Probleem: Lippenstift.

Oke, ik heb echt een super schattig kanten jurkje in vietnam gekocht. Ik had hem met nieuw jaar aan. Maar mensen vonden het grappig om foto’s te maken onder me jurk. Dus ik ging terug naar het hotel en heb iets anders aangedaan. Maar nu zit er rode lippenstift op het jurkje. Ik heb al opgezocht op internet hoe je het beste kan weghalen zoals met hairspray of afwas zeep. Maar ik ben bang dat ik hem dan verpest. Iemand tips?
xxxxx

Ik heb geeeen idee! Upje dan maar :grinning:

Heb je 'm al gewoon eens uitgewassen? misschien helpt dat ook wel?
Verder ook geen idee, dus up voor jou :slightly_smiling_face:

wat een rare mensen,
bij kruitvat en trekpleister hebben ze toch van die vlekkentovernaars? van die kleine flesjes met voor elk soort vlek een middeltje erin. Er was geloof ik ook een voor lippenstift

Ik heb helaas geen idee. Misschien moet je naar een specialist gaan?

Ah, dankje. Ik ga morgen luierdoekjes kopen! Hahaha.

Eerst gewoon even wassen denk ik?

Make-up doekje erover heen halen en gewoon wassen? De meeste make-up is gewoon goed uitwasbaar.

Eerst maar eens wassen (desnoods met de hand als je m niet in de wasmachine durft te doen) :slightly_smiling_face: Daarna de tips die je hebt gevonden op internet volgen, zolang die een beetje normaal lijken :slightly_smiling_face:

Stomerij?

Stomerij kan een duur grapje worden. Ik heb het nog nooit gehad, maar ik heb inderdaad gehoord dat gewoon een make-up doekje kan helpen. En anders ossegal zeep, daar haal je echt ALLES mee uit kleren. Zelfs oude bloedvlekken.

Vanish, dit werkt echt perfect!

ik denk de stomerij ofzo ja

Ahw yeah, me moeder had hem gewoon in de was gedaan met speciale vlekken verwijderaar ofzo. En nu is het er uit! Ik ben zo blij! (: Maar alsnog bedankt voor de tips!