Reisgenootje Japan zomer 2015 gezocht!

Hoihoi allemaal,

Mijn naam is Maaike, ben nu 17 jaar en zit in 6VWO. Het is altijd mijn plan geweest om na mijn examens een tussenjaar te nemen, en in dit jaar eerst lekker veel geld te verdienen en daarna een grote reis te maken. Helaas krijg ik nu van de overheid geen studiefincanciering meer als ik kies voor een tussenjaar… Daarom was mijn plan om een grote reis te maken in de zomer van 2015, en dan het allerliefst naar Japan. Het lijkt me superleuk om deze reis met iemand te maken die het ziet zitten om ongeveer een maandje door Japan te reizen. Ik ben natuurlijk al aardig ingelezen, en Japan is een superveilig land om rond te reizen.

Ik ben benieuwd of hier nog meer Japan liefhebbers zijn! :slightly_smiling_face:

Niet gemeen bedoeld maar ik denk dat je beter op een travelforum kan kijken, zoals dit: http://www.aroundtheglobe.nl/messageboard/

heelveel plezier iig!

Beetje creepy dat dit je eerste bericht is maaike

Ach waarschijnlijk was ze gewoon opzoek naar een forum waar ze zo iets kon plaatsen. Jij kan ook een pedo van 80 achter je computer zijn :’)

Je moet ergens beginnen :slightly_smiling_face: niks Creepy.
Maar ik ben een groot Japan-liefhebber, vooral van je oude cultuur en natuur daar, maar zou natuurlijk ook moderne steden willen bezoeken.
Ik ben nog aan het studeren en kan helaas niet naar Japan reizen anytime soon (mijn financiën laten het helaas ook niet toe :cold_sweat: ).
Maar echt heel tof als je dat gaat doen! Het is echt een droom van mij om daar ooit te zijn geweest :slightly_smiling_face:
Succes! :sunglasses:

shit je hebt me betrapt

Als ik jou was zou ik ook even hier kijken http://www.wereldwijzer.nl/

Nogsteets opzoek Maaike? Ik ben ook van plan om naar Japan te gaan komende zomer. En heb nog geen eventuele reisgenoot.