PEZ - At the Club

[b]Check deze video!

http://www.youtube.com/watch?v=65mg-Jrq5CE

Meet up & coming electro/pop artiest PEZ en de officiële music video voor zijn eerste single ‘At the Club’![/b]

‘At the Club’ is geschreven door PEZ zelf toen hij nog maar 16 jaar oud was. Hij had in die tijd erg veel moeite met zijn homoseksualiteit en voelde zich erg onzeker en ongelukkig. Toen hij op een dag hoorde over een gay club in de grote stad besloot hij er die nacht nog helemaal in zijn eentje naar toe te gaan. Daar aangekomen ging er een hele nieuwe wereld voor hem open en danste hij tot in de late uurtjes op al zijn favoriete Britney tunes. Die avond in die club kon PEZ eindelijk zichzelf zijn en voelde hij zich eindelijk gelukkig.

Het nummer ‘At the Club’ gaat precies over dat gevoel! De boodschap van het nummer is dan ook dat je moet leven met de dag, doen wat je wilt, je hart en je dromen moet volgen en gewoon moet doen wat jou gelukkig maakt! En als je positief in het leven staat straal je dat uit en is de club waar jij bent!

je kunt het nummer GRATIS downloaden op zijn website www.icomeinPEZ.com

Wat vinden jullie ervan?

http://www.icomeinpez.com/AtTheClub.jpg

Het lied vind ik vreselijk.

PEZ snoepjes zijn lekker.

Duidelijk gewoon een jongetje dat denkt cool te zijn en heel veel geld heeft verspild aan het opnemen van dit lied en de clip. Zijn grootste held in Kesha, wat ook niet bepaald positief is.

Ja. Hier horen we, godzijdank, nooit meer iets van.

wat een vreselijke clip!

De video is anders wel al meer dan 10.000 keer bekeken. Daar kun je een heel Ahoy of de Heineken Music Hall mee vullen… toch best populair dan lijkt me :ok_woman: