ana gerelateerde gesprekken, plaatjes of wat dan ook
Wees vrolijk!
Klaag niet over teveel gegeten etc, dat bestaat echt niet op onze leeftijd.
Dus bovenal: be healthy! And enjoy it. (:

Who’s in? :grinning:

Liefs x Willemijn

http://data.whicdn.com/images/31343041/tumblr_luamr6hEw91r5x7xno1_400_large.jpg

http://data.whicdn.com/images/31323789/165577723770624335_xcAIDuKf_f_large.jpg

http://data.whicdn.com/images/31299952/tumblr_m619wwGbwq1r3tcofo1_500_large.jpg

Interessant topic! Leuk initiatief (:

Dankjewel! Iemand intresse? Jaweeeeeel toch? :’)

Als dit mag ben ik zeker in!!! Me moeder en ik zijn erg bezig met gezond eten en dit is wel handig!!
Leuk iniatief van je!

Dankjewel! Leuk ook dat je mee wil doen :3 Ik hoop dat het mag, en als het netjes gaat zonder ongezonde shizz dan ga ik daar wel van uit! Het gaat ook niet om afvallen, maar in figuur blijven.

goed topic! (:

Dankuwel! (;

Hey meiden! Waar zijn jullie gebleven!? xD Health-heads genoeg hier toch? :grinning:

i’m in :slightly_smiling_face:

Yeah, that’s the spirit! :grinning:

http://data.whicdn.com/images/30743464/384b5c0c53c93ef391a651bae0af7c03_large.jpg

Ik ga meeedoen!
Doe al aan buikspier oefeningen! ;3.

Super! (: Ik doe zelf afwisselend aan yoga, spieroefeningen, touwtjespringen, dans, maar net waar ik zin in heb! Gewoon voldoende beweging en oefening. En een beetje op het voedsel letten, niet de hoeveelheid en calorieën maar de vetten. Gewoon lekker eten als normaal! Het gaat helemaal goed met ons komen deze zomer.

Ik hoop ook dat het mag, want ik voel me alleen maar slechter van die lijstjes die mensen posten.

Inderdaad! En bovendien is het ook ronduit slecht voor de persoon zelf, het motiveert je om nóg minder te eten… Echt ongezond! Vandaar ook dit topic, gewoon gezellig en niemand hoeft zich hier slecht te voelen! (:

Ja dat heb ik dus ook! Vind het belangrijker dat je je lekker voelt in je lichaam dan dat wat je eet!!

Oh! Ik hoop echt heel erg dat dit topic mag blijven! Ik ben van plan de aankomende vakantie echt goed aan de slag te gaan met het opbouwen van een gezonde levensstijl en ik vind het heel erg fijn om met meiden op gs hierover te kunnen praten, maar ik voel me niet echt thuis in de andere topics (o.a. door de neiging naar ongezonde eetlijstjes etc.).

Leuk dat er zoveel respons is! In de andere topics voel ik me ook niet lekker als ik naar al die zeurende mensen moet luisteren over dat ze ‘‘te veel eten’’ terwijl ze leven op 2 crackers per dag… Voel je hier dan ook welkom! :grinning: Ik ga er echt alles aan doen om dit een leuk, levendig topic te houden met alleen gezonde inhoud. (:

Dit soort topics zijn toen toch niet voor niets verwijderd en samengevoegd tot die twee? Denk niet dat dit wel mag eerlijk gezegd aangezien daar toen mega drama over was.

Tsja… Het is het proberen waard toch? Want dat ‘‘blijf in shape’’ topic is echt heel ongezond! Al die belachelijke lijstjes… Vind dit eerlijk gezegd wel wat gezonder? Ik zal het vanzelf wel zien. Zou echt flauw zijn als die zou mogen blijven en hier is nog niks ‘‘fouts’’ toegevoegd en deze moet weg…

Ik wil ook meedoen (:

Sure! :grinning: Haha ik ken jou nog wel van een van de topics. :3