Pijn bij de seks.

Ik houd het kort:

Ik en mijn vriend hebben sinds 2 maanden wekelijks (soms iets meer soms iets minder) seks. Dit is mijn eerste seksuele relatie. De eerste keer was zeer pijnlijk, maar ik dacht dat dat wel over zou gaan. Nu 2 maanden verder verbijt ik af en toe nog steeds te pijn en genieten is dit nou ook weer niet bepaald. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd, maar ik heb duidelijkere tips nodig dan ‘ontspan’ of ‘probeer zelf eerst een paar vingers erin te doen’. Soms voelt het alsof elke keer weer de eerste keer is. Nou moet ik toegeven dat ons voorspel niet bepaald veel voorstelt, maar ondanks dat ben ik altijd nog goed opgewonden. Heeft iemand toevallig tips voor mij?
X

Ander standje?

Zoals? de twee meest standaard standjes worden ze niet. (Standaar = ik boven of ik onder)

Probeer eens doggystyle.

Op z’n hondjes, op de zij liggen, kruiwagen, Italiaanse kroonluchter? Echt, standjes zijn er genoeg, haha. Misschien voor de zekerheid alsnog extra voorspel? Kan nooit kwaad.

Oh en je kunt altijd even langs een specialist, wie weet is 't puur lichamelijk en heeft 't dus niets te maken met dat je niet “100% in de mood bent” oid

Ik zou langs de dokter gaan, die kan je doorverwijzen naar een seksuoloog.

Bij mij deed het na drie maanden nog steeds pijn, hoe we het ook probeerden. Ik was ook gewoon goed nat zeg maar dus daar lag het niet aan.

Wat wel heeft geholpen is het zonder condoom te doen en toen ging het de eerste keer al gelijk goed. Maar denk niet dat het de ideale oplossing is :stuck_out_tongue:

Ik neem even als voorbeeld mijn moeder.

Mijn moeder had ook zoveel pijn telkens bij de seks, echt een hele lange tijd. Na een maandje of 3 begon het pas ‘‘lekker’’ te worden voor haar, dus misschien nog eventjes afwachten? :wink: