Praten over seks

Hi! Ik weet niet of dit hier mag, maar ik dacht niet geschoten is altijd mis! Ik ben redacteur bij BNNVARA en voor een nieuw, educatief programma voor jongeren ben ik op zoek naar verschillende koppels die open over seks durven te praten op camera.

Vroeg of laat krijgt iedereen wel met dit onderwerp te maken, maar niet iedereen voelt zich comfortabel om over bloemetjes & bijtjes te praten met hun ouders, of om te zien hoe hun docent ongemakkelijk een condoom over een nep-penis rolt. Vandaar dat wij ├ęchte seksuele voorlichting willen geven, zonder poespas (wel met poes ;)).

Hier horen natuurlijk ook gesprekken, ervaringen en verhalen bij. Dus ben of ken jij iemand die gezellig, grappig of ongemakkelijk over seks zou willen praten? Stuur me een berichtje of direct een mailtje naar chaira.koops@bnnvara.nl.

Volwassen leeftijden en alle smaken en kleuren zijn welkom! In eerste instantie zijn we op zoek naar koppels, maar voel je vrij om me ook een berichtje te sturen als je niet in een koppel zit!

Liefs,

Chaira

Hier op het forum zitten voornamelijk jonge meiden, denk dat je beter een oproep op Facebook kan zetten