Probleem met broeken passen...

Hee allemaal, ik heb een klein probleempje. Ik draag niet vaak broeken meer. Ik heb laatst wel twee broeken gekocht van het merk Miss Anna. Maar sinds een paar weken zit de fijnste veel te strak om mijn benen, terwijl hij bij mijn kont af zakt?

Vandaag ging ik naar de stad voor nieuwe broeken, maar het probleem is:
Ik ben klein, best mollig en heb dikke korte beentjes. De broeken zijn meestal te lang, dat is niet zo’n probleem want mijn moeder kan ze inkorten, maar ik weet mijn broekmaat niet? Bij sommige heb ik 34/36 en bij een andere weer 40. Ik zou graag wat meer leuke broeken willen, alleen als ik ga shoppen, moet ik ze dus altijd passen, anders koop ik ze op de gok en heb ik grote kans dat ik een miskoop heb. Zijn er meerdere meiden met dit probleem, en van welk merk kopen jullie vaak broeken? Ik zit ook echt uren in een pashokje omdat ik gewoon weg de goede maat niet kan vinden, of te strak bij mijn bovenbenen, of te los/ te hoog bij m’n kruis en kont.

Tips? Winkels waar ik goede broeken kan scoren?
Ik kan ook mijn heupen enzo opmeten, maar in elke broek staat weer een andere soort maat… :confused:

Ik kan je niet helpen.
Ik heb juist hele lange benen :wink:

Bij een jeans winkel (zoals men at work of jeans merken zoals levis) of iets dergelijks kunnen ze jou goed helpen met een goede jeans te vinden. Ook heb Je dan veel meer maten (25 tot 33 en lengte maten). Maarja wel wat prijzig en wil je wel een jeans?

wat heeft iedereen toch een problemen met passen haha :stuck_out_tongue_winking_eye:
heb zelf ook kleine dikke benen en moet alles passen, maar heb er geen probleem mee (:

en broeken? ik zelf koop ze bij de h&m, c&a, heel soms bij de takko, en bij de myfashion maar dat is een regionaal winkeltje (:

Probeer broeken die een heupmaat en een lengte maat hebben zoals bij H&M, Levi, New look :slightly_smiling_face:

dit

echt ik heb precies hetzelfde, maar bij is de zara soms wel goed, en verder gstar, diesel enzo maar die zijn dan wat prijziger, en only kan ook wel!

ik las broekplassen

Upje voor jou want ik heb geen idee haha.

Wil je echt goede broeken? Dan zou ik als ik jou was naar een betere (en duurdere) winkel zoeken, waar ze wat gespecialiseerder zijn in broeken. Daar hebben ze zeg maar ‘broekmaten’. Dus geen maatjes 36, 38, 40 enz. Maar een breedtemaat (W) en een lengtemaat (L). Zo kun je makkelijker de perfecte broek voor jezelf uit zoeken.

Zoals ik al eerder zei zijn deze broeken wel wat prijziger. Misschien kun je wel een iemand die daar werkt vragen of hij/zij je wilt helpen met het zoeken naar de juiste broek. :slightly_smiling_face:

Succes!

Haha same here!

Ga op zoek naar een merk wat je bevalt, dat werkt met lengte- en breedtematen. Bijvoorbeeld G-sta of bij de only/vero moda kom je het volgens mij ook tegen. G-star is wel duur, maar ik kocht ze bij een outletshop voor 15 euro.

Bij die maten kun je kiezen uit de juiste lengte van de broekspijpen in combinatie met verschillende breedtes. Dus bijv: B=27 & L=32 maar dan had je naast die combinatie ook nog bijv. B=26 & L=34

Alleen als je echt een goede jeans wil is g-star het laatste merk wat ik zal aanraden. De kwaliteit van gstar is zwaar achteruit gegaan zeker als je het vergelijkt met andere merken in die prijsklasse. (veel winkels verkopen ze al niet meer om die reden) Beter kijk je naar levis/diesel/denham/fornarina

Ik zou inderdaad ook gaan naar de men at work of casual club.
Er zijn daar wel vaak duurdere broeken maar zitten wel fijn. En zitten ook mooi.
Je kan dan beter denk ik iets langer sparen voor een mooie broek dan dat je een heleboel broeken hebt waarvan ze niet eens goed zitten. Of eens goed opletten op de uitverkopen. Die hebben ze daar ook wel eens.

Ik heb ook een probleem met passen! Ik heb hele korte benen en nogal dikke dijen.

volgens mij staat op de site van de H&M een matentabel, waarbij je dat bij jezelf moet opmeten en dan komt er een maat uit.

ik heb hetzelfde probleem, maar ik prop mezelf altijd in de treggings van pieces! eerst een kwestie van uitlopen, anders zaktie van je kont af, maar daarna zitten ze echt geweldig. ze sluiten dus ook goed aan om je middel door dat elastiek.

Ik heb ook van die korte mollige beentjes, maar meestal koop ik broeken bij de H&M en de C&A. Als ik een echte goeie, fijne, lekkerzittende broek vind koop ik hem twee keer (: Misschien kun je naar een gespecialiseerde broekenwinkel gaan?

Ik heb ook dikke korte benen, en de treggings van pieces zitten bij mij ook als enige goed! Dus misschien die eens proberen?

Ik heb het ook: ik heb korte benen maar brede heupen en een vol achterwerk en bij de H&M zijn broeken altijd te lang en bij sommige skinny jeans heb ik zelfs ruimte over bij mn benen.

Ik zit er aan te denken zo’n levi’s curve ID broek aan te schaffen. Ik wil op zn minst 1 mooie broek hebben.

Levis bold/slight/demi curve is een goede keuze! Zit heel mooi naar je figuur en kwalitatief erg goed.