postcrossing!

haii!
ik was zo een beetje aan het kijken of er al een topic was in het postcrossing. maar nee dus ik dacht laat ik er zelf een beginnen…
ik doe al bijna een half jaartje aan postcrossen. het klinkt misschien suf enzo maar please don’t hate… als je het niet leuk vind laat dan aub geen rot reacties achter…

nou de uitleg van postcrossing:
je maakt een account aan op postcrossing.com (het is engels)
je maakt een mooi profiel schrijft erop wat je leuk vind enzo. en dan geef jeje adres op. (het is veilig ja)
dan kies je send a postcard. je kan er totaal 5 sturen in het begin volgens mij. dan krijg je een willenkeurig adres van bijvoorbeeld een meisje uit japan ofzo. daar maak je een mooie kaart voor en die stuur je op.

het is geheel vrijblijvend dat is het fijne eraan. en het is natuurlijk super leuk om kaarten uit elke hoek van de wereld.

je kan gewoon leuke kaartjes kopen bij de xenos, zeeman, action of er zijn andere goedkope winkels met leuke ansichtkaarten.

je moet natuurlijk wel speciale postzegels halen. die van de wereld en in europa. je betaald er ongeveer 5 euro voor 5 zegels.
en dan een kaart kost ongeveer vanaf 50 cent. maar dan nog het is vrijblijvend dus als jij bijvoorbeeld maar 1x in de maand 1 kaart wil sturen dan betaal je maar 1,50 per maand.

hier 2 van de vele kaartjes die ik al ontvangen heb.

http://i47.tinypic.com/10ztljt.jpg

uit belarus(rusland)

http://i46.tinypic.com/2saxu7l.jpg

uit taiwan

doen er meer mensen hier aan postcrossing of lijkt t je wel wat?

laat foto’s zien!!

er is al een topic over
even googelen.
xx

http://forum.girlscene.nl…ic/list_messages/153499/0

Er is toch al een actief topic van :slightly_smiling_face:

owwwww oke hihi sorryy!!

Precies wat VintageROCKS zegt.