Platte schoenen?

Hallo iedereen,

Ik post hier niet zo vaak, maar heb nu wel een vraag.

Binnenkort ga ik op vakantie naar Italië, waar het waarschijnlijk wel eens heel warm kan zijn. Ik heb nu dus een aantal tops en shorts, maar nu zit ik met het probleem van de schoenen. Ik ben ontzettend lang, dus draag ik liever geen hakken. Ik zal in Italië ontzettend veel lopen, waardoor ik wel een beetje schoenen moet hebben die ervoor zorgen dat ik niet enorme blaren krijg. Heeft iemand nog een idee voor leuke platte schoenen/(beetje stevige) slippers die ook onder shorts kunnen?

Ik heb veel op slippers en ballerina’s gelopen! Het is maar wat je zelf het fijnste vind. Één tip, ballerina’s moeten wel uitgelopen zijn zodat je er geen last van krijgt

In de voorafgaande jaren heb ik vooral ballerina’s gedragen, maar hier kreeg ik ontzettend veel last van. denk dat slippers ook niet echt ideaal zijn als je veel moet lopen. Bedankt!

Kan je dan niet beter gewoon gympen aandoen?

Vans of lage all stars ofzo? Ik weet niet of dat staat? haha

sandaaltjes? http://i463.photobucket.c…/images/vanharenshoes.png

Ballerina’s zijn vaak erg plat en schuren bij de hak, slippers schuren vaak bij de teen en als je er lang op loopt ga je er vaak half naast lopen of loop je bijna op de grond. Sandaaltjes hebben vaak schurende bandjes…

Tenminste dat heb ik altijd… Als ik veel moet lopen dan doe ik dat dan ook gewoon op dichte schoenen. Heb liever warme maar pijnvrije voeten dan open schoenen die niet lekker zitten.

Als je veel moet lopen zou ik dus voor dichte gympen/sneakers gaan. Beetje zomerproof materiaal, eventueel een zooltje erin om extra lekker te lopen. En als je dan gewoon open schoenen meeneemt voor dagen/momenten dat je niet veel hoeft te lopen?

Allstars, dat is warm maar wel te doen, neem gewoon flipflops erbij mee, en birkenstocks, daar kan je uren op lopen, het is koel, en niet met hak. Wel de echte kopen, of heel erg vergelijkbare, neppe hebben vaak een hard voetbed, en echte blijven lang zacht.
x

Ik heb inderdaad wel birkenstocks, hoewel ik ze wel een beetje lomp vind, maar ze lopen wel fijn :slightly_smiling_face:.

Denk dat ik dan toch voor lage all stars of andere sneakers/gympen ga.

Bedankt iedereen!

Ik vind vans leuk onder shortjes!

http://lookbook.nu/look/2501703-Adenorah-3-Indian-summer

Allstars of vans zijn heel leuk voor onder een shortje en als het te warm is zou ik Birkenstocks aandoen dan heb je tenminste wel teenslippers met steun voor je voeten… En als je gaat uit eten zou je wel ballerina’s of schoenen met een lage hak kunnen dragen , hopelijk heb je hier wat aan ! :wink: , Liefs ,

Vans of Birkenstocks?

Je kunt inderdaad Vans dragen, maar ook gewone gympen met een leuk patroontje, bijvoorbeeld deze.

Zelf vind ik allstars altijd wel leuk!

bij een shortje staan allstars juist heel leuk! En ze lopen lekker… XD

Ik draag ook gewoon mn (lage) all stars of vans eronder zeker als ik een stuk ga lopen! En het staat ook gewoon leuk (: En anders slippers of sandaaltjes.

Ik zou mooie, stevige sandaaltjes kopen. Ballerina’s en sneakers worden snel warm… En allstars zijn helemaal geen goede schoenen als je veel zal moeten lopen. Het zijn mooie schoenen, maar in die dingen zit absoluut geen stevige zool. Je koopt beter sandaaltjes met een stevige zool, dat hoeft niet eens zo duur te zijn. Ik heb vorig jaar hele mooie gekocht van Kickers, voor maar ¤40. En het is nu overal sale, dus je vindt zeker wel iets.

http://store.drmartens.co.uk/images/product/medium/14301270.png

http://store.drmartens.co…-martens-carrie-shoe.aspx

Vorig jaar heb ik voor op vakantie sportieve instappers gekocht bij h&m, niet duur, luchtig maar toch stevig genoeg om lang op te lopen (vond ik dan)
titel