Pff gestresst!

Hoi meiden!

Ik ben super gestresst, en op het moment lichtelijk (kuch) geïrriteerd.
Ik ben er vorige week achter gekomen dat ik ongewenst zwanger ben en de partner in kwestie was toen al meteen van als je het fijn vind dan ga ik met je mee naar bla of bla waarop ik meteen zei ja.
Ik had afgelopen vrijdag een afspraak bij mijn huisarts, en hij kon niet mee daar heen. Naja ik wist dat het alleen een gesprekje zou zijn maar toch toen ik daar in mijn eentje zat dacht ik wel kak.
Nu heb ik de 24e dé afspraak staan in een kliniek maar nee hij kan dus niet mee, dubbel kak.
Ik ben al super gestresst door die zwangerschap, door alles, door mijn toetsweek die eraan komt waar ik nog niks voor heb kunnen en een vergeten tandartsafspraak waar ik wel de rekening van ga krijgen door al dit nieuws… En dan wilt hij ook nog allerlei informatie weten over die curretage like I know? Ik haal het toch ook maar van internet af!!! Ik weet niet waarom maar hij begint mij echt op mijn zenuwen te werken, en dat hij mij zou supporten (zo kwam hij over op het begin) lijkt ook allemaal gebakken lucht. Maar wel een fles gin willen opentrekken als het allemaal voorbij is? No thanks :hammer:
Of het zijn de hormonen, en t feit dat ik de hele dag misselijk ben en mijn boobies superpijn doen maar hij doet de emmer overlopen met irritatie :bored:

Móést het even kwijt

Misschien kun je de volgende keer proberen om eerst met hem te overleggen wanneer hij mee kan? Ik weet natuurlijk de reden dat hij nu niet mee kan niet, maar als hij naar school moet of moet werken oid is het natuurlijk ook lastig. Misschien kun je de volgende afspraak inplannen op een dag dat hij vrij is, of bijvoorbeeld 's ochtends, als hij 's avonds werkt.
Verder begrijp ik uit je verhaal dat je abortus gaat laten plegen, dat is natuurlijk sowieso iets heftigs, waarvan het begrijpelijk is dat je stress krijgt van de hele toestand. Probeer dit ook aan hem uit te leggen, en vraag hem om er iets meer begrip voor te tonen. Het gebeurt natuurlijk niet allemaal in zijn lichaam, dus misschien heeft hij er ook helemaal geen beeld bij en snapt hij niet zo goed dat jij het wel stressvol en spannend vindt. Leg hem gewoon rustig uit dat je graag wil dat hij er de volgende keer bij is, en probeer samen de afspraak in te plannen op een moment dat jullie beiden kunnen. Geef bij hem aan dat jij ook niet precies weet hoe alles werkt, en dat je bij de afspraak meer informatie gaat krijgen/vragen. En geef die informatie dan ook aan hem door, dan krijgt hij er ook een beetje een beeld bij.
Veel sterkte en succes, het komt allemaal wel goed!