plaats hier je mooiste make up foto's #2

het oude topic staat eigenlijk alleen maar vol met discussie over barbie haha en de laatste paar pagina’s kunnen niet meer geopend worden dus een nieuw topic!

http://i40.tinypic.com/vsky7t.jpg

http://i41.tinypic.com/2aoxvt.jpg

die 2de foto is echt mooi. hoe doe je dat?

bedoel je hoe ik de make up doe of de foto? haha

de make up: ik heb eerst painterly paintpot van MAC gebruikt als basis over mijn hele ooglid. daarna nog een witte concealer op het bewegend ooglid omde kleuren veller te maken. in de binnenste ooghoek een lichtroze kleur en verder een knalroze kleur. onder de wenkbrauw heb ik wit ingeblend met het roze en een winged eyeliner gezet + een dubbelpaar wimpers :slightly_smiling_face: oja, op de onderste wimpers groene mascara en de wenkbrauwen zijn gewoon groen gemaakt met oogschaduw in licht gorne, knalgroen en zwart.

de foto: gewoon zoveel mogelijk proberen tot je een mooie foto hebt haha, een goede macro stand helpt ook.

okee dankje ik heb zelf ook al een leuke ooglook maar heb momenteel geen camera en mijn mobiel ben ik het kabeltje van kwijt. ik probeer maximaal vrijdag een foto erop te zetten :slightly_smiling_face:

dit is nog een foto van de eerste look. de blauwe.

http://i40.tinypic.com/migr5f.jpg

oh leuk, ik ben benieuwd :slightly_smiling_face:

@maybeee,
Jou looks zijn echt schitterend en ik ben helemaal jaloers op jou wenkbrauwen echt schitterend.
Was dus vanplan om een ooglook te posten maar die valt in het min bij jou mooie aplicatie :grin:

ooh dankjewel! ook over mijn wenkbrauwen haha! mijn wenkbrauwen zijn echt een ramp hoor, is een kwestie van heel veel moeite doen om ze zo bij te tekenen haha dus ben extra blij met dit compliment ;p

aah jawel joh tuurlijk wel :slightly_smiling_face: ben benieuwd om het te zien! is altijd leuk :slightly_smiling_face:

Nou je hebt een gave, Ik ben echt jaloers op mensen met mooie wenkbrauwen. Hoe werk je ze bij met een potlood of poeder?
Ik heb al eens bij mezelf geprobeert ze bij te tekenen maar het lukt dus helemaal niet en meestal ziet het te raar uit mijn [bijna] wit haar. Van een afstandje lijkt het net of ik geen wenkbrauwen heb :grinning:

Dit is mijn eerste keer ooit dat ik met geel probeerde te werken.

http://i1080.photobucket.com/albums/j334/DennaDoe/000-01/Eyelook.jpg

mooi ingeblend en mooie kleuren!
als je je wenkbrauwen bij wilt tekenen en je er wat voor over hebt zou je eens naar Annastasia kunnen kijken. die hebben een soort pen voor hele lichte wenkbrauwen. kost wel wat maar denk dat dat wel werkt bij jou. vraag anders een keer in een douglas of ze het kunnen laten zien:) ik teken ze trouwens bij met poeder en werk ze vervolgens aan de onderkant bij met concealer om de lijn scherp te houden.

Tropic fever van Gosh, Afschuwelijk pigment ik heb echt moeten layeren om kleur te krijgen. Daarintegen had ik er beter een basis onder kunnen doen.

Ik vind wel dat wenkbrauwen het waard zijn. Heb je ooit Raina Hein van ANTM gezien? Ik zou een moord plegen voor haar wenkbrauwen.
Ah ik moet binnenkort toch weer de stad in en dan ga ik zeker weten langs bij de Douglas! :heart::heart:

haha niet aan te raden dus? een basis helpt inderdaad heel veel.
nee ken haar niet maar ik geloof je haha:)

Nee niet echt…Het pallet ziet er van de buitenkant zo mooi uit en dan als je kijkt wat een veeg voor resultaat geeft vind ik het te min. Een 88 pallet heeft dan veel meer pigment.

http://i1080.photobucket.com/albums/j334/DennaDoe/000-2012/GOSH01.jpg

Binnekort moet ik eens mijn ongebruikte kleuren gaan gebruiken van dat 88 pallet. Mijn roze/rood tinten zijn nog niet aangeraakt en jou roze look heeft me wel geinspireert.

haha dat is leuk :slightly_smiling_face: ik heb zelf ook een 88 en 120 palette en vind ze erg fijn! de twee bovenstaande looks zijn ook met het 120 palette gemaakt.

ik heb een vraag. gebruiken jullie primer?

Leuk topic! Ik maak meestal saai met lichtbruin op ooglid en wat donkerder in de crease en dan beetje blenden :grinning:

ja ik gebruik primer, zowel voor de ogen als voor mijn gezicht.
voor onder mijn oogschaduw painterly paintpot van MAC en voor mijn gezicht de gezichtsprimer van Catrice. die is erg fijn voor een droge huid :slightly_smiling_face:

@ heteICETEA ; heb je een foto? ook neutrale looks zijn leuk om te zien :slightly_smiling_face:

Volgens mij zo niet op me laptop, maar zal ik wel een keer maken :slightly_smiling_face:

okee leuk! ben benieuwd haha. ik zal binnenkort ook wel een neutrale look plaatsen aangezien ik meestal wat fellere looks heb haha