Pony?

Hoi hoi (:

Voor kerst & oud&nieuw wil ik graag mijn haar geknipt hebben! Ik heb nu rood haar, maar ik heb nog een pakje met donkerbruin/zwarte haarverf. Zal ik het rood houden, of donker maken en later weer rood maken?

Ik wil graag weer een pony, maar nu zit ik te twijfelen hoe ik die zal laten knippen!

De rest van m’n haar wil ik eigenlijk langer laten groeien, maar ik wil het ook wel in laagjes. Ik heb aan de rechterkant een stuk geschoren gehad. Het is nu al wel langer. Maar al mijn haar komt tot aan m’n schouders. Alleen dat stukje komt maar tot m’n kaak. Zou dat erg opvallen?

Dit is de meest recente foto van mijn haar: (Is in de spiegel gemaakt, je ziet wel links dat het een stuk minder vol is dan rechts, foto is wel al een maandje oud)

http://i1138.photobucket.com/albums/n535/roosisadreamer/Girlscene/IMG_1993.jpg

En deze kleur haarverf heb ik nog liggen die ik er eventueel in wil doen:

http://i1138.photobucket.com/albums/n535/roosisadreamer/Girlscene/23d77100.jpg

En ik zit te twijfelen over wat voor soort pony ik wil.
Welke zouden jullie doen/adviseren&welke kleur (rood/donkerbruin-zwart)?

http://data.whicdn.com/images/8620463/tumblr_ljca2jp1601qbns65o1_400_large.jpg

http://cdn3.lookbook.nu/files/looks/medium/1146482_Peter_pan_collar_2.jpg?1300401304

http://cdn3.lookbook.nu/files/looks/medium/2011/09/11/1559562_paradise%20city.jpg?1315741988

Die pony met het rode haar vind ik heel mooi! Die eener laatste foto! En dan wel nog in het rood zelf dat staat denk ik heel erg mooi bij je.

Die witte pony en dan je haar rood houden :slightly_smiling_face:

Witte pony en het rode haar.

Ik vind die pony van dat meisje met rood haar mooi! en dan gewoon rood haar houden.

ik vind rood echt super staan bij jou, dus dat zou ik zeker houden. Ik denk dat die pony bij het witte haar het fijnst is, en ook het makkelijkst te maken. Je hebt al snel dat die pony bij het rode haar er bij de kapper perfect uitziet, en je er de volgende ochtend eruit ziet alsof je een kat op je hoofd hebt zitten ofzo :stuck_out_tongue: *ervaring* Dusja, ik zeg; rode haar + die witte pony

Ik vind juist dat je je haar niet rood moet houden, ik vind dat donkerbruine echt veel mooier en natuurlijker staan! En verder zou ik gaan voor de eerste of de laatste pony, een pony zal je sowieso goed staan denk ik!

IK zou het rood houden

ik zou het ook rood houden, en met een rode pony dan (:

Nee ik zou het ook niet rood houden, het staat je opzich wel maar ik denk dat gewoon bruin haar jou 't mooiste zou staan. Als je je haar wilt laten groeien zou ik het in een kleur verven dat je niet teveel uitgroei krijgt anders gaat je haar misschien weer dood. En ik denk dat een pony je ook goed zou staan, zoals op het eerste plaatje!

Upje :slightly_smiling_face:

Up!

ik wil ook heel graag een pony! maar ik heb krullen en het past niet bij me hoofd(a)
maar ik zou zwart haar oen en dan een pony die doorloopt dus niet helemaal recht(; snap je?

Nog ff en je hebt geen haar meer, zou je haar rood laten anders wordt het echt dood. Je kan wel een pony knippen maar moet je hem wel goed verzorgen en ze zitten echt vaak niet goed. Laat je haar eerst maar groeien en als je net zo lang haar hebt net als dat grietje op die foto pas een pony knippen.