Quirine's Fotografie!

Hi Girls, Ik ben nu pas net begonnen met fotograferen dus tips zijn heel erg welkom! Maar wees dus niet te hard voor me :’]

http://img18.imageshack.us/img18/1752/img2234ip.jpg

http://img202.imageshack.us/img202/7752/img2245.jpg

niet scherp, scheve horizons, saaie compositie…
het model is wel knap :’-)

Beetje klein om te beoordelen.

Erg kleine foto’s en niet heel origineel.
Maar verder wel leuke foto :]. En je fotografeert nog niet zo lang dus je moet nog wel wat leren. Maar alvast veel succes ermee!

Te drukke achtergronden

Nu zijn de foto’s wel groter.
Inderdaad de achtergronden zijn erg druk. Je word door van alles afgeleid en daarom staat het rommelig. Probeer de volgende keer foto’s te maken met een rustigere achtergrond en misschien een onderwerp nemen zodat je ziet waar het om gaat.

Saai.
Compositie van foto 2 kan er nog enigszins mee door.

Okee bedankt voor de reacties!

Upjee

Ik heb hier nog een foto!

http://img242.imageshack.us/img242/1560/img2364p.jpg

Hmm, het zijn gewoon fotos die iedereen kan maken, niet echt fotografie

Idd gewoon foto’s die iedereen kan maken. + van je tweede post, vind ik de achtergrond niet echt bij je foto’s passen. Ik vind hem te druk, de aandacht word meer getrokken door de achtergrond dan het model.

Upje,

niet echt fotografie nee
en je moet ook letten op je achtergrond
waarvan je bovenste foto’s best wel storend is,
die huizen snapje
succes! :four_leaf_clover:

Het zijn gewoon foto’s met vriendinnen, niet heel erg bijzonder

Hoi!

Ik vind de eerste foto leuk :slightly_smiling_face: Je kunt expres kiezen voor een scheve horizon, wat bij de eerste foto het geval zou kunnen zijn, maar je moet oppassen dat het niet lijkt alsof het per ongeluk scheef is gegaan… begrijp je?

De foto met de gitaar is ook leuk :slightly_smiling_face:

Let wel op je achtergronden. De achtergrond op de foto’s met de huizen is best wel storend, de behang achtergrond is ook nogal druk. Probeer bijvoorbeeld een witte (of andere effen kleur) muur of deur. Ook kun je kiezen voor bijvoorbeeld natuur.

Probeer ook je modellen wat natuurlijker te laten kijken. Ze zijn erg jong en proberen blikken na te doen uit bladen met foto’s van echte modellen. Dit kun je natuurlijk oefenen, maar probeer het niet te geforceerd te doen. Probeer bijvoorbeeld van je modellen portretten te maken die uitdrukken wie ze echt zijn… Wat minder een rol spelen zegmaar :wink:

Hopelijk heb je wat aan mijn tips en veel succes verder!

xx Demi

UP.

hm ik snap wat je probeert te doen met je foto’s maar het is niets wat iemand anders niet had kunnen maken… maarja je bent ook nog maar beginner dus opzich maakt dat ook niets uit.