raar

Ik heb iets raars wat de meeste meisjes denk ik niet hebben.
Ik weet niet precies hoe ik het moet uitleggen maar ik zal het proberen.
Bij mijn dijen zit een dobbel ofzo, of nouja het is niet echt een bobbel maar zo lijkt het wel. Het komt misschien doordat mijn kont een beetje ingezakt is aan de zijkanten(?). Maar het is niet dat ik echt een dunne kont heb. Mijn benen zijn wel iets dikker dan dat ze bij mijn lichaam passen. Maar ik vind dit dus totaal niet mooi en vroeg me af hoe ik er vanaf kom en hoe dit komt. Hopelijk kan iemand me helpen xx

mischien langs de dokter?

Als het vet is, moet je gaan sporten. Cardio zorgt voor vetverbranding. Onder cardio valt bijvoorbeeld hardlopen, fietsen, touwtjespringen en traplopen. Eigenlijk alles waar je hart sneller van gaat kloppen.

Bedoel je dit? http://europeanclinics.com/images/lipo/Lipo_cdc_avant.jpg

Het kan ook gewoon bot zijn als je dun bent, als het is wat ik gok dat het is zijn het vast je uitstekende heupbotten. De vraag is nu: ben je dun of wat zwaarder?

ja zoiets! alleen zijn mijn benen dan wel dunner.

wel redelijk dun

Dan kan dat kloppen. Ik heb ook zoiets omdat mijn heupbotten uitsteken en mijn bovenbenen ook. Het is meer dat daartussen een “deuk” zit omdat ja daar vetloos bent. Dat is dus heel normaal, je hoeft je geen zorgen te maken.

Bedoel je lovehandles of begrijp ik het vekreerd? :grinning: