Praten tijdens de sex?

Wie van jullie meisjes gebruikt dirty talk tijdens de sex en wat zeggen jullie dan precies tegen je vriendje? Ik ben niet heel verlegen in bed maar als het op dirty talk komt dan ben ik best bescheiden. Ik heb een paar keer gezegd dat hij zo lekker aanvoelt maar meer ook niet. Wat zeggen jullie zoal en wat vinden jullie goede dirty talk zinnen?

ik zeg echt nooit iets haha.

Vind dat best saai, er moet wel interactie zijn en wat geile woorden maar ik durf het ook niet altijd hoor

Vond dit op internet:

“Oh ja, jij stouterd. Harder, dieper, jááá!” Schreeuw jij het uit tussen de lakens of vind jij het ietwat gênant? Niet nodig, want dirty talk is juist ontzettend leuk! Wij geven je wat tips over de wondere wereld van de geile praatjes!
Kan jouw seksleven wel een oppepper gebruiken? Met dirty talk schud jij jouw lover weer wakker! En je kunt het zo dirty maken als je zelf wilt: van “aah” en “ooh” tot “neuk me, lekker geil beest” en “spank me bitch!”.

Geen ervaring met deze erotische praatjes? Geen zorgen, Ze.nl geeft je een spoedcursus dirty talk!

‘Oh jááá’
Ben je nog maagd op het gebied van dirty talk, dan is rustig beginnen wel aan te raden - je vriend schrikt zich immers dood als je ineens aankomt met: “Neem me keihard in mijn kont!” Dus laten we stapje voor stapje naar dit punt toewerken.
Tijdens de seks kun je bijvoorbeeld wat fijne woordjes eruit gooien. Roep bijvoorbeeld: ‘oh ja zo’, ‘harder’ of kreun erop los! Op deze manier krijgt je partner positieve feedback en zal hij daarna alleen maar meer zijn best doen.
Let’s talk dirty!
Waarschijnlijk zul je denken: 'What the hell moet ik zeggen?’ Dat de dirty woordjes er van nature niet ‘in zitten’ wil nog niet zeggen dat je het moet opgeven. Je kunt het namelijk oefenen. En ja, dat kan er uiteindelijk spontaan uitkomen.

Maak eens een lijstje met woorden die je kent van jouw of zijn geslachtsdeel. Zeg ze eens hardop voor jezelf, net zolang totdat het niet meer zo raar klinkt. Maak vervolgens een lijst met werkwoorden die verwijzen naar seksuele handelingen (kussen, likken, zuigen, strelen, stoten) en zeg ze op verschillende manieren hardop, bijvoorbeeld op een heel dominante of juist sensuele manier.

En dan is het een kwestie van uitproberen in de slaapkamer. Bang hoef je niet te zijn, want welke vent hoort nou niet graag: “Oh, jouw pik is zo lekker lang/dik/hard!”? Tip: hoe meer bijvoeglijke naamwoorden, hoe beter!
Hoe je hem aan de geile praat krijgt? Makkelijk: streel/prikkel zijn geslachtsdeel tot hij een orgasme bereikt. Maar… dit moet hij uiteraard wel verdienen. Laat hem jou ophitsen met wat lieve en geile woordjes. Zodra je partner hier mee stopt, stop jij met hem te verwennen. Een beetje plagen mag wel toch?
elefoonseks
Lang leve de mobieltjes, want met een simpel telefoontje of sms’je kunnen jij en je partner al een hoogtepuntje bereiken. Let wel op: vraag eerst even of je gelegen belt, het is tenslotte nogal gênant als blijkt dat zijn telefoon op de speaker staat en jij hem (en dus zijn collega’s) net in geuren en kleuren vertelt dat je naakt én geboeid aan het bed op hem ligt te wachten…

Zodra je er zeker van bent dat dát niet het geval is, kunnen alle remmen los. Vraag hem naar zijn meest vunzige fantasie, vertel hem dat je slagroom over je hele lichaam hebt zitten of (voor de echte durfals) speel met jezelf en vertel hem uitgebreid wat je aan het doen bent en wat je daarbij voelt.
Ook leuk: bel hem op, roep iets in de trant van: “Ik heb zin in keiharde stomende seks” en hang gelijk weer op! Oké, je partner zal dan waarschijnlijk de rest van zijn werkdag niet meer productief zijn, maar jouw doel is in ieder geval bereikt!

DON’T!
Ook al kun je eigenlijk weinig fout doen, er zijn toch wat absolute don’ts op het gebied vandirty talk! Deze woordjes/zinnen mag je overslaan:

  • Zijn penis willempie, trompetje of slurf noemen.- Zinnen zeggen als: “Dag kleintje, come to momma”.- “Ooh jááá Peter ik kohooom!” (Als hij eigenlijk Karel heet!)- “Oh jáá, lekker dit! Maar misschien hadden we wel een condoom moeten gebruiken, ik heb namelijk de laatste tijd zo’n kriebel…”- “Ik wil dat jouw palmboom mijn droge oase betreedt.” Vermijd metaforen en noem het beestje gewoon bij zijn naam.-

Ik kreun altijd gewoon en roep hier en daar een ja? Maar dat gaat vanzelf en liever zeg ik niet van dat soort dingen hehe, laat hem dat maar doen.

Haha als een jongen van die onzin tegen mij gaat zeggen vind ik dat echt een afknapper

Ik zeg niet echt iets :’)

Een blik zegt meer dan duizend woorden vind ik + ik vind met elkaar “communiceren” via oogcontact toch iets intiemers hebben.

Dit ja. Na afloop vaak wel lieve gesprekken en tijdens af en toe wel een ‘oh’ of ‘ah’ oid., maar dat is meer een soort van automatisch, haha.

Gewoon je gevoel laten spreken.

Ik denk er eigenlijk nooit over na :flushed: :cold_sweat:

HAHAHAHHA
ik wil dat jouw palmboom mijn droge oase betreedt hahahahahaha:‘DDD
Okee slecht.
Maar.
Ehm nee wij doen daar eigenlijk niet aan en ik vind het ook best raar. Kreunen gaat dan nog wel, of een keer “ja” of “hmmm lekker” of iets in die trant.
Maar echt van die dingen die je daarboven noemt zou ik nooit zeggen :’)

^

HAHAHA.

gewoon schreeuwen: JE BENT EINDELIJK IN ME, HIER HAD IK OP GEWACHT. MMMM DIT IS ZO LEKKER SCHATJE GA DOOR GA DOOR. HARDER KOM OP! IK KOM BIJNA JA HARDER SCHATJE BEN ER BIJNA, OMG DIT IS ZO AWESOME JE BENT ZO GEIL BABY. IK KOM IK KOMMM… aahh i love you.

Ik denk dat ik mijn vriend afschrik dan.