puist --> led licht?

Het is weer zover. Een dikke ontsteking, waar ik niet vanaf kon blijven, op mijn rug. Alles was net genezen en heb maaaanden geen puistje op mijn rug gehad. Nu heb ik deze vrijdag een bruiloft, waar ik een mooi jurkje MET lage rug voor heb. Ik heb net de schoonheidsspecialiste gebeld en die gaf aan dat er een behandeling met led licht is die dit kan verbeteren? Iemand ervaring?

Ik heb een behandeling van blauw led licht op me rug gehad. Kostte 70 euro toen ik het deed. Het voelt een beetje als een zonnebank licht gevoel. Het word wel veel lichter, en je hebt er minder snel last van. Vroeger zat mijn rug altijd onder de puisten, nu heb ik het alleen nog af en toe. Het maakt de littekens ook wel wat lichter, maar het is niet helemaal weg. Maarja dat is ook wel logisch, realistisch gezien.

hoe snel daarna zag je resultaat?

puist voelt al iets platter, is nog steeds wel een onderhuidse ontsteking, nog erg rood, en er zit een wondje op hm… Denk dat ik er maar een snelle genezingspleister op plak en kijk hoe het er morgen uit ziet. Anders maak ik wel een afspraak…

Meteen erna lijkt het eventjes erger en dan trekt het langzaam weg. Een dag later is het grootste gedeelte weg!

oh dat is wel heel mooi! hmm misschien toch maar een afspraak plannen. Ze zei dat het 15-20 euro zou kosten, dus dat is ook nog niet het einde van de wereld.

Waren het bij jou ook onderhuise ontstekingen of eerder gewoon puistjes?

Bij mij was het echt Acne daarom kreeg ik ook speciaal blauw licht en niet 1 van de andere kleuren, (die trouwens ook goed zijn voor je huid).
Ik denk ook als je meerdere behandelingen doet dat het steeds beter word.

Hier vind je meer informatie over de behandeling en de verschillende kleuren:
http://www.beautiquetotale.nl/ledskintherapy.htm