Pmu wenkbrauwen haartjestechniek

Ben benieuwd naar ervaringen van pmu van de wenkbrauwen (hairstrokes)
ben zelf het tekenen van de wenkbrauwen zat!
maar nog niet helemaal overtuigd van deze techniek!
Wie heeft dit en heb je er fotos van en wat was jou ervaring?
Positief of negatief ik hoor het graag

Groetjes angela

ken het niet.

Uh, waar zijn je eigen wenkbrauwen gebleven dan?

Heb hele blonde wenkbrauwen van mezelf dus teken ze met bruin potlood bij

Ze tatoeren je wenkbrauw, niet helemaal zodat je van die neppers krijgt.
Ze zetten met dunne naald streepjes door je wenkbrauw heen zodat het lijkt op haartjes dat geeft een natuurlijke look en word je wenkbrauw voller

je moet het echt wel door iemand laten doen die er wat van kent en die goede inkt gebruikt want heb al dames gezien die hun lijntjes waren na een tijdje groenachtig verkleurd… Zag er echt fout uit…

Wat ben ik blij dat ik mooie donkere en volle wenkbrauwen heb. Ik raad je aan om langs een schoonheidsspecialiste te gaan die kan je een goed advies geven.

Geen ervaring mee.

Je kunt ze ook laten verven? Mijn wenkbrouwen zijn ook heel licht, maar ik durf ze niet te verven of bij te tekenen. Ziet er vast raar uit bij mij :stuck_out_tongue:

Verven doe ik al, dan nog teken ik ze bij om ze voller te krijgen.
Dit doe ik al zeker 6 jaar ben van blonde haarkleur naar donker gegaan vandaar dat ik me wenkbrauwen ook donker teken. miss zou je x moeten proberen met tekenen en dan niet helemaal dicht kleuren maar zachtjes langs je wenkbrauw schaven met potlood, op youtube heb je tutorials staan waarop je ziet hoe ze het stap voor stap doen, ik zou zeggen ga experimenteren :wink: