Pijnlijke Borsten

Ik ben een vrij tenger meisje met een bescheiden A cup. Nu stapte ik vanochtend onder de douche nadat ik al aan dagje of 2 jeuk had aan mijn linker borst. Nu zag ik vanochtend dat mijn linker borst rondom de tepel vrij paars is, er veel bultjes op zitten en er een soort van wit pus uit de tepel komt. Ik heb dat een beetje schoongemaakt, en ben toen verder gaan kijken of ik meer dingen kon vinden. Het deed erg pijn, ontzettend gevoelig en merk ook dat als ik loop/zit ik een soort van steken voel in mijn beide borsten. Ik maak me kortom een beetje zorgen. Iemand een idee?

Geen idee. Maar het lijkt me wel een bezoekje aan de dokter waard.

ik zou het ook niet weten, wat monofoob zegt, even langs de dokter. ook al zou je dat misschien beschamend vinden, is wel het beste :wink:

Via de tepel zoekt de pus zich een weg naar buiten.
Bloederige afscheiding kan een teken zijn van een goedaardig of kwaadaardig gezwel in de borst. Bloederige tepelafscheiding bij mannen is meestal het gevolg van een kwaadaardig proces.

Gevonden op :http://www.medicinfo.nl/{ab1344b3-83f8-4bc3-8245-a3e56b971a7b}

of even aan je moeder vragen als je dat minder eng vind dan een dokter.

Hm, ik heb ook weleens pijnlijke borsten/steken. maar ik heb dat vaak als ik bijna ongesteld ben. Dat van jou klinkt best zorgwekkend, ik zal even langs de huisarts gaan.

Klinkt een beetje als een onsteking?
Zou het nog even aanzien, maar als het er alleen maar erger op wordt en niet beter, zou ik zeker even de dokter bellen.

En hoe is het nu met je?

Hoi WILDCHILD, een afscheiding uit de tepel is eigenlijk zeer vaag, want dit kan een symptoon zijn van verschillende oorzaken. Het kan gaan van een “ziekte” tot iets zeer goedaardigs. Dit is iets wat wij niet echt kunnen vaststellen, dit is iets waar je raad moet om vragen bij een gespecialiseerde dokter, cardiologe of gyneacologe. Zij zullen je graag helpen. Als je het naar vindt om er naartoe te gaan, moet je denken dat deze mensen niet anders zien de hele dagen. Ze gaan echt niet opkijken!

Succes en laat eens weten hoe het was!

Ik denk dat het kwam doordat ik ongesteld moest worden, dag na dit topic berichtje ben ik namelijk ongesteld geworden, en nu is het pijnlijke gevoel grotendeels weg. Zorgen om niks dus :slightly_smiling_face:

Wel even goed in de gaten houden hoor!

Oef ik ken je zorgen. Bij mij zal dit resulteren in massahysterie :wink: