photoshoot

Aangezien ik van photoshoots andere afbeeldingen maak, heb ik de volgende vraag: zouden jullie plaatjes kunnen posten met een witte afgrond en een groot formaat? Zodat je ze makkelijk kan bewerken met photoshop.

xx

Kan je dat niet gewoon met bekende mensen ? die hebben genoeg photoshoots

Ik heb op google gezocht… heb er maar stuk of 10 gevonden van echte goede kwaliteit :slightly_smiling_face: en ik ken niet zo ‘‘heel veel bekende mensen’’ dus vadaar dat ik dat aan jullie vraag :slightly_smiling_face:

je kunt op google een ‘bekend’ iemand opzoeken zoals Emma Watson, Anne Hathaway, Emma Roberts, Alex Pettyfer, etc… En er in google het woord ‘source’ achter zetten. Dan krijg je goede fansites, daar klik je op ‘gallery’ en tadam! :slightly_smiling_face: Misschien heb je er iets aan.

snap ik haha :slightly_smiling_face: vraag gewoon of jullie leuke plaatjes hebben en die kunnen posten :slightly_smiling_face:

http://www.zarias.com/posts/Steph.jpg

Zoals dit?

Op deze site heb je heel veel plaatjes met een witte achtergrond van bekende artiesten/filmsterren etc. ; http://sweetandtalented.com/

Wees gewoon niet zo lui en zoek zelf op google naar plaatjes, waarom zou je het andere mensen voor je laten doen?

Tip overigens, zoek naar stock foto’s. Die zijn vrij te gebruiken en ook vaak met witte of egale achtergrond. Kijk ook op deviantart.com

Ja Deviantart, wou ik ook zeggen.

www.lookbook.nu heeft miljoenen foto’s van bekende en onbekende mensen. Je kan zelfs zoeken op kledingmerk.

Je haalt me de woorden uit de mond. :grinning_face_with_smiling_eyes: