Real or fake? help me!

Hey ladies…

Ik wil graag deze hermes brikin kopen maar heb toch de nodige twijfel over de echtheid van de tas, qua prijs lijkt het inorde… Maar toch zou ik willen vragen of jullie even willen kijken naar de enkele foto’s en een mening geven over wat jullie op het eerste zicht denken. Alvast bedankt.

ps: jullie zien vast dat er wazige plekken zijn op de foto, dit heb ikzelf gedaan. en ik weet niet of de foto’s zo werken maar anders plak je het toch gewoon in de internet balk dan werkt het sowiso

love and kisses…

pluisje

http://imageshack.us/photo/my-images/40/118668957handtashermes.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/228/1186689572handtashermes.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/822/1186689573handtashermes.jpg/

Je ziet de foto’s niet?

‘‘anders plak je het toch gewoon in de internet balk dan werkt het sowiso’’

Ik vind dat als jij advies/tips wil, dat je er dan ook maar voor moet zorgen dat iedereen de foto’s gewoon kan zien, haha xD Ik heb na zo’n zin (die ik geciteerd heb) al minder zin om je te helpen of zo :stuck_out_tongue: het komt zo raar over vind ik.

De foto’s zijn wel heel klein en onduidelijk. Waar koop je de tas en voor hoeveel geld?

ja, ik heb al enkele dingen geprobeerd maar ik kreeg ze er niet opgezet…
en ze is te koop via een tweedehands site vraagprijs 3200 euro

Ik zou het niet weten , vraag eens aan de verkoper of hij nog een bonnetje heeft ofzo ?

anders plak je het toch gewoon in de internet balk dan werkt het sowiso? Nee, jij vraagt om hulp, dan moet je goede fotos erin zetten en op z’n minst ff laten zien dat je hulp wil door ze er opnieuw in te zetten. Je kan ook hulp vragen om de fotos goed in je post te zetten… maar ik ga geen moeite doen om ook nog eens te zoeken naar je foto’s. Plus er staat geen link bij! HTF moet ik dat dan doen.

stefhaniE: Ik wil wel vragen hoe het moet, maar zag dat er daar al een forum over is op deze site dus heb daar even al die dingen van geprobeerd maar het lukt nog niet, en moet je daar nu echt zo over uitvliegen? het spijt me echt heel erg hoor =s

http://img40.imageshack.u…18668957handtashermes.jpg

http://img228.imageshack…86689572handtashermes.jpg

http://img822.imageshack…86689573handtashermes.jpg

ja ga ik doen, bedankt =)

Ik zou persoonlijk gewoon sowieso niet zo’n groot bedrag uitgeven via marktplaats, maar hier help ik je opzich niet mee. :’)

Oke, nou doen ze het wel…
Waar wil je hem kopen? Online? Zo’n risico zou ik niet nemen en dan gewoon in een winkel kopen. Is ie te koop in een winkel, dan kan je hem wel kopen. Behalve dan zo’n souvenir winkel, maar dat snap iedereen denk ik wel.

neen, ik zou langsgaan bij de verkoper, want zomaar geld overmaken naar een persoon en dan hopen dat ze mij de tas sturen dat vertrouw ik ook niet hoor. Enja je kan hem dus wel kopen in de winkel maar dan ben ik toch zeker meer dan 8.000 euro kwijt. En dat vindt ik dan weer iets teveel

Als hij echt is krijg je er volgensmij een certificaat bij, net als bij een Louis Vuitton tas enzo. Vraag naar het certificaat!

Maar tegenwoordig hebben ze ook al nepcertificaten.

Misschien vind je hier iets op:
http://search.reviews.eba…title=hermes+birkin&ucc=b
http://www.logomania.nl/ (zij schrijft regelmatig over fake merken)
http://www.zeg-nee-tegen-namaak.nl/home.aspx

Zoiets kan je sowieso niet van een foto afleiden, maar moet je in het echt gezien hebben. Als ik jou was, zou ik dus zoveel mogelijk googlen hoe je echt van nep onderscheidt en veel plaatjes van de echte bekijken, en vervolgens in het echt de tas gaan bekijken.

Om eerlijk te zijn zou ik het sowieso niet doen…

Wil je serieus 3200 euro aan een TAS uitgeven? Als ik dat geld had zou ik er zoveel andere dingen van kopen… maar oke.

Ik vind hem niet zo mooi en zou hem niet kopen, voor zoveel geld.

al ga je zoveel geld uitgeven aan een tas, kan je denk ik beter van het merk zelf kopen. ik weet niet of ze een eigen site hebben?
of gewoon een fakerd. mn moeder heeft 3 fake tassen, en die zien er persoonlijk zelfs mooier uit…

Ik zou absoluut niet voor zo’n bedrag iets kopen op internet, laat staan op marktplaats. straks word je opgelicht of is het toch een neppe. Ga gewoon naar een erkende ‘‘dealer’’ zoals de hérmes shop(volgens mij zit die in amsterdam?) en misschien hebben ze hem ook wel op die site netaporter.nl ofzoiets, dat is een erkende site waar ze allemaal dure merken verkopen. Wat je ook zou kunnen doen is een neppe kopen via ebay, dan ben je ongeveer 20 euro kwijt en heb je bijna dezelfde tas, alleen staat er dan geen hérmes op. Zou je toch persé die tas willen hebben, vraag dan naar een bonnetje en een certificaat en de echte naam van de tas en zoek op google afbeeldingen en vergelijk de twee tassen. succes!

“ps: jullie zien vast dat er wazige plekken zijn op de foto, dit heb ikzelf gedaan.”

Is dat niet de naam van een verkoper? Dat zie ik op ebay namelijk vaak.

Sowieso is deze tas GEEN echte Hermès Birkin Bag. De echte Birkin Bag is namelijk alléén te koop in de winkels van Hermès, en nergens anders. Zelfs niet op Ebay of iets dergelijks. Alles wat buiten de Hermès winkels verkocht wordt, is fake. Verder is ¤3200 voor een Hermès Birkin Bag ook absoluut geen geloofwaardige prijs. De prijzen variëren namelijk tussen de $9000 en $15000 (!). Nee, dit is geen echte. Maar dat had je zelf eigenlijk ook wel kunnen bedenken.