Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)

Heey allemaal,

zoals jullie aan de titel wel gezien hebben wil ik het graag over PDS hebben. Ik heb de zoekfunctie al gebruikt, aan die topics had ik niet zoveel… Ik wil graag met meiden praten die het hebben én ook op de middelbare school zitten. (ik neem aan dat de meeste daar sowieso nog op zitten) Ik heb dit namelijk al langer en ik word er echt gek van. Het is bij mij elke morgen een gedoe om naar school te gaan, ik kan er echt niet meer tegen. Elke dag weer die angst dat er iets verkeerd gaat… Als je het hebt weet je vast hoe ik me voel… Ik ken (of weet het gewoon niet) niemand persoonlijk die het heeft maar ik wil er zo graag met iemand over praten, eventueel tips uitwisselen. En het ergste is nog wel dat ik dit jaar examen heb…ik vrees daar echt het ergste voor, aangezien er al vele proefwerkweken zijn verpest hierdoor. ik ben zelfs steeds weer bijna blijven zitten door deze rotte ‘ziekte’!

voor de meiden die niet weten wat het is en er graag meer over willen weten zijn er op google aardig wat sites te vinden (bijv: http://www.maagdarmlever…kelbare-darm-syndroom.asp)

http://forum.girlscene.nl…137b682ad0b0ef53b522de230

Ik heb de zoekfunctie al gebruikt, aan die topics had ik niet zoveel.
Bovendien zijn ze niet eens actief en wordt er daar over de voeding (‘lichamelijke’) gesproken, ik wou het meer hebben over het ‘geestelijke’ ervan.

o ik dacht dat je niks had gevonden xD dus ik dacht zet de link even neer kan je lezen
excuses

haha geen probleem (: toch bedankt

up

Ik heb het niet, wel een lastige stoelgang, en zodra ik last van mn darmen heb, ben ik meteen uit mn doen. (oftewel stront(haha)chagrijnig en kortaf)