Post je YouTube kanaal-topic

Hoi allemaal!

Ik ben vandaag voor het eerst een youtubekanaal begonnen en ik heb een kanaaltrailer gemaakt. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie tips hebben!

ik heb tegenwoordig ook een let’s play op mijn kanaal met de Sims Medieval! Het is erg leuk om weer eens een oud spel uit de kast te halen en weer eens te spelen :slightly_smiling_face:

https://www.youtube.com/channel/UCXANM0WIr7DD3w6CJ-l_QXQ
Hoii! Dit is mijn Youtube kanaal^ Ik plaats hier soms wat random videos en ik heb er ook een soort vlogs op staan van een vakantie naar Oostenrijk :slightly_smiling_face:

Mijn kanaal. Tot nu toe staan er video’s op over mijn Gilles de la Tourette.

https://www.youtube.com/channel/UCxC8oiSjWQ0vOvcC0D2nbyA

Vanaf vorige week weer Floridavlogs online op mijn kanaal! Ik neem jullie mee tijdens mijn vakantie met onder andere dronebeelden, Goprobeelden en meer! :slightly_smiling_face:

Op mijn Youtube Channel staat weer een nieuwe video online en dit keer is het weer eens een Aliexpress shoplog. Ik zou het lief vinden als je zou willen abonneren. ALIEXPRESS SHOPLOG + REVIEWS | Make Me Blush - YouTube


http://i.imgur.com/o7qsINh.jpg

Video waar ik m’n favoriete septum & neuspiercings laat zien, met verschillende makeup looks. Kort maar krachtig haha!

ik drop hier mn kanaal ook even . https://www.youtube.com/channel/UCU1dc40AoOZGVHfIxhmg-pQ/videos

ik plaats videos over vanalles en nogwat maar vooral hoe ik als 19 jarige met een beperking in het leven sta :slightly_smiling_face: zou het leuk vinden als ej een kijkje neemt!

Dit is mijn kanaal, dat gaat over beauty, fashion, lifestyle. Daarnaast bespreek ik ook maatschappelijke onderwerpen, zoals eerwraak, homoseksualiteit etc.

Op dit moment heb ik ook een leuke GIVEAWAY :dancing_women: :dancing_women:
Ik geef namelijke de nieuwste palette van Carli Bybel weg!!

Ben benieuwd wat jullie vinden van mijn kanaal :flushed:

Ik heb een Pashokjes Shoplog opgenomen, dit was echt akward :flushed: :flushed: maar toch ook wel leuk haha :sunglasses:

Deze video gaat over Polygamie!

heeyy, ik heb een kanaal met een vriendin van mij
FootageGirls: https://www.youtube.com/channel/UCFupRQuP9JcMwTgwKbsBBJA/featured?view_as=subscriber

Onze eerste video: - YouTube

Neem gerust een kijkje :slightly_smiling_face:

Xx ArianaLover

Hee allemaal

Mijn kanaal gaat vooral over fashion & lifestyle, maar ook een beetje food en travel! Mijn laatste video is een sfeervideo van onze vakantie in Bali deze zomer! Vanaf nu wil ik weer vaker gaan uploaden :slight_smile:

BALI Diaries | Zomervakantie 2017 op Bali, Lombok & de Gili-eilanden!


http://www.retrosonja.com/wp-content/uploads/2017/09/thumbpost.png

^^ Wauw die bomen!!

Ik heb weer een PASHOKJES SHOPLOG opgenomen, dit keer in PRIMARK :smiling_face_with_three_hearts:

Ik vlog sinds 10 weken elke dag:) https://www.youtube.com/channel/UCWadlV23n4ETVtBxjxX6Q5A?view_as=subscriber :flushed:

Ik heb met 2 jongens gesproken en die zijn bezig met een project op Youtube, om een eigen versie van catfish te maken. Ik heb mij ingeschreven om anoniem mijn verhaal te doen en dacht, misschien hebben mensen hier ook ervaring ermee en willen zij ook hun verhaal delen (of het volgen).

Zij hebben dit initiatief genomen omdat zij zelf gecatfisht zijn in het verleden en er in Nederland niks is voor de slachtoffers van catfishes.

Nu kun je jezelf inschrijven via: KatvisNL Aanmeldformulier Waarbij je mee kunt doen aan deze serie (dus als je denkt dat je gecatfisht wordt, in het verleden gecatfisht bent of als je anoniem je verhaal wil delen).

Dit is de link naar de Facebook pagina: https://www.facebook.com/NLKATVIS/

De link van het youtube kanaal is: https://www.youtube.com/katvisnl

Wat vinden jullie van dit initiatief? Ik vind het wel leuk om te gaan volgen en hoop natuurlijk dat ik uitgekozen word :slightly_smiling_face:

Hey beautyfriends,[color=rgb(51, 51, 51)][font=Helvetica Neue][color=rgb(51, 51, 51)][font=Helvetica Neue][font=Helvetica Neue]Deze wil ik jullie zeker niet onthouden. In samenwerking met verschillende merken geef ik een beautypakket twv 250€ weg. Ik nodig jullie allemaal uit om mee te doen, aangezien ik jullie dit pakket echt gun [color=rgb(51, 51, 51)][font=Helvetica Neue] [color=rgb(51, 51, 51)][font=Helvetica Neue]Alle informatie vind je hier:
[color=rgb(216, 61, 95)]GESLOTEN - Winactie | Giveaway | 150 abonnees - Be Ilona - YouTube
[color=rgb(51, 51, 51)][color=rgb(51, 51, 51)][font=Helvetica Neue][font=Helvetica Neue]Groetjes,[color=rgb(51, 51, 51)][font=Helvetica Neue]Ilona

Dus ik heb geen flauw idee wat ik hier aan het doen ben, MAAR:

Ik heb een youtube-kanaal aangemaakt een paar maanden geleden! Er staan noog maar een paar covers op, maar het zou zo ontzettend lief zijn als je eens een kijkje zou willen nemen :slightly_smiling_face: x

Het is al een aantal jaar geleden dat ik hier mijn kanaal heb gedeeld. Nu is mijn kanaal sinds een paar weken veranderd naar Engelse content in plaats van Nederlands.

Neem een kijkje als je wil! https://www.youtube.com/FloorFlawless