raare bestanden en tabbladen worden geopend iemand anders er last van?

geen idee hoe je een afbeelding kan plaatsen kom er niet uit

ik maak anders ook we een blog er van dan heb je ook een afbeelding als iemand mij mischien wil helpen en ik niet bang meer hoef te wezen voor een gevaarlijke virus op mijn computer zou ik dat erg waarderen :cold_sweat:

Rare bestand en plotseling opende tabbladen zijn toch echt een teken van een virus.

Oke bedankt voor de tip P✿sitive!!

Daar was ik al bang voor Janine :frowning_face: er zit nu dus een virus op mijn pc en niet op girlscene wel vreemd want al die nieuwe tabbladen worden alleen geopend als ik op girscene zit

het lijk wel als of het verdwenen is ik hoop dat het niet terug komt :cold_sweat:
echt bedankt voor jullie aandacht en tips en extra bedankje aan http://www.girlscene.nl/profiel/684136 ik heb nu ook een screenshot ervan gemaakt en dank zij jou kunnen uploaden thank you x

Je hebt ook windows xp… ik vind het dan niet zo raar dat je virussen hebt aangezien daar geen updates meer voor uitkomen. Daarnaast is een goede virusscanner belangrijk.

Dit heb ik ooook, precies dit

Zwaar irritant, daarom zit ikniet meer op gs via de laptop maar meer op mobiel

Je hebt sowieso een waardeloze virusbeveiliging als je dit hebt.

Ik heb nieuwe windows 7 erop met windows virus scanner maar ik ga dan ook maar op gs via mobiel…dit is echt vervelend

Maar je hebt het dus alleen bij Girlscene? Addblock al gedownload? Al je extensies gecontroleerd of er niks raars tussen staat? Bij programma’s en onderdelen gekeken bij configuratiescherm? Heb je uTorrent of iets gedownload? Bij dat soort programma’s komt er vaak zooi mee, die moet je altijd uitklikken bij de installatie.

adblock downloaden

nee ik heb nog geen addblock zal ik dat ook maar eens proberen en er staat idd wel uTorrent op maar geen idee wat dat is :flushed: (bedankt voor alle tips zo ver)

Ik denk dat er dan wat meegekomen is met uTorrent want dit soort dingen komen niet van Girlscene geloof ik, maar Adblock zal zeker helpen!

Ja bedankt…kom dus niet van girlscene want krijg t nu ook bij andere websites ga maar ict inschakkelen kom anders ook niwt verder iedereen bedankt voor de tips enzo!!!

weet niet precies hoe het werkt met forums moet ik hem nu verwijderwn of laten staan?

nou ik hoor van anderen dat ze porno krijgen op girlscene.

Ik sluit dit topic voor je! Ik hoop dat het snel is opgelost en ik zou, als ik jou was, alsnog adblock downloaden. Girlscene wordt daar een stuk overzichtelijker van.