PsychoRose Verkoopt!

NIEUW TOPIC!

http://forum.girlscene.nl/forum/verkoop/psychorose-verkoopt-254513.msg13111224.html#msg13111224

Wat 'n duidelijk topic, succes!

Ruil je die gekleurde top van fishbone? Zie mijn handtekening, note me!

bolero ruilen?

wat voor print is dat 3e rokje? kan het niet goed zien

Ik bied 12 euro inclusief verzendkosten naar België (en hoger ga ik niet, want ik vind dit een mooi bod!) voor het rokje (nr 3) van Tally Weijl (dat blauw met een figuurtje op) én het aztec shirtje van Fishbone :slightly_smiling_face: Note me!

Als je wilt ruilen, des te beter! :slightly_smiling_face: http://forum.girlscene.nl/forum/verkoop/heel-veel-kledij-te-koop-aan-spotprijsjes-te-ruil-242317.0.html

ruil je de gekleurde top van fishbone en het allerlaatste topje?
http://forum.girlscene.nl/forum/verkoop/alles-onder-4-ik-moet-er-echt-vanaf-ik-ruil-ook-253215.0.html
note me :slightly_smiling_face:

@_Vive: Dankje!

@romy___xx: Hoi Romy, omdat je de eerste bent en ook de enige met iets leuks te ruilen, zou ik met jou het shirtje willen ruilen tegen de Primark tas! (nr. 44)

@Kuzzz: Ik wil de bolero wel ruilen tegen de ballerina’s! (nr. 13)

@ Iridecence: Het is een blauw rokje met silhouet van een kat in okergeel :slightly_smiling_face:

@Jinte93: Het aztec shirtje ga ik waarschijnlijk ruilen. Het rokje kan je wel overnemen, dat is €8,40 in totaal. Dat kunnen we wel afronden naar €8,- als je wil :slightly_smiling_face:

@iiBrandy: Het Aztec shirtje ruil ik al met iemand anders. Het allerlaatste topje mag je wel van me overnemen, je hebt helaas niets leuks wat mij past!

UPje!

Nog een laatste upje voor vanavond :slightly_smiling_face:

up voor jou!

Pumps van Iron Fist, maat 39. Ruilen? :slightly_smiling_face:
http://forum.girlscene.nl/forum/verkoop/verkoopruil-updated-2609-246206.0.html

@Noukalike: Je hebt niet echt iets wat ik zou willen hebben. En de Iron Fist pumps verkoop ik liever :slightly_smiling_face:
Maar bedankt voor je interesse! :slightly_smiling_face:

Hoi,

ik zie dat je m’n berichtje hebt gelezen hahah zou je willen reageren / het geld overmaken? ik ga dadelijk even naar het postkantoor dus dan zou ik het gelijk mee kunnen nemen.

xx

Is goed, had hem gisteravond laaaaat gelezen. Zal zo eens mijn portemonnee zoeken :slightly_smiling_face: Maar als ik het nu zou overmaken, staat het er waarschijnlijk toch morgen pas op. Of zelfs overmorgen, aangezien het morgen zondag is.
Tenzij je ook bij de ABN AMRO zit :slightly_smiling_face:

Oke is goed. Ik zit bij rabobank, maar ik krijg alles dezelfde dag nog haha. nee ik zie het wel verschijnen. Trouwens je verzendt toch gewoon met 1 postzegel hè? Dat de ik tenminste altijd, en alles komt aan. Dus dat scheelt dan weer verzendkosten. Maak je dan 6,25 over?

xx

Ik verzend gewoon met het aantal postzegels wat nodig is. Ik laat het wegen bij de Ako en betaal dan. Dus denk dat ik dan wel gewoon volle mep moet betalen.

Oh oke, dat is goed haha. Maak het verschil dan maar over.

xx

Heb het naar je overgemaakt :slightly_smiling_face: Nog even adresgegevens uitwisselen. Maar dat zullen we maar niet hier doen :wink: Stuur je wel even een note!
Als je jouw gegevens ook doorgeeft zal ik het vandaag, en anders maandag, op de post doen :slightly_smiling_face:

Uppie!