Respect tijdens sex

Hey, een vraag voor jullie!
Er zijn mannen die hun vriendin tijdens sex een soort van behandelen als hun ‘sletje’ om het maar zo te zeggen.
Ik vroeg me af, waar is de grens bij jullie?
Hoe ver zou jij je vriend laten gaan qua dirty talk?
Wanneer vind je iets niet respectvol naar jou toe voelen?
Als jouw vriend over jouw grens heen is gegaan, wat deed/zei je toen?

Dingen zoals, als mijn vriend mij down there ‘kutje’ zou noemen, vind ik totaal niet prettig, er zijn meisjes die dit helemaal niet als iets ergs zien.

Of als hij mijn hoofd richting z’n penis zou duwen, dan zou ik daar echt zwaar mee zitten. Ik denk dat dit voor de meeste meisjes wel geld.

Ik had een stuk gelezen over vrouwen bevredigen. En hierin wordt beschreven dat vrouwen een bepaalde kant hebben, hun “slet-kant” wordt het genoemd, en dat ze, als hun zogenaamde “slet-kant” naar boven komt, keihard genomen willen worden. Ik herken mezelf niet echt in dat stukje, maar vandaar dit topic.
http://forum.sekswoordenboek.nl/index.php?topic=228627.0

(ik ben zelf trouwens maagd, dus who knows, misschien ben ik straks wel een monster haha)

Dirty talk vind ik op zekere hoogte leuk, maar niet altijd. Respect is voor mij minder belangrijk dan vertrouwen hebben in je partner, weten dat hij geen dingen met je doet die jij niet wilt vind ik belangrijker dan of hij wel of niet poeslieve dingen tegen me zegt. Daarom is het ook belangrijk om op z’n minst met je (seks)partner open over seks te kunnen praten.

Ik vind het zelf ook niet prettig als mijn hoofd ineens gedwongen wordt om te gaan pijpen, maar ik vind het dan wel weer leuk als ik in lichte mate toch een beetje in een standje of iets word gedwongen.

Zolang de seks van beide kanten komt, dan is mijn grens nooit gelijk.
We kunnen namelijk gepassioneerd vrijen en in elkaar opgaan.
Maar soms kan het er ook wild aan toe gaan.

Wat ik wel afkeurend vind ook, is idd het hoofd vasthouden tijdens het pijpen.
Dat is typisch pornofilms dingen. Vreselijk.

En mijn grens is ook overschreden als mijn vriendje om wat voor reden dan ook de gevoeligheid niet onder controle heeft en eerder dreigt klaar te komen.
Dan kom je bij de grens: seks moet van beide kanten komen.
Als het niet goed loopt, dan denkt hij aan zichzelf en zijn eigen plezier/genot en dan stop ik ermee.
Het is samen en niet alleen.

Misschien houden die vrouwen gewoon van dominante mannen?
Ze hoeven buiten de seks niet dominant te zijn hoor. Misschien zijn ze daarbuiten wel lieve aapjes. Dat weet jij niet. Het is gewoon een kwestie van smaak. Als jij het leuker vindt om te knuffelen in bed, vind een ander het leuker om een beetje ruig aangepakt te worden.

Tot op zekere hoogte vind ik het wel fijn als de man in bed wat dominanter is. Maar dingen als m’n hoofd naar beneden duwen, aan haar trekken of alleen maar aan zichzelf denken tijdens seks vind ik gewoon not done. Een wilde vrijpartij is heel leuk, maar dan moet het inderdaad van twee kanten komen.

Dit

k kan niet tegen at ‘‘dirty talk’’, zodra hij mijn ‘‘zijn-sletje’’ noemt mag hij van mij wel oprotten.

Mijn vriend heeft heel veel respect voor mijn lichaam en dat hij dominant is in bed, vroeger klaarkomt of me “sletje” of “lekker” noemt, verandert daar niks aan. Seks is opgaan in elkaar, doen wat je denkt en zeggen wat je denkt.
Ik ben het ermee eens dat je vriendje geen dingen moet doen die jij niet wil, maar al bij al staat respect even aan de deur te wachten tot wij klaar zijn. Ik heb gewoong een boodschap aan domme regeltjes en principes op dat moment, het is mijn vriend en ik ken zijn bedoelingen.

Ik vind een man die wat seks betreft af en toe de leiding neemt en me dominant behandeld juist wel wat geils hebben. Mijn vriend is zo totaal niet en doet alleen maar wat voor ons beiden lekker is. Hij vraagt me of ik pijn heb of niet, hij vraagt of het voor mij fijn is. Het enige waar hij wat dominanter door word is als ik heel veel blijf praten tijdens de seks.

Ik vind het wel wat hebben. Naja niet dat ik graag slet word genoemd tijdens de seks. Maar ik houd wel van dominante mannen in het bed. Laat ik eerlijk zijn, ik heb indd een soort van ‘slet kant’ in bed en dan bedoel ik niet dat ik met jan alleman naar bed ga!

Vreemd…

Tsja, moeilijk om met woorden aan te geven. Ik weet het niet echt. Echt domineren, ‘nee’ niet accepteren (in welke zin dan ook)… Ik weet niet echt, mijn ex weet waar mijn grenzen liggen, en daar ging hij ook niet overheen. Heb niet echt wat negatiefs meegemaakt…

ik ben gek op dirty talk en ik vind het heerlijk als hij me stevig beetpakt.
ik ben overdag zo netjes als wat, mij zal je nooit zien in (te) korte rokjes en heel laag uitgesneden kleding, maar in bed ben ik wel behoorlijk een slet.
vind het fijn als hij zegt dat hij me in mn strakke kutje gaat nemen. en dat ik lekkere tieten heb. :’). ja sommigen houden daar niet van, maar ik vind dat best opwindend… en als hij me heel stevig beetpakt (bijna tegen het knijpen aan, maar niet zo dat het pijn doet) vind ik dat ook lekker.
tsja… kwestie van smaak denk ik zo. ik snap het ook wel als andere meiden het niet fijn vinden.

oh en ik vind het geen probleem als mn vriend mn hoofd lichtjes naar zn lul toe duwt, als ik het niet wil doe ik het toch niet. we dwingen elkaar nergens toe.

Ik vind zo’n dominante manier soms wel leuk, maar het moet niet te ‘vies’ worden.

Dit inderdaad, ik denk dat er wel aardig wat meisjes zijn die zich wel in dat verhaal over hun ‘slet-kant’ herkennen (het klinkt alleen wel heel raar haha). Ik heb wel eens bij de seks gedacht dat het wat mij betreft best wat dominanter mocht.

Dit dus :’)

Ik vind het super als mijn vriend af en toe dominant doet. In het echt ben ik totáál niet zo, haha. Maar ik vind het leuk als hij me stevig vast pakt of als hij aan ‘dirty talk’ doet (het moet niet té erg zijn). Ook vind ik het niet zo erg als mijn vriend mijn hoofd vast pakt, vaak doet hij dit gewoon als hij het erg fijn vindt, niet om me te dwingen en als ik het niet wil, haalt hij ook gewoon z’n handen weer weg.

We hebben trouwen ook heel vaak echt hele liefdevolle seks, waarbij hij duidelijk laat merken hoeveel hij van me houdt. Ik weet dat hij respect heeft voor mij en hij zal ook nooit iets tegen mijn zin in doen. Ook praten wij heel open over seks, dus we weten ook van elkaar hoe ver we kunnen gaan.