populair worden

hey
ik ben niet echt populair maar ik wil het wel graag worden dus wat zijn populaire:
kleding
haar
(eventuele) make up
gedrag
enzo
??

*facepalm*

facepalm?? uitleg

Oh nee ik dacht dat jij verdwenen was

nee ik kon geen ander account aanmaken met mijn email adres

HOU OP MET FACEPALM EN GEEF ANTWOORD!!

http://nl.wikipedia.org/wiki/Facepalm

uppen

http://www.primeurjagers.nl/content/2709Samantha_alias_Barbie.jpg

precies dit, plus wat frikandellen en je maakt het af.

okee, wil je antwoord;

niet populair willen zijn als je dat niet bent. Je moet gewoon jezelf blijven, anders kan je echt doodongelukkig worden. Mensen moeten je mogen om wie je bent niet hoe je eruit ziet, of hoeveel mensen je kennen.

http://www.motivationals.org/demotivational-posters/demotivational-poster-16252.jpg

ik ben gelovig hoor

oké vooruit, ik zal antwoord geven.
kleding; korte jurkjes met een legging, van die zwarte schoentjes die 3 euro zijn bij de primark. vooral korte dingen dragen met een dikke brede tailleriem.
haar; pornoblond verven en tot iets onder je schouderbladen laten knippen. om de 10 seconden je hand door je haar halen om er zeker van te zijn dat het áltijd goed zit.
makeup; lekker dik opmaken, je moet heel vaak met je mascara over je wimpers gaan zodat alles mooi aan elkaar plakt. een dikke laag foundation erop, tegen de grens van een wortel aan. dan nog een beetje lipgloss en klaar. (oja, vergeet het niet elk uur op de wc bij te werken!)
gedrag; bij elke knappe jongen die langsloopt moet je giechelen samen met je vriendinnen, en elk meisje wat je niet aardig vind kijk je met een super arrogante blik aan. (zo van, als-blikken-konden-doden-was-je-er-nu-niet-meer-geweest) als je je vriendinnen ziet geef je ze een dikke knuffel alsof je ze al jaaaarén niet meer hebt gezien.

wedden dat jij populair wordt? :grinning: