Problemen met Iphone

Hallo allemaal,

een hele tijd geleden heb ik mijn Iphone 4 in de wc laten vallen. Ondertussen is hij gerepareerd en doet alles het weer. Er is alleen 1 dingetje… Sinds die tijd is hij niet uit geweest, maar vandaag was de batterij leeg en is hij dus uit gevallen. Ik heb thuis de oplader gepakt en kreeg ene appeltje op het beeldscherm. Na een tijdje zag ik mijn achtergrond met daarbij: ‘Activering vereist’ Dus ik heb de telefoon ontgrendelt en kreeg een schermpje met de boodschap dat ik hem moest aansluiten op Itunes, maar toen ik hem van de oplader af haalde, viel hij weer uit, terwijl er stond dat er 100% batterij in zat.

Ik heb hem op mijn computer aangesloten maar krijg hem daarop niet opgestart. 1 keer een tijdje geleden toen dat wel lukte, zag Itunes mijn telefoon niet.

Weet iemand misschien hoe ik dit kan oplossen?

Doet hij wel opladen als je hem aansluit op de computer? Ik denk dat er een probleem is met je batterij. Dat ‘Activering vereist’ is normaal als je hem uit en aan zet omdat je de simlock eraf moet halen.

Nee dat is anders, want dan staat er: Simlock actief.

Het is me inmiddels gelukt om hem in verbinding te krijgen met itunes, en hij wilde hersteld worden, dus ik heb dat helemaal laten doen en toen keek ik aan het einde een (onbekende) foutmelding… Nu heeft hij dus nog steeds niets gedaan

Ow en daarnaast is de batterij gisteravond vervangen dus daar ligt het niet aan.