rechthoekig hoofd en groot voorhoofd HELLUP!

ik heb een groot hoofd en best wel rechthoekig met een groot voorhoofd. hoe kan ik mijn gezicht ronder laten lijken en laten lijken dat mijn voorhoofd kleiner is? please iemand? ik heb al vaker gehoord shapen en dan zoek ik dat op en dan krijg ik honderden plaatjes waar steeds op een andere plek geshapet wordt! waar moet ik shapen? of is er nog een andere oplossing om het kleiner te laten lijken?

Shapen in de hoeken zodat het ronder lijkt. Je moet niet vierkant gaan shapen want dan benadruk je alleen maar de vorm van je voorhoofd. Misschien dat je ook je haar anders kan laten knippen/krullen?

Het zal vast niet zo erg zijn als je zelf denkt! :slightly_smiling_face:

okee dankjewel! alleen als ik doe shapen word het vaak te donker en valt het super erg op :flushed: :flushed:

Zacht beginnen. Niet gelijk een klont er op gooien haha. Je mag het best vaak en lang opbouwen tot het er goed uitziet. Als je poeder gebruikt moet je even wachten tot je foundation/creme droog is anders krijg je vlekken

Misschien ook een nieuw kapsel proberen.

Ik heb ook een rechthoekig gezicht. :wink: Ook heel lang zo over gedacht, alleen heb met de tijd een minder groot voorhoofd gekregen ofzo haha. Ben er nu best wel blij mee, ik vind het best uniek en mooi. De meeste mensen hebben een ronde/ovale vorm.

srss? hoe kun je n kleiner voorhoofd krijgen? hahahah

Misschien een ander kapsel inderdaad. :slight_smile: Op Google kun je veel vinden over welke kapsels mooi staan bij jouw gezichtsvorm.

Dat moet je mij niet vragen haha. Of ik ben eraan gewend geraakt, of het is gewoon wat gegroeid enzo en minder geworden.

Een pony?

Ga naar de kapper en vraag welk kapsel je het best kunt nemen. Daarnaast is het misschien een idee om een schoonheidsspecialist, of weet ik veel wie er verstand van make-up hebben, te vragen het shapen eens voor te doen? :slightly_smiling_face: