Pianobladmuziek?

Hii,
Ik heb zelf een aantal jaren piano gespeeld en ben uiteindelijk gestopt omdat ik het te saai vond, saaie lerares+saaie muziek enzo. Nu wil ik eiglijk voor mezelf weer een beetje gaan spelen, en ik vroeg me af of iemand een goede site weet met bladmuziek voor piano, Gratis?
En dan bedoel ik geen mozart en chopin maar gewoon popliedjes enzo :wink:

Kusje en alvast bedankt… Moon

http://www.pianop.be/p/

Is een soort zoekpagina… dat wou ik niet… als je hierop zoekt krijg je namelijk weer allemaal dingen waar je voor moet betalen?

Als je da akkoorden wil spelen en niet de melodie kan je naar www.gitaartabs.nl gaan (oke klinkt raar maar dat doe ik altijd :stuck_out_tongue: )
Daar staat echt praktisch elk liedje op & is gratis ^^
Dan moet je wel even de akkoorden weten… maar die kan je (denk ik) wel opzoeken…?

Maar k wil de melodie spelen XD

Nu voel ik me heel veel-eisend.

neehoor, wil ik ook altijd, maarja ik speel ook gitaar dus ik kan dat dan oko ^^

Nja akkoorden kan ik nog wel zelf vinden op de piano enzo maar ik heb geen zin om een heel liedje zelf te gaan ‘zoeken’ zeg maar …
Als dat niet te vaag was :stuck_out_tongue:

Ik weet ik weet
unos minutos ff de sites zoeken

http://www.my-piano.blogspot.com/
Ik speel ook al een aantal jaar piano en door veel te zoeken op internet kom je allerlie site’s tegen. Ik zal nog even verder zoeken :slightly_smiling_face:

www.pianofiles.com
alleen dit werkt een beeetje vreemd, je moet je registreren en dan kun je liedjes zoeken, dan moet je naar degene die hem heeft een mail sturen en vragen of je hem mag. maar wel superhandig vind er zoveel wat ik nergens kan vinden, kan soms alleen ff duren voordat ik wat heb.

http://www.fullscores.com/sheet_music/free_sheet_music.php
ik weet niet of je je moet registreren volgens mij wel, maarja daar kan je ook dingen vandaan halen (niet letten op de reclame links bovenaan, ff naar beneden scrollen)

http://www.my-piano.blogspot.com/
als je ff naar beneden doorscrollt kom je bij de A B C lijst van nummers enzoo heeeel veel nummers hiero ^^ nouja kijk maar rond staat zooveel

als k nog meer sites weet post ik ze wel ff

Ik speel ook al een aantal jaren piano en ik ging vroeger ook altijd op pianofiles, sommige mensen willen je alleen iets geven als je ze zelf iets in de plaats geeft (bladmuziek) maar de meeste geven het zo ;]

Ghehe dat laatste is bij mij geen probleem, k heb zoveel dat er altijd wel iets voor ze tussen zit :stuck_out_tongue: en anders moet je zeggen, ja stuur jij eerst daarna ik (natuurlijk wel anders brengen) en dan uiteindelijk niks sturen
lekker sneaky maar boeit niet XD

Dankjeee allemaal ! :grinning: (K)

wie weet een link voor de bladmuziek van
Rob Costlow - Awaken ?

op youtube leer ik altijd leuke liedjes, is een iemand die superveel leuke muziek speelt en het echt handig uitlegt!