probleem met iTunes, help?

gisteren is mijn computer gecrasht en mijn iTunes was dan ook weg.
vandaag dus opnieuw geinstalleerd, mijn iPod er op aangesloten maar nu heb ik een gigantisch probleem :’)
De enige optie die ik heb is dat mijn iPod zich aansluit bij deze nieuwe bibliotheek en al mijn muziek enzo verwijderd, en dat is echt niet de bedoeling :confused:
ik heb al gezocht op het internet en heb echt geen idee hoe ik dit moet doen
ik wil gewoon mijn iPod aansluiten bij deze nieuwe bibliotheek met de muziek die er al op stond (die ook verloren is gegaan gisteren, op mijn computer)

heeft iemand dit al meegemaakt of weet iemand hoe ik dit kan oplossen? alvast bedankt!

Hoeveel muziek heb je erop staan? Als het meevalt zou ik wel alles laten verwijderen en er opnieuw opzetten, en als je er heel veel op had staan zou ik niet weten wat je kunt doen…

Er zijn dacht ik programma’s waarmee je de nummers van je iPod af kunt halen. Maar de meeste kun je maar 100 nummers en dan moet je gaan betalen. Waarschijnlijk zit er niets anders op dan al je muziek te wissen.

Ik heb even voor je gekeken, ik weet niet welke programma’s goed zijn. Maar het is wel duidelijk dat je een apart programma moet downloaden er is geen simpele manier.

Deze vond ik:
http://www.ephpod.com/
http://www.yamipod.com/main/modules/downloads/

Ik weet niet hoe goed ze zijn en of ze betaald zijn en zo. Maar ik raad je aan even te googlen.

je moet SharePod gebruiken. dat programma is heeel handig

dankjewel iedereen, ik heb ongeveer 1000 liedjes er op staan en om dat nou allemaal opnieuw te gaan downloaden :’) ik probeer wel wat, dankjewel!

haat aan itunes o.O Succes!