puistjes

hoiii dames,

ik heb 2 puistjes op mijn wang ( groot ook nog ) en gaan maar niet weg …
wat kan ik er aan doen??
ik heb volgende week zondag een verloving feest en die MOETEN weg!!

help me!

volgende week zondag is nog een heel eind weg, tegen die tijd zijn ze waarschijnlijk al weer verdwenen. en anders doe je er wat concealer ofzo op?

Misschien een Meéeterslepeltje ( zo’n lepeltje met een rond gaatje die je op je puist drukt ‘niet te hard’'en dan komt al dat pus eruit xD ) Heel goedkoop bij de etos,kruidvat,apotheek.

ik wist niet dat dat mee-eterslepeltje ook voor puistjes was haha :stuck_out_tongue:
ga ik ook maar is kopen dan, ik krijg altijd puistjes op van die onmogelijke plekken om uit te knijpen, vooral op me neus :stuck_out_tongue:

Misschien moet je er gewoon niet aan zitten tot zondag? En als het er dan nog is volplamuren.
Of je gaat naar een schoonheidsspecialiste? Die weet het wel beter denk ik.

Misschien kan je de puistjes plaatselijk ‘behandelen’ met een zeezout/water oplossing? En ik zou je vraag sowieso nog even in het algemene puistjes-acne topic stellen, daar zullen ze vast nog tips voor je hebben!
In iedergeval niet zomaar aan gaan frummelen, altijd met schone handen en pas als het puistje er ‘klaar voor is’. En dat klinkt een beetje raar haha.
Succes ermee! :wink:

benzoyperoxide helpt heel goed, verkrijgbaar bij de apotheek. niet heel duur geloof ik.

^dat ja,
benzoylperoxide is goed spul! kost iets van drie euro

Ik heb wel eens gehoord dat je 's morgens vroeg en 's avonds voordat je naar bed gaat een stukje van een knoflookteentje af moet snijden, over de puist(en) heen moet wrijven, en het dan gewoon met rust moet laten. Dan zouden ze weg gaan. Enige nadeel is dat je niet zo lekker ruikt.

haha sorry XD nog su6 kheb neit egt ene tip ofzo