PRINCESS Straightener 515231 of BESTBEAUTY Straightener AT35

http://www.kijkshop.nl/pr…iss-straightener-st25cre/

of

http://www.kijkshop.nl/pr…eauty-straightener-at350/

welke denken jullie dat beter is ? (ik wil hem ook gebruiken voor het maken van krullen)

Liefs !

of toch deze ?

http://www.kijkshop.nl/pr…cess-straightener-515231/

ik denk dat die babyliss het beste is. Hij is ook goed rond, waardoor je er mooi krullen van kan maken

ik heb die princess straightener en hij is wel ok als je hem nauwelijks gebruikt (zoals ik). ik zou hem niet aanraden voor regelmatig gebruik want ze liegen van die keramische platen. het is een coating en na al een gebruik slijt het er dus van af. zonder keramische bescherming kan dat echt je haar beschadigen. ook sluit hij niet helemaal goed, dus mijn haar glipt eruit (maakt niet uit voor straightener, maar kut voor krullen)

Limited Edition Keramische krul & stijltang in 1 .
Met deze Keramische krul en stijltang kun je het haar krullen of stijlen.

Hiermee creëer je de mooiste en natuurlijkste krullen óf super glad en stijl haar.
De krullen zijn langdurig houdbaar door de keramische warmte en het gebruik van de juiste producten. Het gedeelte om je haar te stijlen heeft ook keramische platen. Deze zorgen ervoor dat je haar niet uitdroogt. Het haar is positief geladen en de tang produceert negatieve ionen. Dit zorgt ervoor dat het vocht in het haar blijft behouden en dat het haar optimaal verzorgd blijft. Door het keramische materiaal dat gebruikt is bij deze CHI Tool, sluit het de haarschubben na gebruik en houd het de kleur in je haar langer vast.

Advies voor langere houdbaarheid van de krullen, gebruik smoothing solution uit de Biosilk lijn.

Bij gebruik van de stijltang adviseren we de CHI 44 Iron Guard en zijde produkt bijv: CHI Silk Infusion of de Silk Therapy uit de Biosilk lijn. Deze combinatie geeft de perfecte bescherming en verzorging tijdens het stijlen.

Van ¤ 199,00 voor ¤ 149,00

Deze is echt super! ik gebruik hem zelf erg vaak, en mijn haar is hardstikke mooi en gezond. Kijk op www.johnbeerens.com en ga naar de webshop!

ik heb een babyliss gekocht (A)
thanks voor de reactie !