Post hier je youtube kanaal

Ik weet dat veel meisjes (en jongens) een youtube kanaal hebben, er bestaat al een topic over het promoten van je blog/site, maar nog niet eentje over het promoten van je youtube kanaal. En ik weet hoe lastig het kan zijn om veel abonnees te krijgen! Ik ben 4 maanden geleden begonnen met een youtube kanaal waarin ik twee keer per week een recept deel en veel extra’s omtrent voedsel upload. http://www.youtube.com/channel/UCZyJypzTzGJ1yUDAAdsYNWg

En ik dacht dat het ook leuk is als jullie je youtube kanaal zouden willen promoten en natuurlijk is dit ook voor de mensen die opzoek zijn naar een leuk nieuw youtubekanaal.

Ik ben dit topic ook begonnen, zodat mensen stoppen met reclame maken op andere topics, zodat die daar geen last meer van hebben!

Www.youtube.com/xjustnele :slightly_smiling_face:
Covers, eigen nummers en vlogs c:

@Wauw,jij kan echt goed zingen !!

SpeBe4U
Oftewel: Special Beauty for you.
Ik hoop dat jullie een kijkje nemen :wink:

http://www.youtube.com/channel/UCaEaHFvwm5WYAfSRnA0EcEw YAAAY 1e filmpje gepost :3
(How I curl my hair)

wel veel moeite gehad met achtergrond liedjes x_X copyright stuff enzo…

Even upje met mijn nieuwe video haha :slightly_smiling_face:

-

https://www.youtube.com/user/mynameiskayra

https://www.youtube.com/channel/UCouXFUVywz7rRcTrPbn82Lw
Ik ben net begonnen met asmr filmpjes te maken!

https://www.youtube.com/channel/UCZPg0RFrRN7C3xqKAnkRTCg

ik doe lyric videos van mn favoriete muziek enzo

Heyhey! Ik zie dat het topic niet geheel levend is, maar dat zou ik toch wel even willen proberen…

Ik heb namelijk een kanaal gestart speciaal voor mensen die nog nooit hebben gekookt en willen (of moeten) koken omdat ze uit huis zijn of om andere redenen. Speciaal dus voor studenten, starters en noem het maar op! Ik heb in de jaren dat ik student ben gemerkt dat hier ontzettend veel vraag naar is, dus ben ik een kanaal gestart. Ik zou het super vinden om meer abonnees te ontvangen en mensen hiermee te kunnen helpen bij de dagelijkse kook-drama. Het is overigens ook voor mensen die geen idee meer hebben wát ze moeten koken!

https://www.youtube.com/channel/UC7n3T_3NGaGd7EU_EzrD1KA

Ideeen voor de toekomst: meer gerechten, how to (bijvoorbeeld: kruiden of eten opslaan), challenges met andere mensen en meer!

Ik ga je volgen whaha :flushed: