Pijpen met condoom?

Ik heb een aantal keer in de topics voorbij zien komen dat sommigen meisjes met condoom pijpen, en ik had hier zelf eigenlijk nooit aan gedacht? De vraag is of dat de jongen in kwestie dat niet raar zouden vinden als je ineens een condoom om wilt doen voordat je hem gaat pijpen, aangezien ze misschien ‘verwend’ zijn met het porno-beeld dat alles zonder condoom gaat etc, of zeg ik nu iets heel geks? Ook lijkt het me best wel smerig om een stukje rubber in je mond te hebben, of zeg ik nu weer iets geks :’)
Zijn er hier mensen die er dus met condoom pijpen, zoja waarom? En zonee, waarom niet?

Ik heb er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord en over na gedacht.
Als het je vriend is zou ik gewoon zonder doen, dan voelt hij meer :slightly_smiling_face:

Ik heb één keer gepijpt met een condoom om en vond het echt smerig. Die rubber smaakt was echt te vies gewoon. Ik ben verder ook niet vies van m’n vriend ofzo dus ik zie geen reden waarom ik met een condoom zou moeten pijpen (ik weet ook dat hij geen ziektes heeft, etc).

Hoe kwam je er dan bij om te pijpen mét condoom?

Ik heb er geen problemen mee. Er zijn niet voor niks smaakjescondooms!:slight_smile: Dat maakt het meestal wel wat prettiger, maar ook met gewone condooms vind ik het niet erg. En hij vindt het zelf ook niet erg als ik dat met condoom wil doen, je kan het altijd vragen!

Gewoon om te kijken hoe dat zou zijn. :stuck_out_tongue:

So what als jongens dat raar vinden? Ik zou mijn eigen veiligheid altijd verkiezen boven het genot van iemand anders. Hoewel, ik pijp ook geen jongens waar ik geen relatie mee heb. In dat geval doe ik het wel zonder, gezien ik er dan voor zorg dat we beiden getest zijn.

Als je zeker weet dat je vriend geen soa heeft, zie ik niet waarom je 'm niet zonder condoom zou kunnen pijpen (:

rubber smaakt echt nasty. Maar als je niet weet of je vriend en jij soa vrij zijn zou ik t toch maar doen :wink:.

Ik las trouwens op de een of andere manier pijpen met eenhoorn

Eerlijk gezegd heb ik van m’n vriendinnen nooit gehoord dat ze zichzelf hebben laten testen op soa’s, al zou ik dat zelf wel graag willen doen binnekort. Hebben jullie je allemaal laten testen op soa’s? En voordat jullie verder gingen met jullie vriend, hebben jullie daar dan eerst een gesprek over gehad (over soa’s, condoom en dergelijke)?

mijn vriend en ik zijn niet getest op soa’s, maar hebben 't nog nooit gedaan met iemand die een soa zou kunnen hebben.

Dat lijkt mij zoveel minder fijn zowel voor hem als voor mij. Maar soa’s zal je dan iig wel opmerken aan blaasjes oid in de mond? Niet dat je het om die reden zonder condoom mag doen haha :stuck_out_tongue:

He bah, pijpen met een condoom vind ik niet chill, de plastic geur alleen al. Maar mn vriend en ik gebruiken sowieso geen condooms, dusja.

Mn vriend en ik zijn ook allebei getest, dus we weten dat we niks hebben. We waren allebei al seksueel acties geweest in vorige relaties, dus voordat we met elkaar het bed in doken, hebben we gewoon tegen elkaar gezegd dat we ons gingen laten testen. Zo gebeurd en de zekerheid is wel zo fijn!

Ik heb liever een piemel in m’n mond dan een stukje rubber.

(mits meneer soa vrij is natuurlijk, haha)

Met iemand waarvan je zeker weet dat hij geen soa heeft zou ik niet pijpen met condoom, maar als het iemand is waarvan je het niet weet zeker wel. Liever een stuk rubber er tussen of gewoon niet pijpen dan een soa.

Ik vind het zo vies, alsof ik op een ballon loop te zuigen.

Ja ik ben getest, meerdere malen… gewoon voor de zekerheid. Gezien ik de pil slik heb ik het er ‘altijd’ (ik heb pas twee serieuze vriendjes gehad) over voor dat we het zonder condoom doen. Ik doe dat gewoon niet tenzij hij getest is. Misschien klinkt dat wantrouwend, maar je kunt ook heel goed een SOA hebben zonder dat je het zelf weet.
Persoonlijk bespreek ik niet niet echt met al mijn vriendinnen, dus misschien doen zij dit wel maar weet je het gewoon niet? :slightly_smiling_face:

Edit: zelfs als je vriend zegt dat hij het altijd veilig heeft gedaan dan zou ik als ik jou was nog vragen of hij zich laat testen. Een condoom kan altijd ongemerkt gescheurd zijn of iets dergelijks, je weet maar nooit. Plus, een SOA test is zo gedaan.

Ik moet er niet aan denken om iemand te pijpen met condoom. Dat lijkt mij zó goor! En voor hem lijkt mij dat ook raar. En qua slikken, ik slik gewoon hoor. Niet dat ik zovaak pijp haha! Maar ik heb het 5/6x gedaan en allemaal gewoon geslikt. Is het eerder weg, en vind hij ook wel leuk haha! En daarnaast vind ik het ook niet erg.

Ik doe het zonder. Condooms zijn smerig en dan voelt hij ook minder. Ik vind pijpen zelf heel leuk om te doen maar met condoom vind ik maar iets raars. Ik pijp natuurlijk niet zomaar jan en alleman.

Als je een jongen bij een one-night-stand pijpt, zou ik geen risico nemen, alhoewel ik me afvraag of het wel lekker pijpt, en lekker is voor de jongen, maar ja. Ik heb alleen seks gehad met mensen waarvan ik zeker was dat ze niets hadden, dus ik heb nog nooit met condoom gepijpt. Persoonlijk lijkt het me echt heel vervelend, rubber pijpen. Vooral als je dan van die vervelende condooms met glijmiddel hebt, dan voelt het waarschijnlijk alsof je een pot vaseline hebt gebeft ofzo.