Peter R de Vries - Verboden uitzending Koos H.

Zijn er mensen die deze verboden uitzending nu volgen? Wat een zieke gozer is die Koos H. Dat ie alles gewoon toegeeft nu aan die Nico, echt verschrikkelijk. :expressionless:

Mijn ouders kijken het, zie af en toe ook een stukje. Verschrikkelijke vent!

Ik ben het nu aan het kijken ja! echt sick

Ik snap ook niks van die mensen van die kliniek hoor, je gaat zo’n man die tieners heeft verkracht en vermoord toch geen pornofilms met tieners erin geven ?

Echt kippenvel.

Ja joh, maar die kamer ook van hem. Zo luxe. Echt te belachelijk voor woorden.

welke zender is dat?

Ja met een flatscreen tv enzo!
en ook dat die camera gewoon naar binnen mee kan is ook best wel raar, echt slecht beveiligd

SBS 6, er is nu even reclame!

Oh de reclame is ook alweer afgelopen!
vet eng hoe hij dat verteld, dat hij dat meisje heeft doodgeslagen met een boomstronk.
en een meisje in een koffer heeft gedumpt, terwijl hij een andere man de koffer in een auto liet tillen, die er niets van wist!
echt zo respectloos dit!
oh en trouwens die camera is verborgen he :slightly_smiling_face:

Wie?

Ik zit vandaag niet te kijken hoor, maar de rechter heeft toch beslist dat er geen beelden meer uitgezonden mogen worden. Of Peter R. de Vries krijgt een boete.

Koos H, heeft in 1979 (?) meisjes vermoord maar heeft er nooit open over gesproken, altijd ontkend etc. Nu biegt ie alles op aan een oude vriend van em, maar hij weet niet dat ie een verborgen camera heeft.

ja klopt van die boete maar Peter zei aan het begin dat ie het no matter what toch uitzend, dan maar een boete. :slightly_smiling_face:

Ja inderdaad dat heeft de rechter beslist, maar Peter zegt wie A zegt moet ook B zeggen… want hij heeft vorige week ook een deel uitgezonden.
en de nabestaanden hebben er recht op!

Pff alweer reclame!

Ik kijk het ook. vorige week ook gezien. Hij is echt ziek in zijn hoofd. Nu hij zo oud is ziet hij er niet meer zo eng uit maar bah bah wat een creep

Ow zo, ja vorige week heb ik het wel gezien, en bij rtl boulevard vandeweek zei hij nadat de uitspraak was geweest dat hij er nog niet uit was maar dat de geldboete niet zo heel hoog was (10.000 geloof ik) om de uitzending dan niet te doen want zo’n boete is vaak voor de vorm ofzo.

Wie en wat heeft die man dan gedaan ?

Ja en omdat het nu zoveel in het nieuws is geweest gaan ze er vast van uit dat ze zulke hoge kijkcijfers krijgen dat die boete niets meer voorstelt!